Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben bereid te leren en Frans Hoek helpt me daarbij echt heel goed’

Laatste update:

Sam Johnstone heeft geen gemakkelijke rol bij Manchester United: David de Gea is de eerste keeper bij de club en daarachter staan Victor Valdés en Anders Lindegaard nog voor hem in de pikorde. Er kan de komende vijf weken nog het een en ander veranderen, maar Johnstone zal nu al weten dat hij straks geen eerste keus is. Toch doet hij hard zijn best beter te worden en wat dat aangaat heeft hij een goede leermeester in Frans Hoek.

/

De 58-jarige Hoek vergezelt Van Gaal al in dienst staf sinds de jaren negentig, bij Ajax. In 1997 ging hij mee naar Barcelona en later werkten de twee ook samen bij Nederland en na een uitstapje bij Polen (in de staf van Leo Beenhakker) voegde hij zich weer bij Van Gaal toen die trainer werd bij Bayern München. Vorig jaar zomer volgde hij Chris Woods op bij United en Johnstone, die al zes keer op huurbasis werd weggestuurd van Old Trafford, vindt de samenwerking erg prettig.

“Frans vertelt me steeds wat hij wil dat ik doe en samen bekijken we de nodige video’s van de tegenstander en wat we als team willen bereiken. Dat kan me alleen maar helpen een betere doelman te worden”, denkt de 22-jarige Engelsman, die veel minuten maakte gedurende de oefencampagne in de Verenigde Staten. “Ik heb zo veel geleerd in deze twee wedstrijden, het helpt me enorm na mijn uitleenbeurten”, zegt Johnstone. “Vorig seizoen speelde ik heel veel bij Preston North End en dat hielp ook al.”

“De verwachtingen bij Manchester United zijn alleen wel anders, uiteraard. Daar moet je steeds je topniveau halen, maar ik denk echt dat mijn verhuurperiode van waarde is geweest voor de wedstrijden die ik nu gekeept heb. Ik leer nog altijd bij, want de Manchester United-manier is heel anders dan bij andere clubs. Maar we werken dagelijks aan de dingen tijdens de training: ik ben bereid te leren en Frans Hoek helpt me echt heel goed”, aldus Johnstone.

Zal Sam Johnstone een keer het echte vertrouwen krijgen bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fans Hoek, een koekkenbakker en billenlikker 1e klas. Nja hij verdient daar wel zijn brood mee, wss heeft hij het zo nodig. De ene wilt hard voor zijn brood werken en de andere billenlikken. Ieder zijn keuze.

23 juli 2015 om 21:17

Vanwaar die haat?

23 juli 2015 om 21:19

Ik vind dit toch een uiterst opvallende uitspraak daar waar ik juist een vrij hoge pet op heb van Frans Hoek. Kan je dit uitleggen waar dit op is gebaseerd?

23 juli 2015 om 21:23

Oh je kent hem persoonlijk begrijp ik maar die man is al zo lang keepers trainer en die zal er wel niet van kunnen , hij is trainer geweest van tal van top keepers zoals v/d Sar en Neuer maar hij loopt gewoon voor de show erbij begrijp ik , knap hoor dat je dat allemaal weet van deze man dat hij een koekenbakker is en een billenlikker .

23 juli 2015 om 21:24

Hoek zal toch wel iets kunnen anders nam Gaal hem niet mee.

24 juli 2015 om 01:08

Van persie nam hij anders ook mee in de selectie

24 juli 2015 om 02:17

Dezelfde van Persie die all-time topscorer is?

24 juli 2015 om 14:06

Is nou niet alsof hij extreem belangrijk is geweest voor oranje. Doel trouwens meer op Man Utd

23 juli 2015 om 21:51

Frans Hoek is al jaren toonaangevend in de wereld op het gebied van keepers training. Het is duidelijk dat jij geen verstand van de materie hebt en geen idee hebt wie Frans Hoek is.

23 juli 2015 om 22:34

Umad? is al maanden toonaangevend in de wereld van internet trollen.

24 juli 2015 om 08:39

Umad begint langzaamaan een verbitterd oud ventje te worden. Hij is ook niet de jongste meer met zijn 35 jaar. Hij wil zichzelf laten gelden op de interwebs, omdat het in het echte leven een beetje tegenvalt. En nee, ik ken hem niet persoonlijk, net zoals hij Frans Hoek niet persoonlijk kent maar er toch zo over denkt te moeten oordelen.

23 juli 2015 om 22:33

Frans Hoek wordt altijd zwart gemaakt, waarom? Gewoon een zeer goede keeperstraining die 20 jaar terug echt vernieuwde trainingen heeft bedacht.

Als e de 4e doelman bent, weet je dat het moeilijk wordt.
Uitlenen is dan en oplossing.
Krijg je extreem veel blessures onder je doelmannen dan moet je er wel staan..

Heb altijd bij hem getraind op keeperskamp in Soest. Geweldig verzorgd en uiterst leerzaam. Super leuk en bovendien een goede school. Niets minder dan lof voor hem.

Hij oogt alleszins scherp. Heeft iets meer uitstraling dan Amos vind ik. Spelen is natuurlijk beter maar zou het wel fijn vinden als hij in de kern bleef om nu en dan een paar matchen mee te pikken.

Als hij blijft is ie echt dom, een voetbalcarriere is rond je 35ste om en van een keeper rond je 40ste maar dan ben je ook al aan het uitbollen, als hij blijft verliest hij een jaar uit zijn carriere wat jammer zou zijn, je kan 1keeper eruit knokken, maar 3 is zeer onwaarschijnlijk, gewoon om een uitleenbeurt vragen, valdes is niet meer zo jong en de gea vertrekt of dit jaar of het jaar erop wss naar real, als je bij je uitleenbeurt overtuigt dan krijg je mss een kans.

Toch ook een groot talent in de jeugd. Ik vind hem er alleen niet zo fit en scherp meer uitzien. Op zich zouden hij en Joel Pereira prima kunnen uitgroeien tot PL waardige keepers. In mijn ogen kan je alleen als talentvolle keeper doorbreken bij een topclub als je rustig de kans krijgt achter een oudere keeper of je t talent hebt van de Gea.

Ik vind het trouwens wel opvallend wat voor keepers er uit de jeugd van United komen. Foster, Amos, Zieker. Toch drie keepers die op t hoogste niveau gaan keepen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren