Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Manchester United reageert razendsnel en pikt doelman op bij degradant

Laatste update:

Manchester United heeft zich met het oog op aankomend seizoen verzekerd van de diensten van Lee Grant. De Engelse grootmacht laat dinsdagavond via zijn officiële kanalen weten de 35-jarige doelman over te nemen van Stoke City. Grant had nog een contract tot halverwege 2019 bij Stoke City, waardoor Manchester United naar verluidt circa twee miljoen euro heeft moeten overmaken naar het Britannia Stadium.

Met de komst van Grant lijkt Manchester United zijn keepersgilde voor aankomend seizoen rond te hebben. Eerste doelman David de Gea en reserve Sergio Romero staan normaliter niet ter discussie, terwijl de Portugese belofte Joel Castro geldt als man voor de toekomst. De transfer van Grant komt enkele uren nadat bekend werd dat Manchester United een akkoord heeft bereikt met West Bromwich Albion over een overgang van Sam Johnstone naar de Championship-club.

Voor de verkoop van Johnstone toucheert de club van manager José Mourinho ongeveer 7,3 miljoen euro. Een deel van die transfersom is nu dus geïnvesteerd in de komst van Grant. Laatstgenoemde degradeerde het afgelopen seizoen met Stoke City uit de Premier League, al speelde hij zelf slechts drie competitiewedstrijden. Grant heeft voor twee seizoenen getekend op Old Trafford.

Stoke City heeft zelf overigens ook niet veel tijd nodig gehad om een vervanger voor Grant te vinden: Adam Federici komt per direct over van Bournemouth. De Australiër moet de concurrentiestrijd aangaan met Jack Butland, al valt het niet uit te sluiten dat laatstgenoemde deze zomer nog verkast.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker carousseletje zo! Belooft wat voor de rest van de transferzomer

Tja wat moet Manu met deze keeper 😕

3 juli 2018 om 20:56

Netjes zijn salaris betalen en hopen dat hij nooit hoeft te keepen.

3 juli 2018 om 20:59

Heeft wel een reden.
De Gea is onbetwiste nummer 1!
Romero is geblesseerd & tevens kan het wel zo zijn dat er dalijk een interessante club voor hem komt want als die man speelt, keept hij echt heel goed!
Die zou, bij wijze van, bij Liverpool totaal niet misstaan..
Dan heb je Joel Pereira nog als 3e doelman. Die wordt nu sowieso 2e & mocht hij of eventueel De Gea geblesseerd raken. Dan heb je altijd nog zo’n keeper achter de hand..
Maar ga er maar van uit dat zelden tot niet zal spelen

Haha hoe dan?! Moet je nagaan, ben je 35, degradeer je met Stoke als tweede (!) keeper en dan komt United die zich meldt, 2 miljoen betaald en mag je je melden in Manchester.. Best wel een mooie droom!

Waarom zou je in hemelsnaam als united zijnde een 35 jarige keeper overnemen? Die overigens ook nooit zal spelen.

Goede breedte aankoop dit van Man Utd. Met de Gea heb je een onbetwiste nummer 1 en één van de beste keepers ter wereld op doel. Als tweede keeper heb je dan Romero die het altijd goed doet als hij speelt en eigenlijk gewoon een nummer 1 keeper zou zijn bij andere clubs. Grant zal de rol van 3e keeper gaan vervullen. Joel Pereira kan nu worden uitgeleend en ervaring op doen als eerste keeper bij een andere club. Voor de positie van 3e keeper is dit een prima aankoop. Het zorgt ervoor dat de Pereira en Henderson zich kunnen gaan ontwikkelen door meer speeltijd en je hebt de positie opgevuld met iemand met ervaring en die het niet erg zal vinden waarschijnlijk nooit minuten in het eerste te maken.

Voor twee miljoen had United beter een jong talent kunnen kopen.

3 juli 2018 om 23:36

Die zou Pereira alleen maar in de weg zitten. Pereira kan nu een seizoen lang op huurbasis als eerste keeper aan de slag.

Man U haalt haar eigen Bógdan. Valt niet te vergelijken natuurlijk, Bógdan is de beste keeper ter wereld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren