Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gareth Southgate moet zekere EK-ganger wegstrepen bij Engeland door operatie

Laatste update:

Sam Johnstone moet een streep zetten door het EK met Engeland, zo melden Engelse media. De doelman van Crystal Palace kampt met een elleboogblessure en moet zeker enkele maanden toekijken. Johnstone zou als tweede of derde doelman afreizen naar het Europees kampioenschap.

De blessure bij Johnstone komt zowel de Engelse ploeg als Crystal Palace slecht uit. De 31-jarige goalie trok zich zondag terug uit de selectie nadat hij hinder ondervond van een elleboogblessure.

De specialist die de kwetsuur onderzocht heeft vastgesteld dat de Engelsman niet ontkomt aan een operatie. Dat betekent dat het seizoen van de international per direct ten einde is.

Tot dusver kwam Johnstone vier keer in actie namens de nationale ploeg en wist in al die wedstrijden de nul te houden. De Eagle werd gezien als stand-in van eerste keus Jordan Pickford.

Johnstone hield dit seizoen zes keer de nul in twintig wedstrijden in de Premier League namens Crystal Palace. In totaal moest hij 33 keer vissen in alle competities (23 wedstrijden).

Door de blessure bij Johnstone werd James Trafford opgeroepen als vervanger door Gareth Southgate. De 21-jarige doelman van Burnley bleef dinsdag tegen België negentig minuten op de bank.

Engeland begint op 16 juni aan het EK met de wedstrijd tegen Servië. Daarna volgen wedstrijden tegen Denemarken (20 juni) en Slovenië (25 juni). In aanloop naar het EK oefent de ploeg van Southgate nog tegen Bosnië en Herzegovina en IJsland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Erg zuur voor hem, of je nou speelt of niet. Denk niet dat hij minuten zou hebben gemaakt (tenzij Pickford een blessure op loopt), maar alsnog, een EK met de ploeg beleven lijkt mij prachtig.

De keeper positie is beduidend wel de zwakste schakel in de Engelse selectie, waar elke positie grote namen staan, breekt er in het doel weinig talent door. Beetje eenzelfde gevoel als Oranje afgelopen toernooi.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren