Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben benieuwd wat Guardiola met deze selectie van Sparta doet’

Laatste update:
/

Het is nog onduidelijk wie de nieuwe trainer van Sparta wordt en daarmee wie het aandurft om op Het Kasteel aan de slag te gaan. In de afgelopen veertien jaar waren liefst achttien trainers in Rotterdam-West werkzaam. Jan Everse, zelf voormalig oefenmeester van Sparta, verwacht niet dat een trainer van naam zich meldt op Spangen.

“Ik zou het geweldig vinden als Josep Guardiola zou komen. Dan ben ik benieuwd wat hij met deze spelersgroep doet.” Everse wil echter realistisch zijn. “Je krijgt bij Sparta geen salaris van een toptrainer en je hebt ook geen topspelers. Je kunt bij Sparta alleen maar je naam te grabbel gooien. Henk ten Cate is daarom een paar jaar geleden ook maar kort gebleven.”

Everse is van mening dat Leo Beenhakker moet vertrekken bij Sparta. De technisch directeur was immers degene die Gert Kruys naar Rotterdam haalde én hem zaterdag zijn congé gaf. “Als er dan druk komt en de trainer moet weg, dan moet Leo zelf ook opstappen. Met zijn carrière ga je toch niet nog meer grijze haren krijgen van een club als Sparta. Dan zou ik zeggen: 'Jongens, ik heb mijn best gedaan, maar het is niet gelukt. Tot ziens en succes’”, citeert RTV Rijnmond.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bestuur moet gewoon pleiten! Allemaal fossielen die niet weten dat we in 2014 leven! Beenhakker moet gewoon blijven en dan Mario Been proberen ook al is het vrijwel kansloos... Doet pijn om mijn 2e clubje zo te zien.

30 november 2014 om 21:57

Het ligt niet alleen aan de trainer maar de spelersgroep is gewoon niet goed genoeg om mee te doen om promotie

Misschien eens kijken in hun eigen jeugd voor een trainer. Tenslotte heeft Sparta veruit de beste jeugdopleiding. Als je ziet welke namen er allemaal gespeeld hebben...

1 december 2014 om 01:12

Das wel ff geleden helaas. Sparta (mijn cluppie) heeft gewoonweg geen centen

Ja Joh ga lekker met modder gooien Jan Everse. Dat draagt bij aan een oplossing. Zo makkelijk om altijd maar naar andere te wijzen.

Bogarde zou ik aanstellen als hoofdcoach. Daarbij is Bogarde ook begonnen als speler bij Sparta.

Van Gaal is toch ook een man van de club?

Winston Bogarde aantrekken. Als je toch al 18 trainers heb gehad in een tijdsbestek van niks, kan je een kans wagen, hij is namelijk bij Sparta begonnen en staat zijn mannetje behoorlijk. Als trainer, wat ik van hem heb gezien, erg gemotiveerd en heel duidelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren