Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben bang dat AZ wordt afgeslacht door Zenit Sint-Petersburg’

Laatste update:

Henk van Stee was als hoofd jeugdopleiding en technisch directeur werkzaam bij Zenit Sint-Petersburg. De Nederlander is voor even terug in de Russische stad, om de Europa League-wedstrijd tegen AZ te aanschouwen. Van Stee rekent erop dat AZ het heel moeilijk gaat krijgen.

/

Van Stee is niet onder de indruk van het Nederlandse niveau. Van Stee legt aan De Telegraaf uit dat hij ‘heel veel wedstrijden’ heeft gezien, maar dat hij zich is ‘kapot geschrokken van het niveau’. “Met uitzondering van Feyenoord en PSV wordt er heel jeugdig en naïef gespeeld. Tegen internationale topclubs loop je daardoor het risico te worden afgeslacht.”

“Ik ben bang dat AZ dat ook gaat overkomen, al weet je het natuurlijk nooit zeker. Dat zag je aan Feyenoord tegen Manchester United”, aldus Van Stee. Hij noemt de kans ‘zeventig à tachtig procent’ dat Zenit Sint-Petersburg van AZ wint.

Denk je dat AZ wordt afgeslacht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zenit is zelfs zo goed dat ze CL spelen... Onee wacht. Ik moet het nog maar eens zien. AZ hoeft zich niet kansloos te voelen.

29 september 2016 om 07:50

Maar als Ajax al kansloos was tegen Rostov, PSV met alle geluk van de wereld (eerste helft)
2-2 speelt, en daarbij opgeteld dat Zenith een beter elftal en spelers hebben dan Rostov, vind ik AZ weinig kans hebben.
Zelf moeten ze in topvorm zijn en Zenith een slechte dag hebben om een kans te maken.
Of vind jij AZ beter dan Ajax of Psv?

29 september 2016 om 08:08

Alle geluk van de wereld ?! Alsof Rostov in de eerste helft 6 enorme kansen heeft gehad.

AZ maakt gewoon kans tegen zenith. Is niet meer de ploeg van een paar jaar terug. Al denk ik wel dat zenith uiteindelijk wint.

29 september 2016 om 08:25

Rostov won vorig jaar gewoon van zenith, eindigde ook boven zenith.

29 september 2016 om 09:31

Luckykeys: als het zo makkelijk was het voetbal.. Zou er nooit een verassing zijn.

het gaat nu om 1 wedstrijd, over een heel seizoen zal AZ niet beter zijn dan Zenith nee, maar in Europa kunnen ze best stunten.

Als Zenith zoveel beter is dan Rostov zouden ze zelf in de CL spelen enniet Rostov. Want die zijn 2de geworden en Zenith 3de... En hebben ze vorig jaar 3-0 verlorenuit en thuis 3-0 gewonnen.

PSV heeft gisteren trouwens de 2de helft kans op kans op kans gehad en was juist Rostov de gene die geluk had.

29 september 2016 om 10:59

Beste Capis,

Ik sluit een verassing ook noet uit. Ik zeg alleen dat we (weer) wat moeten
temperen. Realistisch moeten zijn en dat AZ weinig (ik zeg dus niet geen)
kans maakt, tenzij......

Ook zei ik dat PSV de eerste helft veel mazzel heeft gehad betreft hun
eigen goals hoe die tot stand waren gekomen. Als je dan in de rust met 2-0 achter staat weet ik het nog net zo niet hoe dan het spelbeeld zou zijn voor de 2de helft.

Dat Rostov vorig seizoen boven Zenith is geïndigd zegt nu natuurlijk niets.
Rostov is hun 2 beste verdedigers kwijtgeraakt (één aan Zenith) dus verzwakt tot opzichte van vorig seizoen terwijl Zenith zich juist versterkt heeft.

Gewoon realisme van mij en geen zwart kijkerij.

Natuurlijk hoop ik op een stunt.
En natuurlijk hoop ik dat Ajax en Feyenoord het óók goed doen.
Natuurlijk hoop ik dat PSV alsnog minstens 3de in de poule wordt, wat ook zeer waarschijnlijk is.

Az heeft gewoon een goede kans! Als ze maar niet vol overgave op de aanval gaan. Dan lopen ze waarschijnlijk in het mes. Wanneer ze behoudend spelen en op de counter voor resultaat gaan, kan het een mooi avondje voor ze worden. Ze hebben er in ieder geval de spelers voor!

Won Twente daar destijds ook niet? AZ kan echt wel stunten daar..

29 september 2016 om 07:32

Twente verloor bij Zenit met 2-0. In Enschede werd het 3-0 waardoor ze toch doorgingen

29 september 2016 om 07:47

Andersom. Alhoewel de uitslag natuurlijk hetzelfde is.
Eerst thuis met 3-0 gewonnen (die derde was echt schitterend hoe Theo Janssen vrijwel bij de cornervlag uit stilstand strak voortrok en Luuk de Jong knetterhard inkopte) om daarna "rustig" aan te doen met een 2-0 nederlaag als gevolg.

29 september 2016 om 07:39

ze wonnen van Rubin Kazan

29 september 2016 om 07:47

Ook van Zenith een ronde erna (zie bovenstaande)

29 september 2016 om 15:13

jaja, maar niet in Rusland.....

"hij noemt de kans ‘zeventig à tachtig procent’ dat Zenit Sint-Petersburg van AZ wint".

Poepoe wat een gewaagde voorspelling

80% kans dat AZ verliest tegen de huidige nummer 3 van Rusland en dat terwijl we weten dat PSV gelijk heeft gespeeld en Ajax daadwerkelijk is afgeslacht door de nummer 5.

29 september 2016 om 09:55

Hoe noem je de uitslag rostov 4-1 ajax dan?

Alles wat AZ doet vanavond is meegenomen, Zenit is gewoon een topclub die onder normale situaties ruimschoots in de CL speelt en daar naar behoren speelt.

Het is wel heel naief om te hier te lezen en op andere sites dat AZ een reeele kans heeft... natuurlijk moet je niet vooraf al genoegen nemen met een kleine nederlaag... maar even realistisch mensen, een gelijkspel is al enorm knap.

Misschien als AZ 5-3-2 gaat spelen kan het de schade bepert houden en gokken op een bevlieging van Jahanbaksh als hij weer mee doet.. of anders Dos Santos bijv. die laatste 2 hebben een individuele actie en met name veel snelheid. Bel Hassani kan hen dan ideaal wegsturen.. want dat kan Illias zeker!

Een Weghorst of Friday helpt niet in deze strijdwijze.

Rochet
Van Eijden
Luckassen
Vlaar
M. Johansson
Rienstra
S. Wuytens
Haps
Bel Hassani
Jahanbaksh
Dos Santos
29 september 2016 om 09:10

Alireza speelt niet ivm hamstringklachten dacht ik. En wat ik heb gezien bij de voorbeschouwing is dat az 4-4-2 gaat spelen, met friday en weghorst op de spitspositie, dus dat gaat ten koste van Bel Hassani. Wuytens is wel weer terug en speelt, wat fijn is.

Maccabi tel aviv stond er 3-0 voor alleen gaf het weg. Maccabi is niet een erg goede ploeg dus kansen genoeg voor AZ

29 september 2016 om 09:13

Als Ajax al weggevaagd wordt tegen Rostov en PSV met moeite gelijk speelt tegen de nummer 5 van Rusland.

Waarom moet AZ dan kansen zat hebben tegen de nummer 3? En eigenlijk normaliter beste ploeg van Rusland die in de CL hoort? AZ is ook lager geklasseerd dan Ajax of Psv.

Dus een slachting van AZ zit erin, maar ik hoop dat Vd Brom wijs genoeg is en 5-3-2 gaat spelen en hopen op een counter. Als je naief 4-3-3 gaat aanvallen ga je kapot ja.

Ben ook bang dat Az weggaat met een dikke nederlaag op zak.
Toch hoop ik als Az supporter op een aantrekkelijke pot met uiteraard een gunstig resultaat.

Erg overdreven allemaal. Ajax is in Rusland afgeslacht, met een team dat net een nieuwe trainer had, die zijn spelvisie er direct hard doordrukte. Ik zou ze nu nog wel eens willen zien, zowel uit in Rusland als thuis in de Arena.

PSV had gewoon moeten winnen gisteren, dat zullen thuis in Eindhoven ook wel doen.

Dat AZ het lastig krijgt tegen Zenit is ook een open deur.

Zenit zal AZ voor zich moeten dulden in de groep. Die ploeg is gewoon kwalitatief te goed. Wellicht is er thuis te stunten, maar het is veel erger dat AZ de vorige pot niet gewonnen heeft. Dat zijn de dure punten. Die wedstrijd van vanavond moeten ze zien als bonus. Ik gok op een 4-1 voor Zenit.

29 september 2016 om 09:15

Andersom dan Kalou ;-) AZ zal zenit voor zich moeten dulden.

AZ moet het onderling uitvechten met Maccabi en Dundalk wie als 2de door mag.. vandaar dat het extra zuur is dat AZ door alle omstandigheden rond Wuytens de wedstrijd tegen Dundalk weggaf.

Gelukkig brengt AZ al jaren een karrenvracht met punten binnen met haar begroting van 25 miljoen.. ben je Europees een kleintje.

Te beschamend voor woorden dat Feyenoord met 55-60 miljoen en Psv/ajax met 75-80 miljoen al jaren zo summier presteren louter naar de begroting gekeken. Met zo een begroting moet je 90 procent zeker gaan overwinteren in de EL en misschien wel een kwartfinale halen. Voor AZ is het knap als je 2de wordt maar kan er niet meer verwacht worden, van ajax, psv en feyenoord wel.

29 september 2016 om 10:11

volgens mij zijn de resultaten van az in Europa al jaren niet meer overtuigend, een enkel goed seizoen daargelaten. Denk dat ze zelfs niet kunnen tippen aan de punten die psv en ajax hebben gehaald de afgelopen jaren.

30 september 2016 om 08:35

Volgens mij was ik nog niet wakker..

Anders trap je even een paar open deuren in. Natuurlijk is Zenit beter, maarja die werken ook met een begroting van dik boven de 200 miljoen. Staat dus totaal niet in verhouding. Het grote geld regeert gewoon. Kan je je wel kapot geschrokken zijn van het niveau maar dat is een gevolg van de scheefgroei binnen het voetbal.

29 september 2016 om 12:35

Het budget van AZ is lager, tussen de 22 en de 25 miljoen.

De club AZ laat al jaren zien over het juiste gen te beschikken voor Europees voetbal, ondanks dat de spelersgroep telkens gewijzigd is. Dus waarom niet?

Wellicht moet hij nog even wat videobanden bekijken van de wedstrijden waarbij hij trainer was in de eredivisie. Dan moet hij zich toch echt helemaal wezenloos schrikken van het niveau.

Hans van Stee. Eerst moest ik een paar keer nadenken, wie is dat ook al weer. Nu weet ik het weer, een man met een aardige voetbalkennis, maar niet meer dan dat. Probeert hij door nu zo minachtend over het Nederlands voetbal te spreken weer meer in 'the picture' te komen?

Ik heb een half gevuld glas en ik vind dat wij met het Nl voetbal wel zijn afgezakt, maar dat dit een moment-opname is.
Kijk hoe Feyenoord tegen MU heeft gepresteerd en zie dat PSV door veel tegenslagen niet van Atletico Madrid en die Russen heeft gewonnen. Ajax lijkt nu ook het lek boven water te hebben en van hen mag men nu ook meer gaan verwachten. AZ is een prima Europese vechter. Zij behalen steeds goede resultaten, zeker in uitwedstrijden. Ik ben er nog niet zo zeker van dat zij dit tegen Zenit Sint Petersburg niet zouden kunnen.
Van Stee, probeer op een andere manier weer op te vallen!

Zenit heeft met de verkoop van Hulk, Garay en het aanstaande vertrek van Witsel een stapje terug moeten doen, maar dit team zit mentaal uitstekend in elkaar getuige de 3-4 overwinning op Maccabi Tel Aviv na een 3-0 achterstand. Met name Giuliano is een genot om naar te kijken. Zenit is de favoriet en ik zie ze bij een normale dag winnen van AZ.

En gelijk had hij dus!😋

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren