Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben al vijf jaar weg uit Bernabéu, maar hoop op een nette ontvangst’

Laatste update:

Jaren geleden maakte Júlio Baptista furore in het shirt van Sevilla. Na twee seizoenen met veel doelpunten meldde Real Madrid zich voor de aanvaller en tekende hij er een meerjarig contract. Uiteindelijk slaagde Júlio Baptista niet bij de Koninklijke, maar hij kijkt wel positief terug op zijn jaren daar. Hij hoopt dat het gevoel wederzijds is, wanneer hij Real woensdag weer tegenkomt.

/

Júlio Baptista vertrok in 2008 bij Real Madrid en kwam daarna uit voor AS Roma en Málaga. Hij is nu al bezig aan zijn derde seizoen bij de Andalusiërs, maar ontbrak de laatste twee keer in de uitwedstrijd tegen Real. Woensdagavond is het dan zover en betreedt de aanvaller weer de voor hem bekende grasmat van Santiago Bernabéu. “Ik ben al vijf jaar weg uit dat stadion, maar ik hoop dat ik netjes ontvangen word”, zegt Júlio Baptista.

“Ik bewaar goede herinneringen aan mijn tijd daar, ik won er ook de competitie. Het is anders voor supporters wanneer je hun club verlaat voor een competitiegenoot dan voor een buitenlandse club. Daarom denk ik ook dat ik goed verwelkomd zal worden. Ik ben niet lelijk weggaan bij Real Madrid”, denkt de Braziliaan. Bij Real maakte hij 11 goals in 58 wedstrijden; bij Málaga tot nu toe 13 in 25 wedstrijden.

Júlio Baptista zou een nette ontvangst moeten krijgen in Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat deze jongen ooit voor real heeft gespeeld..bij Malaga deed hij het in het eerste seizoen vrij goed, wat is er met hem gebeurd dit jaar ?

7 mei 2013 om 19:55

Heeft natuurlijk rechtstreeks te maken met de ontwikkeling van Isco, lijkt me. Toch alleszins voor de positie achter de spits. En als spits was het ook vrij lastig gezien de twee aankopen: Santa Cruz en Saviola.

7 mei 2013 om 20:16

Gravesen was jaren daarvoor al bij Madrid hé... Middelmaat was hij niet, die man was een ijzereter.

7 mei 2013 om 23:15

Hij was gewoon veel geblesseerd en Isco speelt nooit op 10, altijd op de flanken.

7 mei 2013 om 20:52

Hij was meer dan een jaar geblesseerd, sinds hij terug is(februari-maart) speelt hij haast altijd.

8 mei 2013 om 08:33

Hij deed het geweldig bij Sevilla dus zo gek is het niet dat hij bij Real Madrid speelde.

Is ook nog een jaartje uitgeleend aan Arsenal dacht ik

7 mei 2013 om 20:04

Klopt, in het seizoen 2006/2007. Een van de hoogtepunten was zijn vierklapper tegen Liverpool in de FA Cup.

7 mei 2013 om 20:09

Klopt, Arsenal ruilde Reyes voor Julio Baptista voor een jaartje. Geen daverend succes aan beide kanten.

7 mei 2013 om 20:30

Reyes maakte Madrid anders wel kampioen op de laatste speeldag.

7 mei 2013 om 22:50

http://www.youtube.com/watch?v=bepzl5jt_qq

Dat was geweldig!

Goeie speler was hij bij Sevilla, jammer genoeg heeft hij het niet gemaakt bij Real Madrid en Arsenal (op huurbasis), bij AS Roma deed hij het in het begin vrij goed, maar daarna werd het ook minder.

Nu begon hij z'n periode bij Málaga uitstekend, met 11 wedstrijden en 9 goals, maar door blessures heeft hij vorig seizoen maar 4 wedstrijden gespeeld en 1x gescoord, dit seizoen speelde hij er pas 5 waarin hij 1x scoorde.

Hij zal dan niet ontvangen worden als Raul of Guti, maar ik ga er wel vanuit dat hij normaal ontvangen wordt. Hij heeft nooit iets verkeerds gedaan bij Real Madrid.

Tenminste, dat denk ik.

Zal zijn fenomenaal doelpunt tegen Barcelona nooit vergeten

7 mei 2013 om 19:52

geweldige doelpunt was dat

7 mei 2013 om 21:04

geweldig doelpunt inderdaad

7 mei 2013 om 21:06

Ik denk dat jij de omhaal bedoelt, maar dat was met Malaga tegen Getafe. De heren doelen op zijn doelpunt in El clasico en volgend mij was Sierd toen nog niet zo'n bekende commentator.

Een krachtpatser die heerlijke knal heeft. Die goals die hij afgelopen seizoenen maakte bij Malaga kan ik maar niet vergeten.

respect voor deze speler

Zo en hoe wat een doelpunt was dat.
Het punt van Julio baptista was denk ik dat hij geen stijgende lijn had.

Waarom zouden mensen je slecht behandelen? Je was toch een no-namer in het elftal, lijkt me sterk dat ze je zelf nog herinneren.

7 mei 2013 om 22:34

Dat dacht ik ook een beetje. Te weinig indruk gemaakt waarschijnlijk. Ik verwacht helemaal geen reactie van de supporters.

Een staande ovatie gaat deze man krijgen als zijn naam door de speakers klinkt...

8 mei 2013 om 08:31

De kans is best groot dat hij toe geapplaudisseerd wordt..
Hij heeft namelijk een prachtige goal gescoord tegen Barcelona.
Dat ben je al gauw een held in Madrid

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren