Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Iheanacho sloopt Manchester United ondanks slimmigheidje Van de Beek

Laatste update:

Leicester City is zondagavond ten koste van Manchester United doorgedrongen tot de halve finale van de FA Cup. De ploeg van trainer Brendan Rodgers boekte een 3-1 overwinning en treft daardoor Southampton in de volgende ronde; de andere halve finale gaat tussen Chelsea en Manchester City. Met twee doelpunten en een assist was de grote man Kelechi Iheanacho, die zeven treffers verzorgde in zijn laatste vier duels. Omdat de landstitel voor Manchester United ook uit zicht is, kan de ploeg van Solskjaer alleen nog de Europa League winnen in het seizoen 2020/21.

Door een kinderlijke fout kwam Manchester United halverwege de eerste helft op achterstand. Onder druk van Youri Tielemans verstuurde Fred rond het eigen strafschopgebied een te korte pass richting doelman Dean Henderson, die werd onderschept door Iheanacho. De aanvaller van Leicester omspeelde Henderson en rondde af in een leeg doel: 1-0. Zeven minuten voor de rust kwam Manchester United langszij. Paul Pogba verstuurde vanaf de linkerflank een lage voorzet en Van de Beek liet de bal slim lopen, waardoor Mason Greenwood kon afdrukken in de rechterhoek.

Hoewel Manchester United een hoopgevende start kende, groeide Leicester City in de eerste helft. De thuisploeg oogde dreigend in de counter, met name aan de linkerflank, en had de controle over een groot gedeelte van de eerste helft. Na de pauze beloonden the Foxes zichzelf Youri Tielemans na een combinatie met Iheanacho mocht opstomen door het middenveld en de linkerhoek vond met een laag schot vanaf de rand van het strafschopgebied. Jamie Vardy liet vervolgens oog in oog met Henderson een grote kans op de 3-1 liggen.

Ole Gunnar Solskjaer trof geen halve maatregelen. Na 63 minuten voerde de trainer van Manchester United vier wissels door: Scott McTominay, Edinson Cavani, Bruno Fernandes en Luke Shaw kwamen binnen de lijnen voor respectievelijk Paul Pogba, Van de Beek, Nemanja Matic en Alex Telles. De wissels leidden even tot een storm van Manchester United, maar die duurde niet lang genoeg. Leicester City bleef overeind en twaalf minuten voor tijd maakte een vrijstaande Iheanacho er 3-1 van met een kopbal bij de tweede paal na een vrije trap van Marc Albrighton.

Wie wint de FA Cup, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja Don ik denk dat niemand dit verwacht had, maar ik denk dat je beter voor een huurperiode kan gaan of je geluk beproeven in de BuLi. Terechte overwinning voor Leicester verder. Solskjaer moet zich er bij neer leggen dat je met deze verdediging en middenveld niet telkens van achteruit kan opbouwen.

21 maart 2021 om 20:02

Dat niemand dat verwacht had? Volgens mij heeft bij zijn transfer half Nederland geroepen dat Manchester United en de Premier League te hoog gegrepen zijn voor hem. Voetbaltechnisch en qua handelingssnelheid komt hij daarvoor gewoon te kort. Eigenlijk zelfde verhaal als bij Davy Klaassen.

21 maart 2021 om 20:06

Ik vond donny beter dan Davy toen hij naar Everton ging, maar dat terzijde. Donny heeft zo'n goede positionering en Solskjaer geeft zelf aan dat hij op zo'n hoog niveau is opgeleid dat het qua handeling en kiezen van de juiste oplossingen wel in orde zou moeten zijn. Maar dat was mijn inschatting en veel mede ajacieden. Alleen waar ik meer op doel is hoe hij totaal weg valt in het systeem wat Man U voetbalt en het gebrek aan aanpassingsvermogen. Daar ben im over verwonderd. Donny heeft in de Knockout fase van zowel de EL en CL laten zien een heel hoog niveau te kunnen halen, ik betwijfel dan ook of hij nu al als te licht mag worden bevonden.

21 maart 2021 om 20:20

Hoe lang gaan we het nog hebben over de knock-out fase van de CL? De EL was die niet eens goed, want dat jaar werden ze uitgeschakeld door Getafe. donny heeft een goed jaar gehad en ik vond hem zelfs in zijn laatste jaar al niet meer zo sterk spelen. Ik was blij dat Real hem uiteindelijk ook liet lopen.

21 maart 2021 om 20:17

Niemand verwacht? Alleen ajacieden hadden dit niet verwacht want die zagen Donny als een of andere wereldtopper. Verblind door liefde? Alle andere supporters zeiden al vanaf het begin op dit forum dat het niets ging worden met hem bij United.

21 maart 2021 om 20:19

Zou Donny niet gewoon de ultieme systeemvoetballer zijn? Als het systeem voor hem klopt, dan kan hij renderen. Wijkt het een beetje af van dat ene systeem, dan speelt hij als een natte krant. Het systeem van Ajax paste perfect bij hem, maar bij Manchester en Oranje wordt anders gespeeld en hij komt daar telkens niet uit de verf.

21 maart 2021 om 21:27

Zal hij het nog slechter doen dan Fred Matic of SMT??? Gewoon meer centraal op middenveld. En dan opkomend in de aanval? Denk met zijn passing en positie spel, hij het op die plek beter zal doen

22 maart 2021 om 08:50

Denk het absoluut niet. Je moet ook kunnen verdedigen op zo'n positie en dat kan Donny niet. Daarnaast is hij goed in de korte passing, maar niet in de lange passing. En hij is goed in runs in de box, die je vanaf de cm/cvm positie nauwelijks maakt. Donny van de Beek is gewoon een hele modale voetballer, waar niks mis mee is. Alleen niet geschikt voor de top, wat United ambieert.

Volkomen Verdiend, Gefeliciteerd Leicester City fans!

Leuke actie van vd Beek met die 1-1 maar laten we gewoon reëel zijn, Vd Beek was onzichtbaar en deed alles fout wat hij fout kon doen. Geen schim meer van die speler wie bij Ajax top speelde in de CL. Als hij zich wilt ontwikkelen moet hij gewoon verhuurd worden want nu speelt hij gewoon helemaal niet. Terechte overwinning voor Lester trouwens, ManUtd kwam helemaal niet aan voetballen toe, Iheanacho wie ook weer belangrijk is voor Lester, goed om te zien.

21 maart 2021 om 20:03

Helemaal mee eens. Tuurlijk snap ik dat als je totaal niets laat zien als VD beek, dat elke dingetje voelt als goede wedstrijd, maar het is best triest als een goede actie voor hem een goede wedstrijd betekent... kijk eens wat Fernandes moet doen om een goede wedstrijd te spelen

21 maart 2021 om 20:39

Leicester. Verwacht dat je naam van de verdiende winnaar volgende keer wel weet te tikken! 🙂👍🏽

21 maart 2021 om 20:53

Volgende keer je iets meer verdiepen in Engelse clubs voordat je dit soort reacties plaatst. Ik verzoek je even naar Google te gaan en te gaan zoeken naar waarom mensen Leicester, Lester noemen

21 maart 2021 om 22:37

Al spreek je de stad uit als Lester, toch heet die club gewoon Leicester City en behoor je hem ook zo te schrijven. Of schrijf je ook Mensjestur ?

21 maart 2021 om 22:41

@aguero, waarom dan? Ik heb het gezocht, maar kan geen duidelijk.antwoord vinden. Alleen iets over Shakespeare in een lokale krant. Je maakt me wel.nieuwsgierig nu haha.

22 maart 2021 om 01:13

Lester is de uitspraak van de clubnaam...

Solksjaer is serieus echt een slechte coach, is echt niet normaal. Speelt al weken slecht voetbal en tegen de grotere clubs is het helemaal drama. Rare opstellingen, rare en late wissels. Na 2 weken zou iedere coach er toch wel achter komen dat een een blok als matic-fred of mctominay toch totaal niet loopt? Kan het maar niet begrijpen. Hoop in ieder geval op een voetballende centrale middenvelder en Sancho in de zomer.

21 maart 2021 om 20:15

Ik vind het vooral bizar dat hij in de laatste 2 wedstrijden totaal maar 1 keer wisselt en nu zijn halve team ineens omgooit?!

21 maart 2021 om 21:56

Over Mourinho, Van Gaal en Moyes werd hetzelfde geroepen hier, wat een slechte coach wat een rare opstellingen. Er lopen daar gewoon geen absolute wereldtoppers rond. Bruno zou misschien bij elke topclub ter wereld in de basis staan voor de rest is vooral enorm veel spelers met potentie die het niet altijd laten zien. De oude garde is op zijn retour en nemen de ploeg ook amper tot nooit echt op sleeptouw. Maar je kan als coach ook niet elke week je opstelling dusdanig omgooien dat geeft ten eerste geen vertrouwen aan de spelers. En zoals je wel vaker ziet komt er dan al gauw roet in de motor doordat sommige spelers net dat stukje voetbal intellegentie missen om het wel te laten werken.

22 maart 2021 om 10:42

Kijk vele roepen altijd over city ze kopen maar en daarom staan ze boven. Maar utd spendeerd ook veel geld en bakken er niet veel van. Alleen uitgeven is niet voldoende, er moet ook nog een brein achter zitten. En kijk telles ik was eigenlijk beetje jaloers als city fan dat hij naar de rode kant ging. Maar weeral een speler die totaal met de grond gelijk gemaakt wordt door utd.

Ik zeg wel even niks, de prestaties van Donny van de Beek spreken voor zich. Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden.

Tielemans kan nog niveau hoger spelen.
Gaat echt wel een topper worden

22 maart 2021 om 09:09

Tielemans speelt al op hoger niveau bij nummer 3 Leicester City.

22 maart 2021 om 10:46

@pride8 heeft hier wel helemaal gelijk zermatt. Tielemans kan echt veel beter als leicester city. Volgens mij zou hij niet misstaan bij liverpool, city, bayern, real, barca,...

Man man man. Wat was die Maguire weer dramatisch. Gauw vervangen door Bailly, die zou ik weleens met Lindelof willen zien.
En Henderson had die bal natuurlijk moeten hebben. Dan heb ik het over de voorzet, ruim in de 5, alhoewel de Gea de kopbal ook gepakt had.

Die Tielemans is wel een heerlijke speler. Denk dat die jongen de stap naar de top kan maken. Sowieso knap wat ze dat in Leicester doen. Team met (alweer) een paar leuke talenten.

Verdiende overwinning van leicester. Zit veel meer voetbal in. Minder budget. En een trainer die ongeveer net zolang er zit dan OGS bij United. En krijgt het daar beter aan de praat.

Zolang OGS met Lindelof/Maguire en SMT/fred(Matic) speelt. Gaat United nooit een prijs winnen.
Wisselt hij ineens wel vroeg. Verandert hij tactisch helemaal niets. Em creëert United ook gewoon nog steeds niks. Of Martial of Cavani in de spits staat. Maakt niks uit.

Je slechtste speler, Fred laat je gewoon staan. En Pogba en vd Beek haal je eruit. Terwijl je nog eens achter staat. Kunnen die 2 die plekken niet beter invullen? Misschien te aanvallend. Maar je staat achter.
En zal Tuanzebe het echt zo slechter doen dan Maguire en of Lindelof??

Blijf het zeggen. Met deze 2 cvm(systeem) Mis je je creativiteit en aanvoer naar je voorste spelers toe. Die kunnen dat gewoon niet.

Lang werd het weg gemoffeld door clean sheet. En gelukkige goaltjes. Maar vandaag was goed te zien hoe zwak United al een tijd speelt.
En OGS verandert er gewoon niks aan.

Dit United is dramatisch. Dat ze 2e staan is wat mij betreft echt een gigantisch wonder, want er is totaal geen beleving bij dit United. Ze winnen alle wedstrijden eigenlijk op individuele klasse, maar tegen dit soort teams is het echt 3x niks. De motivatie tegen de kleintjes is echt waardeloos, en dat kan je schrijven op het conto van Ole. Leicester is dan geen kleintje, maar United heeft op elke positie betere spelers lopen dan Leicester. Wat Van de Beek betreft, ga gewoon lekker naar een andere club toe. Je zit hier niet op je plek en het zal er niet meer uit komen onder Ole. Waar ik zelf wel moe van wordt is dat mensen Donny als concurrent van Bruno zien, terwijl zijn positie toch echt is waar Pogba nu staat.

21 maart 2021 om 20:16

Nou, nou. Ik vind Leicester leuke spelers hebben en dat heb ik bij United totaal niet. Twee afbraakvoetballers die twee super slechte centrale verdedigers moeten redden. Leicester hebben ze goed beleid, goede scouting en halen ze spelers die complementair zijn aan de rest vd selectie. United is letterlijk het tegenovergestelde.

21 maart 2021 om 20:51

Maguire is gewoon een hele goeie verdediger, maar daar is gewoon teveel voor betaald en Lindelof komt te kort, maar is niet minder dan een Johnny Evans. De enige die echt van wereldklasse is bij Leicester is Tielemans.

21 maart 2021 om 22:20

Vergeet Soyuncu niet. Leicester heeft zich rot gelachen op het moment dat er 80mil werd betaald voor Maguire. Achteraf is zijn positie vervangen door een nog betere speler.

22 maart 2021 om 09:14

Maddison?

22 maart 2021 om 10:49

Fofana ook niet vergeten, schmeichel is anders ook geen slechte keeper, castagne ook een aardige voetballer, praet, tielemans, vardy, maddison, soyuncu,...

21 maart 2021 om 22:53

Het beloofd niet veel goeds voor de toekomst. Iig niet het vertrouwen dst ze volgend seizoen het beter zullen gaan doen. Dsr vertrouwen heb je wel met Liverpool en Chelsea. En als Leicester zo door gaat. Worden ze ook een stabielere club dan United. Dan valt United gewoon uit die top 4. Door die 2e wordt alles erg gecamoufleerd. Maar weer worden er geen prijzen behaald.
Lig je al vroeg uit de CL. En het spel wordt er niet beter op.
Ja ze kunnen de uefa cup winnen. Maar je hoort in de CL te spelen. Simpel zat.

Verwacht na 2,5 jaar wel progressie. Progressie waar ze het wel over hebben. Maar in vergelijking onder Mourinho is die er gewoon niet.
Spelers als vd Beek Tuanzebe Bailly krijgen weinig tot geen kansen k zich te bewijzen. Andere spelers spelen dramatisch. Maar mogen keer op keer blijven staan.

Denk zelf dat vd Beek het beter zal doen dan die 3 die het steeds mogen proberen centraal middenop.
Met Bruno voor hem. Kan hij makkelijk combineren. Geef hem paar wedstrijden de kans. Slechter dan SMT of Fred zal niet gebeuren

Beiden zijn middenvelders. Maar kijk het verschil tussen tielemans en vd beek. Beiden zijn ook 23 jaar. Maar qua spel is het verschil tussen dag en nacht.

Wellicht kunnen manu en Leicester deze spelers met elkaar ruilen? Waarbij vd beek weer helemaal kan opbloeien. En waarbij tielemans een hoger niveau kan aantikken.

21 maart 2021 om 20:48

Groot verschil tussen beiden spelers.
VD Beek kan niet aan Tielemans zoals je zegt.
Neem niet weg dat VD Beek natuurlijk een goede speler is maar niet voor een club als Man Utd.
Eerder Everton/wolves niveau.
Waar Tielemans wel het talent heeft voor een Man Utd/man City/liverpool.

Ondanks dat geinige overstapje (haha the best thing he did was avoid the ball), was Vd Beek echt weer helemaal nergens te bekennen. Het was op papier een mooie stap, maar hij moet er gewoon 2 terug doen. Hij heeft gewoon niet de kwaliteiten om het te redden bij United.

Wat een titel ... "ondanks slimmigheidje". Zo lijkt het alsof hij ook maar enige impact had op de match. Het was zowat het enige goede wat hij gedaan heeft. Hij heeft zijn kans gehad en er niets mee gedaan. Het beste wat je kan zeggen is dat Fred nog slechter was. Lachwekkend ook dat Leicester Maguire voor bijna 90 miljoen wist te verkopen.

Laten we wel reëel blijven, we kunnen het wel over Van de Beek of een goed Leicester hebben, maar starten met Matic en Fred als blok op het middenveld voelt bijna aan als matchfixing en is killing voor ieder elftal. Je weet dat de één inmiddels in slowmotion speelt en de ander is een fysiek lichtgewicht die al moeite heeft over 2 meter een bal op maat te geven, maar om helemaal zeker van uitschakeling te zijn doet Solskjaer er nog een schepje bovenop door ze samen op te stellen en elkaar als totale mismatch NOG slechter te maken. Bravo! Meer dan 100 miljoen voor betaald, maar dan heb je ook echt het meest schokkend slechte middenveld-duo uit de clubgeschiedenis. En de grap is dat Fred de wedstrijd nog bijna uit mag spelen ook..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren