Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Igor Paixão na emotioneel afscheidsdiner definitief op weg naar Feyenoord

Laatste update:

Igor Paixão heeft woensdag middels een uitgebreid diner afscheid genomen van zijn vrienden en familie in Brazilië. De 22-jarige aanvaller maakt zich nu definitief op voor een avontuur bij Feyenoord. Op Twitter verscheen donderdagochtend een video van de duidelijk geëmotioneerde Paixão, die gedurende zijn carrière enkel nog in Brazilië voetbalde.

Het doorgaans betrouwbare Twitteraccount KuipTalk, dat wordt beheerd door journalist Mark Lievisse Adriaanse, liet donderdagochtend iets meer los over de transfersom die Feyenoord gaat betalen voor Paixão. Dat deed hij in reactie op de Argentijnse journalist Adriano Savalli, die stelde dat Feyenoord een vaste transfersom van zes miljoen euro, exclusief drie miljoen euro aan bonussen, overmaakt naar de Braziliaanse laagvlieger Coritiba. Het zou daarbij gaan om tachtig procent van de transferrechten.

Volgens KuipTalk kost Paixão de Rotterdammers een lager bedrag. “Lokale bronnen rondom clubs hebben logischerwijs altijd redenen om transfersommen te overdrijven.” Met Paixão heeft trainer Arne Slot zijn gewenste versterking in de voorhoede vrijwel definitief binnen. De 1,68 meter lange rechtspoot, die het liefst als linksbuiten speelt, werd opgeleid bij Coritiba en kwam in het kalenderjaar 2020 op huurbasis bij Londrina op een lager niveau uit.

Dit seizoen brak Paixão definitief door in het eerste elftal van Coritiba, aangezien hij in achttien wedstrijden tot vier doelpunten en vier assists op het hoogste niveau kwam. De Braziliaanse competitie is op dit moment in volle gang en Paixão speelde de afgelopen maanden vrijwel alle wedstrijden volledig mee bij Coritiba, dat momenteel vijftiende staat in de Série A. Zijn fitheid is dus geen probleem, al zal Feyenoord net als bij de transfers van Santiago Giménez en Marcos López geduldig moeten wachten op een werkvergunning voor Paixão.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voordat mensen weer gaan hypen omdat hij een tropische naam heeft, graag iemand die hem daadwerkelijk heeft gevolgd en info heeft over deze speler. Want niet elke tropische speler is een voltreffer en direct beter dan een speler uit Nederland. Ik vindt dat begrip 'grinta' enorm overschat begrip. Zuid-Amerikaanse speler ja die heeft vast wel grinta ! Netals hoe mensen dat achterlijke gedrag van bijvoorbeeld Simeone constant goed proberen te praten met begrippen als grinta en passie. Als bijvoorbeeld Danny Buijs het doet is het ineens vervelend en irritant maar als een Zuid-Amerikaan het doet is het allemaal geweldig, passievol en winnaarsmentaliteit. De geweldige Orejuala en Danilo beschikken natuurlijk ook over de nodige samba en grinta 😒

11 augustus 2022 om 12:40

https://www.fr12.nl/nieuws/braziliaanse-dribbelaar-gaat-een-sensatie-worden-bij-feyenoord
Verslag van ik dacht een Braziliaanse journalist.

11 augustus 2022 om 12:41

Een verslag van een Braziliaanse journalist neem ik vaak met een korreltje zout. Dat wordt vaak bekeken met een gekleurde bril en hij gaat zijn landgenoot natuurlijk niet afzeiken. Ik hoor graag mensen die hem hebben gevolgd en wat potjes van hem hebben bekeken en niet hun mening baseren op een tropische achternaam en wat YouTube filmpjes.

11 augustus 2022 om 12:45

He wat? Hoezo is een journalist bij voorbaat al gelijk gekleurd? Staat ook genoeg data in met statistieken die zijn mening onderbouwen.

11 augustus 2022 om 12:48

Ben ook afhankelijk van dit soort verslagen, volg de Braziliaanse competitie niet echt haha

11 augustus 2022 om 12:50

Vind zijn passerbewegingen mwah. Heeft wel een snoeihard en zuiver schot. Heeft overzicht en is snel. Hoge voorzetten kan nog verbeterd worden.

Meer Neres dan Anthony om 2 Brazilianen te vergelijken die in NL aktief was/is.

11 augustus 2022 om 12:52

Thanks voor je verslag!

11 augustus 2022 om 13:08

Oud voetballer Denilson heeft hem aandacht bekeken en die was erg positief.

11 augustus 2022 om 13:22

Jlopez7@ was het maar zo dst onze journalisten met een gekleurde bril naar onze spelers kijken.waren ze mentaal verder in Europa.
Deze jongen schijn een hele goeie te zijn hoor,maar ik laat me verrassen. Top transfer Feyenoord.

11 augustus 2022 om 13:32

Het is een verslag van vi pro, Nederlandse journalist dus. Sam planting die volgens zijn Twitter ook scout is voor een club in de MLS.

11 augustus 2022 om 13:00

Ik vind het wel grappig. Toen Feyenoord 2derangs eredivisie spelers haalde was het niet goed. Nu word er weer gescout in het buitenland en grof geld betaald, en is het ook niet goed. Wat willen jullie nou?

11 augustus 2022 om 13:06

Dat Feyenoord de eeuwige nummer 3 blijft groetjes van de Ajax en PSV supporters

11 augustus 2022 om 13:13

Aha, dat kan ik wel snappen

11 augustus 2022 om 13:22

wat zou het heerlijk zijn als we weer echt een top 3 krijgen. Feyenoord is de laatste decenia de 3de club van nederland maar het heeft zelden echt gevoeld als een top 3. Ajax-Psv-Feyenoord nek aan nek in speelronde 30 is stijvekoker werk

11 augustus 2022 om 13:59

Ik weet niet Alianate, als puntje bij paaltje komt heeft Feyenoord sinds 1975 vier keer de competitie gewonnen. Nu weet ik niet hoe oud je bent natuurlijk, maar de situatie zoals ie is is al heel oud. PSV of Ajax kampioen en bij hoge uitzondering een andere club of Feyenoord.

11 augustus 2022 om 14:19

Dat zegt ie toch ook. Het is nu nog Ajax en psv, dan feyenoord en dan de rest.

Wij hopen uiteraard dat het pad omhoog nu is ingezet en we structureel gaan meedoen

11 augustus 2022 om 14:23

Maar dat is nog altijd meer dan alle andere clubs bij elkaar buiten de top drie

11 augustus 2022 om 14:35

De verhoudingen lagen heel vroegâh qua punten ook gewoon dichter bij elkaar dan de afgelopen jaren. Specifiek kijken naar kampioenschappen is dan wel een beetje kort door de bocht.

11 augustus 2022 om 15:22

@bongiorno ik was bezig met het typen van exact die zin toen ik dacht ''die statistiek is iets te pijnlijk, laat maar''. maar het klopt natuurlijk. in de jaren 60 begin 70 is het enige tijdperk waar Feyenoord echt structureel kampioen werd. sindsdien is het erg sporadisch en vrij zeldzaam. er is echter wel een positieve statistiek: Feyenoord is de enige club die na tijd van lange droogte toch steeds weer (even) terug wist te komen. Twente, az, sparta, go ahead, willem 2, heracles allemaal clubs die ooit kampioen werden en een sterk tijdperk hadden, maar Feyenoord is de enige die altijd weer aan de top kwam. dat geeft hoop.

11 augustus 2022 om 15:35

Nek aan Nek aan Nek dan? Zou mooi zijn inderdaad! Ik verwacht dit seizoen wel een mooi einde met minimaal 3 ploegen die strijden om het goud

11 augustus 2022 om 14:18

Tja, zo gaat het wel vaker. We hebben er ook altijd een mond van vol dat Nederlandse teams niet op resultaat spelen. Dan doet psv dat een keer heel goed en struikelen allerlei supporters over elkaar heen om te vertellen dat het onverdiend was en slecht.

Deze spelers heeft ontzettend goed rendement en veel succesvolle dribbels. Ik snap de gok wel

11 augustus 2022 om 14:31

Er staat een filmpje op YT van wel bijna 10 minuten. Ik zou zeggen kijk die en je bent om

12 augustus 2022 om 00:10

Zuid amerikane zijn eenmaal zo, je zegt het zelf. Dan is het toch logisch dat als je een tokkie als danny buijs weer idiote dingen ziet doen en zeggen er ook wat van gezegd word?

Natuurlijk kun je van elke voetballer een spectaculair filmpje maken, maar de filmpjes van deze kerel zijn magistraal, of het nou een best of filmpje is of niet..hij passeert, sleept, truct erop los in een moordend tempo, ben erg nieuwsgierig!

11 augustus 2022 om 12:40

Hij lijkt in de compilaties ook nog eens zeer snel. Al kan het natuurlijk ook zijn dat die verdedigers heel traag zijn, haha.

Net als jij ben ik vooral nieuwsgierig naar wat hij bij Feyenoord kan laten zien.

11 augustus 2022 om 12:44

En hij is niet zelfzuchtig, geeft veel ballen ook af, staat dik bovenaan in de Braziliaanse competitie ook qua geslaagde dribbles, nr 2 op grote afstand.
Maar zekerheid heb je nooit hè, maar dat deze jongen veel potentie heeft staat buiten kijf.

11 augustus 2022 om 12:55

Klopt, maar hij gaat ook héél veel dribbels aan, aangezien zijn slagingspercentage niet bijzonder hoog is. Maar hij zal ook wel veruit de beste zijn bij zijn club.

11 augustus 2022 om 13:02

Natuurlijk kan je elk filmpje spectaculair maken, maar je kan wel wat dingen halen uit filmpjes waar de meeste mensen niet eens naar kijken. Bijvoorbeeld hoe dribbelt iemand? Kort bij zich of van hem af. Hoe is zijn balans? Is hij agressief of juist afwachtend? Doet hij meer op power of techniek en ga zo maar door. De meeste mensen kijken alleen of een bal in het netje gaat, de rest letten ze vaak niet op.

11 augustus 2022 om 14:09

Ik hoop het voor je!

Zo heb ik ooit na een filmpje van 7 minuten gedacht dat Daramy de grootste attractie van Nederland zou worden…😉

11 augustus 2022 om 14:56

Maar ik denk niet dat Paixao meteen de grootste attractie word van Nederland. Ik ben eigenlijk ontzettend kritisch op spelers. Bijvoorbeeld ik was vorig als 1 van de weinigen in het begin tot de winterstop ontzettend kritisch op Til, terwijl de rest zei dat hij geweldig was omdat hij scoorde, maar je ziet gewoon als je het spelletje snapt dat hij je ook gewoon punten gaat kosten, omdat hij voetballend zo erg beperkt is. Toen ik hoorde dat hij naar PSV ging ging bij mij de vlag uit, terwijl de meesten teleurgesteld waren.. En wat ik zie bij deze Paixao bevalt me zeer, maar verder moet ik het wel nog wel echt zien, terwijl ik bij Szymanski en Gimenez met 100% zekerheid durf te zeggen dat die echt de Eredivisie kapot gaan maken, en mocht Hancko komen dat je dan een betere speler dan Senesi binnenhaalt.

Hij is er nog steeds bijna en vrijwel zeker 😂

11 augustus 2022 om 14:16

Hij zit in 't vliegtuig naar Nederland nu.

Goed bezig , het word in de breedte allemaal wat beter met over het algemeen jonge spelers waar je nog een restwaarde uit kan halen.

Ben heel erg benieuwd, ondanks dat de filmpjes goed lijken, de verhalen goed zijn is dit toch een beetje een gok. Deze jongen speelt pas net in het eerste, toch ''al'' 22.. Aan de andere kant, een fantastische dribbel en een potentieel goudmijntje. Ben echt zo benieuwd naar ons seizoen, we hebben natuurlijk mazzel dat de eerste competitiedagen we niet de sterkste tegenstanders hebben zodat we iets van tijd hebben om een team te smeden. Daarbij zal het voor de aanvallende spelers altijd lekker zijn om onder slot te voetballen, dat zag je bv direct aan Dilrosun.

Nu Jahanbaks nog verkopen dan krijgt wahlemark ook nog voldoende kansen, want die vond ik op links toch ook wel aardig. En achter de 4 eerste jongens komt dan nog Azarkan en Slory die we kunnen opleiden naar een goed niveau( van beide verwacht ik dat ze volgend seizoen echt dichtbij het eerste zitten. Azarkan door zn verhuur beurt waar hij direct scoorde en slory door vele minuten in -21.) Dan hebben we direct goedkoop een opvolging van Idrissi.

Als de aankopen goed uitpakken dan kan Feyenoord wel eens een hele leuke ploeg krijgen! Er zit in ieder geval veel potentie in de versterkingen en als ze nog een paar jaar zoals dit jaar draaien qua verkopen, dan kunnen ze echt flinke stappen gaan zetten als club.

Zou heel mooi zijn als we weer de traditionele top 3 krijgen die ieder jaar strijden om het kampioenschap!

Hoppa, weer 9 miljoen (inclusief bonussen) voor een onbekende Braziliaan maar wel moeilijk doen over de vraagprijs van Twente voor steunpilaar en meervoudig International Zerrouki. Poot stijf houden Jan Streuer. Feyenoord heeft geld zat momenteel.

11 augustus 2022 om 12:42

Niet met elkaar te vergelijken die twee spelers, oa qua leeftijd, potentie en positie, dat weet jij ook wel toch..

11 augustus 2022 om 12:42

Mijn god laat het eens rusten man

11 augustus 2022 om 12:49

Het zit erg diep, niet gezond meer gewoon haha

11 augustus 2022 om 12:54

Het zit helemaal niet diep. Het zijn met name Feyenoorders die Zerrouki nauwelijks hebben zien voetballen maar wel van mening zijn dat hij niet meer waard is dan 3 miljoen. Gelukkig weten wij (en met name Jan Streuer) beter. Kwaliteit heeft zijn prijs!

11 augustus 2022 om 13:00

Als hij zoveel kwaliteit had dan was hij inmiddels wel weggeweest voor die prijs hé. Zerrouki blijft lekker zitten voor die 10 miljoen.

11 augustus 2022 om 13:15

Laat het los Master1. Ten eerste geeft kuiptalk al aan dat het bedrag lager ligt. Ten tweede is het een keus van Feyenoord om niet meer te bieden en van Twente om meer te willen voor Zerrouki. Prima toch, dan blijft hij lekker in Twente zitten.

11 augustus 2022 om 13:18

Master 1, Het zit helemaal niet diep? Reageer gewoon inhoudelijk en betrek niet Zerrouki noch FC Twente bij deze post over PAIXÃO! Begin je het onderhand zelf niet vervelend te vinden? Die mega discussies tussen Tukkers en Feyenoorders. Kappen gewoon met die ongein en stoppen met janken!

11 augustus 2022 om 13:24

Dus Feyenoorders moeten hem verplicht goed vinden en tien miljoen waard vinden? Nou dat vinden we niet en daar kunnen sommige Twente fans blijkbaar maar moeilijk mee om gaan. Dat Twente mag vragen wat het wil is iets heel anders.

11 augustus 2022 om 13:45

Maak je niet zo druk man, veel te warm voor, en je weet toch hoe het op forums als dit gaat met het bashen van elke speler behalve die van je eigen club, en vice versa.En om eerlijk te zijn hoeft Zerrouki van mij helemaal niet eens te komen, nog niet voor 3 miljoen, veel te cruciale positie is de nr6, Zerrouki is een talentvolle speler, maar dat waren Ayoub, Amrabat en Tiendalli in het verleden ook..kwam er alleen zelden of nooit uit, denk dat met alle respect Zerrouki ook in die categorie hoort.Is niks mis mee, en weet zeker dat hij in Enschede van waarde blijft, alleen is dat niet het niveau waar Feyeboord op zit te wachten, maar dat is mijn mening en absoluut niks persoonlijks✌️

11 augustus 2022 om 12:43

Poot stijf houden inderdaad. Hoef hem niet te zien na een jaar leuk mee hobbelen. Laat hem maar in Enschede. Dat ventje is Max 3 miljoen waard.

11 augustus 2022 om 13:42

3 ton komt eerst nog...

11 augustus 2022 om 12:43

Logisch toch! De 1 heeft een tropische achternaam en beschikt over het zogenaamde grinta en samba. De ander laat het jaren zien in de Eredivisie maar heeft geen tropische achternaam en beschikt niet over grinta want alleen gehypede Zuid-Amerikanen beschikken natuurlijk over dat uitzonderlijke grinta!

11 augustus 2022 om 12:48

Worden spelers tegenwoordig voor hun naam gescout? Anders ken ik er nog wel een paar met een tropische naam. Maar die wil je niet zien spelen.

11 augustus 2022 om 13:01

Ander laat het jaren in de eredivisie zien? Wie dan? Zerrouki 2 seizoenen nu?

11 augustus 2022 om 13:16

Zerrouki is anders ook een aardig tropische achternaam jlooez7.

11 augustus 2022 om 12:46

Ik hoop ook dat Streuer zijn poot stijf houdt.

11 augustus 2022 om 12:50

Daar zijn we het met elkaar eens. Feyenoorders willen zerrouki niet en twentefans willen zerrouki niet verkopen. Lijkt mij dan niet zo moeilijk.

11 augustus 2022 om 12:56

Uiteindelijk hebben de clubs en de speler het voor het zeggen en niet de fans natuurlijk.

11 augustus 2022 om 12:52

inderdaad, weer 9 mj ! wel bijzonder want dat gebeurt nergens anders en Streuer gewoon poot stijf houden want jullie zijn beter dan Feyenoord..staaltje verstandsverbijstering bij Zerouki dat hij naar Feyenoord zou willen. Maar we zullen het wel zien Master 1

11 augustus 2022 om 12:57

Wie zegt dat wij beter zijn dan Feyenoord? Utrecht ook niet maar jullie betalen wel 8,5 miljoen voor Timber. Zerrouki is beter maar dat weet je pas als je hem wekelijks hebt zien voetballen.

11 augustus 2022 om 13:00

Als Twente fan snap ik serieus niet waarom het 50% van mijn mede Twente fans zo kan boeien dat Feyenoord niet die transfersom wil betalen. Prima toch? Houden wij lekker Zerrouki. Alsof Feyenoord verplicht is onze vereiste som te betalen. Feyenoord wel gefeliciteerd met deze aankoop. De Nederlandse topclubs beginnen het eindelijk door te hebben en van scandinavische zekerheidjes over te stappen naar zuid-amerikaanse potentiële topspelers. Veel leuker voor de eredivisie ook. Hoop dat Twente ook dat punt bereikt na een aantal jaren gezond beleid.

11 augustus 2022 om 13:14

Zerrouki is absoluut niet beter dan timber. Hoe kom je daarbij.

11 augustus 2022 om 13:15

Uit deze reactie blijkt duidelijk dat je niet objectief bent. Timber is zeker niet slechter dan zerrouki, die het overigens niet al seizoenen laat zien maar net een weliswaar uitstekend seizoen gehad heeft

11 augustus 2022 om 13:45

Wat grappig dat jij constant maar denkt dat niemand behalve de Tukkers Twente ooit ziet voetballen Master 1.

Je weet dat de eredivisie gewoon wordt uitgezonden op TV toch? En dat veel VZ bezoekers dus maar heel weinig moeite hoeven doen om Twente te zien spelen?

Ik denk dat iedereen Zerrouki best op waarde weet te schatten. Daarom vinden veel supporters het prima dat hij lekker bij Twente blijft en niet naar Feyenoord komt.

On:
Ik hoop zo dat dit ventje zijn transfer bedrag waar gaat maken. 6/7mln is voor Feyenoord gewoon een stevig aankoop. Hij zal Sini niet zomaar doen vergeten, maar dat verwacht je wel een beetje als er zo veel aan uit gegeven wordt.

11 augustus 2022 om 13:57

Dat is natuurlijk subjectief. Ik heb een seizoenskaart van Twente en zie Zerrouki wekelijks spelen. Jij ook? Zerrouki wordt zwaar onderschat en m.i. beter dan Timber. Mocht hij naar Feyenoord vertrekken dan zul je mij met terugwerkende kracht gelijk (moeten) geven.

11 augustus 2022 om 14:02

Als Zerrouki zo goed is waarom is er dan amper interesse? Bij Timber was er toch gauw interesse bij de top 3 na een indrukwekkend jaar. Op Feyenoord na heb ik geen naam voorbij zien komen voor Zerrouki.

Een oprechte vraag hoor zonder iemand te willen beledigen. Ook omdat bijv de analisten het niet vaak over hem hebben terwijl juist Twente indruk maakte voor jaar?

11 augustus 2022 om 14:07

@master
Dat moet ik niet. Ik zit namelijk niet in een stadion vol gekleurde gelijk gestemden. Tenminste niet bij Twente.

Ik zie hem op tv waar je aanzienlijk beter overzicht hebt en meer mee krijgt van wat er allemaal gebeurt op het veld.

Ik denk niet dat hij op ons huidige middenveld iets toevoegt en denk dat Timber vooral voetballend gezien veel verder gaat komen dan deze jongen.

Meningen kunnen verschillen he....maar de discussie die je probeerde te starten is helemaal nergens voor nodig. Jullie willen hem in Twente houden, wij hoeven hem in Rotterdam niet te zien. Iedereen blij toch.
Behalve Zerrouki blikbaar, want die zag het wel zitten

11 augustus 2022 om 14:13

Er is genoeg interesse in zerrouki hoor. Vz meldt ook niet alles. Er is veel interesse uit Frankrijk voor hem. Ook Turkse clubs hadden interesse. Maar die zijn afgehaakt naar het horen van zijn transfersom. Maar streuer houdt zich erg goed staande. Ze willen gewoon dat alles bij elkaar blijft. Hierdoor is het ook bijna niet te onderhandelen met streuer. Bij twente zijn ze ervan overtuigd bij een goed Europees seizoen dat alle spelers veel meer waard worden. Hier nemen ze feyenoord als voorbeeld mee. Ik denk als twente uitgeschakeld wordt, er wel te onderhandelen valt. Maar voor nu, zegt streuer tegen iedereen gewoon nee.

11 augustus 2022 om 14:24

Dat is een prima tactiek Fctwentersd.

Twente heeft het vorig jaar natuurlijk boven verwachting goed gedaan. Als je dan de groep bij elkaar weet te houden, misschien nog 1 of 2 versterkingen er bij, dan kun je gewoon hopen op wederom een heel goed seizoen om vervolgens te cashen en door te bouwen.

11 augustus 2022 om 14:26

Ik vind het wel frappant hoe jij hier keer op keer aangeeft dat Feyenoorders Zerrouki niet op waarde schatten omdat ze hem niet kennen, maar jij als Twente fan geen mogelijkheid onbenut laat om een speler van een andere club (Timber) in de discussie te betrekken, want die zie jij natuurlijk wel wekelijks 90 minuten.

11 augustus 2022 om 13:03

En dan straks met een teleurstellende speler zitten die niet zijn niveau meer haalt en dan volgend jaar weggaat voor 3/4 miljoen, Nice.

11 augustus 2022 om 13:14

Lol het duurde niet lang of het gaat al weer over Twente en Zerrouki, mijn god…. Doet Feyenoord moeilijk??? Feyenoord heeft Aursnes nog, dus logisch dat er momenteel even niks gebeurd. Verder gaat dit topic over Paixão dus laten we het vooral daar over hebben!

Erg benieuwd naar deze onbekende Braziliaan! De verhalen die ik lees zijn veelbelovend maar of dat ook tot uiting komt in de Eredivisie is nog maar even afwachten. Het is in ieder geval een creatieve buitenspeler met snelheid en een goede actie in huis. Ook zijn overzicht is prima net als zijn voorzetten. Het is geen egoïstische dribbelaar in ieder geval!

11 augustus 2022 om 13:48

Ik reageer op het geld dat Feyenoord momenteel in grote bedragen uitgeeft voor spelers waarvan ik mij afvraag of ze even goed zijn dan Zerrouki (bijvoorbeeld Timber). Ook voor deze Brazi;liaan wordt weer veel geld uitgegeven. Er is dus veel geld beschikbaar in Rotterdam (mooi voor de club, ze kunnen weer goed verkopen) maar dan moeten veel Feyenoord supporters Twente niet wegzetten als een arrogante club die belachelijke bedragen vraagt voor zijn spelers (zerrouki maar ook Hilgers). Twente mag vragen wat het wil en het is aan Feyenoord of ze dit het waard vinden of niet.

11 augustus 2022 om 14:34

@Master 1

Het is een kwestie van tijd voordat de mediageile Streuer weer ergens een interview geeft wat ongetwijfeld weer over Feyenoord en eventueel Zerrouki gaat. Zodra VZ er dan een artikel over schrijft, mag je daaronder je mening over Zerrouki verkondigen.

Hou het hier lekker on-topic en beperk je aub tot Paixao. Ben dat gezever van sommige Tukkers echt beu ondertussen.

11 augustus 2022 om 14:35

Feyenoord geeft in inderdaad veel geld uit. Wat ook nodig is. Er zijn veel spelers vertrokken en er moet kwaliteit terugkomen. Maar jij stipt nu een punt aan waarbij jij je afvraagt of die spelers even goed zijn dan Zerrouki. Je komt ook niet verder dan Timber omdat het voor de rest wel meevalt met de hoogte van transfersommen. En al helemaal voor middenvelders… Want alleen Timber, Wieffer en Taabouni zijn voor het middenveld gekocht en Szymanski is gehuurd. Bullaude is vooralsnog alleen een gerucht. Dus er is verder ook geen vergelijkingsmateriaal waardoor het geen zin heeft om jezelf zoiets af te vragen. Kortom; het slaat nergens op om hierover te beginnen. Je begint hier zelf ook weer over dat Feyenoordfans, hoe zij over Twente praten. Andersom lees ik ook de raarste dingen vanuit sommige Twente fans. Het punt wat ik aanstip; Het gaat hier over Paixão. Natuurlijk betaald Feyenoord daar fors geld voor. En dat geld is er ook inderdaad. Logisch toch? Als Feyenoord hier brood in ziet en denkt een zeer talentvolle buitenspeler te halen, dan betalen ze dat. Net zoals dat ze een prima transfersom voor Zerrouki zullen betalen op het moment dat Aursnes weg is.

11 augustus 2022 om 15:09

Twente mag zeker vragen wat ze willen dat is hun groot recht.

Feyenoord heft idd veel geld uitgegeven maar telkens minder dan dat er door journalisten werd vermeld.

Timber 7,3 ipv 8,5.( Bonus blijft staan 1,5 miljoen) vind ik idd fors.
Szymanski 0,5 ipv 2miljoen (zijn salaris is wel eenmalig erg fors)
Dilrosun 4mil ipv 5.
Lopez klopt wel daar is 1,9 mil voor betaald.
Gimenez 4+3 in de toekomst ipv 4+4 in de toekomst.

je kunt ervan uitgaan dat wij niet meer dan 5 miljoen vast voor paixao hebben betaald en wss ook geen 3 miljoen aan bonussen.

Feyenoord heeft eindelijk geld en dat zie je ook terug maar betalen nog niet tegen de 10 miljoen. ik denk daarom dat wij Zeroukki ook niet over gaan nemen dit jaar.
Twente wil veel verdienen wij niet uitgeven. Hij is zoals ik lees erg gelief in Enschede. laat hem daar dan maar blijven.( Ik vind hem wel erg goed en zie hem graag komen ).

Toch hoop ik dat we wat geld opzij zetten en volgend jaar Szymanski zijn optie tot koop gaan lichten als hij zo blijft spelen als zijn vorige 3 wedstrijden. dat word al een bedrag van tegen de 10 miljoen. plus de evt extra kosten die gimenez nog hopelijk met zich mee gaat brengen.

11 augustus 2022 om 13:48

Pfff… Zerrouki is niet beter dan bijvoorbeeld Veerman. Waarom zou Feyenoord voorbij moeten gaan aan die benchmark?

11 augustus 2022 om 13:53

Veerman speelt niet voor Feyenoord. Timber wel. Waarom is Veerman dan de benchmark en niet Timber?

11 augustus 2022 om 14:06

Gozer je blijft maar gaan hè. Veerman komt qua leeftijd in ieder geval dichter in de buurt bij Zerrouki. Veerman ging voor 6 miljoen naar PSV, in dat kader is Zerrouki zeker niet meer dan 6 miljoen waard. Jij wilt vergelijken met Timber, oké. Timber is 3 jaar jonger. Het beleid van Feyenoord is momenteel gericht op zoveel mogelijk waarde creëren. Je snapt toch zelf ook wel dat een Nederlander van 23 beter in de verkoop ligt dan een Algerijn van 26 over 2 jaar? Heb het al vaker gezegd, alleen in Enschede is Zerrouki 10 miljoen waard. Iedereen daarbuiten schat hem wat lager in. Twente mag prima vasthouden aan die 10 miljoen, dat is hun goed recht.

11 augustus 2022 om 16:48

Waarom zit jij constant over middenvelders te janken als er een buitenspeler gekocht wordt?

11 augustus 2022 om 13:48

En waar gaat het precies in dit artikel over Zerrouki of überhaupt Twente?

11 augustus 2022 om 13:54

Of iemand bij andere teams en steunpilaar of international is zegt niks over of het wat voor Feyenoord is hé.

11 augustus 2022 om 14:11

Het bedrag ligt lager dan dat jij nu aangeeft!

11 augustus 2022 om 14:37

Als mede Twente supporter vind ik het jammer dat het weer over Zerrouki moet gaan hier, wat heb je daar nou aan? Andere topics staan al vol met discussies tussen Feyenoorders en Tukkers, laat deze gewoon over die Paixao gaan.

Ik zie deze jongen naar Real Madrid gaan over twee jaar als de opvolger van Vinicius.

11 augustus 2022 om 12:59

Als opvolger van Vini? Lol. Die is jonger en waar moet hij nog heen als je al bij de grootste club ter wereld speelt?

Kijk mooie aan Feyenoord is nu, deze jongen komt voor 6 miljoen, maar kan door de huidige selectie rustig aclimatiseren en voor zn kans gaan. Hoeft er niet direct te staan, want er zijn andere spelers.

Hoop wel dat dit het einde van grootverdiener Alireza betekent. Exit naar de woestijn, gaat niks meer worden, speeltijdkansen 0 en verdient daarvoor te veel. Als hij blijft, dan maar hopen dat Ali een goed wk speelt en we er nog een leuk zak centje aan over houden

Ben zeer benieuwd wat we van hem moeten verwachten maar vooral, wie gaat er plaats maken?
We hebben nu ontiegelijk veel buitenspelers. Slot gaf aan het ook nodig te vinden gezien daar het meeste energie verspeeld wordt en dus gewisseld wordt maar zoveel?

11 augustus 2022 om 13:04

Ontiegelijk?

Paixao/idrissi en Dilroson/walemark/ alireza

Hoe is dit ontiegelijk veel?

11 augustus 2022 om 13:20

Szymański

11 augustus 2022 om 13:21

We hebben het wel eens met minder gedaan. Dat we nu keuzes hebben, is nog even wennen voor ons denk ik

11 augustus 2022 om 13:47

Szymanski is een nummer 10.

We hebben in principe 4 spelers die met elkaar zullen strijden voor 2 posities.
Jahanbaks mag weg.

Perfect toch...trainer moet wel keuzes hebben en back up in geval van een blessure.

11 augustus 2022 om 14:07

Szmanski word gezien als nummer 10/middenvelder.

Mooi, is natuurlijk altijd even afwachten en ook zal hij wat tijd nodig hebben om te acclimatiseren maar ben hier positief gestemd over. Niet dat ik hem zo veel heb zien spelen maar vooral door het vertrouwen in de scouting en leiding van de club verwacht ik dat dit heerlijke speler gaat worden voor Feyenoord.

niet alleen wordt er leuk gescout, de oudste speler die we hebben aangetrokken is jacob rasmussen met 25. derest is allemaal 24 of jonger. dat klinkt als beleid.

11 augustus 2022 om 14:24

En gelukkig zijn we gestopt met primaire focus te hebben op spelers van de Nederlandse velden en durven we ver buiten de grenzen te kijken. Zoals van Geel presteerde het om in 17/18 een slordige 20 miljoen uit te geven aan bijna of alleen eredivisie spelers die volgens mij allemaal zonder winst de deur uit zijn gegaan.

Afgaande op youtube filmjes, heeft deze jongen snelheid, ook overzicht voor medespelers (gaat dus niet voor eigen geluk), verder denk ik dat als jij iets meer focus en traint op afmaken dat het wel eens wat kan gaan worden!

Ben benieuwd wat hij gaat brengen. Ken de speler niet, maar hij klinkt wel alvast lekker qua naam haha.
Er wordt aardig geinvesteerd in hem, dus heb o.b.v. dat wel wat verwachtingen.

Blij dat deze jongen komt. dan halen we volgend jaar Gnoto transfervrij wel op

On: denk dat de verwachtingen bij Gnoto te hoog liggen dus ben blij met deze speler. we zijn flink bezet op de flanken.

Ben benieuwd naar zijn kwaliteiten. hopelijk word het een lieveling van het legioen net zoals Sinisterra was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren