Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Iedereen droomt ervan, maar selectie zit momenteel een beetje op slot’

Laatste update:
/

Jan van Dijk keert terug als trainer van Helmond Sport. Zijn contract gaat op 1 juli in, maar hij staat vanaf dinsdag al voor de selectie. Van Dijk was van 2002 tot 2004 ook trainer bij Helmond Sport. Hij heeft als doel meegekregen om de club naar de play-offs om promotie naar de Eredivisie te loodsen. Mario Verlijsdonk, die nu als hoofdtrainer fungeert, pakt zijn oude taak als assistent weer op.

Voor Van Dijk voelt het als thuiskomen. De afgelopen jaren is er geregeld contact geweest over een terugkeer, maar dat was er om diverse redenen nooit van gekomen. De coach werd zeer warm ontvangen bij Helmond Sport. “Ik ken de hele club, behalve de spelers. Daar gaan we de komende tijd aan werken”, vertelde hij aan Omroep Brabant.

Helmond Sport is de laatste weken afgezakt naar de twaalfde plaats op de ranglijst en staat daarmee buiten de play-offplaatsen. "Iedereen in Helmond droomt van promotie”, erkent Van Dijk, die dit seizoen zonder club zat. “Dat wordt een lastig karwei, de groep zit momenteel een beetje op slot. De laatste weken heeft de ploeg vijf keer achter elkaar gelijk gespeeld. Ik probeer met mijn enthousiasme de komende weken daar verandering in te brengen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi voor een club als HS. Weet niet hoe de trainer toendertijd heeft gepresteerd, maar zo'n trainer die de club een beetje kent, is wel mooi meegenomen.

25 maart 2014 om 02:37

Ik woon zelf in helmond en volg de club ook wel een beetje maar denk dat van dijk alleen maar kan falen bij helmond dit komt voornamelijk om dat hij het in ze 1 ste periode geweldig heeft gedaan dit opnieuw bereiken met deze selectie zou hem een koning maken in helmond maar voor club en supporters natuurlijk goed dat hij weer terug is

Ik ben kei blij dat jan terug is. Maar hij kan het alleen maar beter doen door te promoveren. Ik hoop dat ze hem de kans geven en het zullen begrijpen als het deze keer niet lukt. Helmond sport heeft gewoon een beperkte ploeg waar je niet te veel van kan verwachten.
Wat ook een probleem is, is dat wij als supporter de laatste jaren teveel zijn verwend. Elk jaar met een lage begroting en waar niks mogelijk is word er na competitie gehaald. Dit word steeds weer verwacht maar is niet reëel. Ik hoop dat hij het voor elkaar krijgt!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren