Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ideeëloos en door blessures geteisterd PSG lijdt ontluisterende nederlaag

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft woensdagavond een pijnlijke nederlaag geleden in de Ligue 1. Op eigen veld ging het door blessures geteisterde team van trainer Thomas Tuchel met 0-2 onderuit tegen middenmoter Stade Reims. Het betekende voor de regerend landskampioen alweer de tweede nederlaag in zeven competitieduels dit seizoen. PSG blijft desalniettemin met vijftien punten (met Angers gedeeld) koploper in Frankrijk.

PSG zwijnde in zijn laatste twee competitiewedstrijden en werd beide keren in de slotfase gered door Neymar. De Parijzenaren moesten het voorin nog altijd stellen zonder Kylian Mbappé en Edinson Cavani, waardoor men in creatief opzicht opnieuw vrijwel volledig afhankelijk was van Neymar. Hij stond na tien minuten voetballen ook aan de basis van de eerste grote kans van PSG: na een afvallende hoekschop van de Braziliaan schoot Leandro Paredes rakelings naast.

Na 27 minuten voetballen was het Neymar zelf die zijn geluk beproefde uit een vrije trap. Zijn vrije trap ging over de muur, maar belandde uiteindelijk aan de voor hem verkeerde kant van de paal. Luttele minuten later wist Reims verrassend de leiding te nemen in Parijs. Hassane Kamara zette het hoofd tegen een hoekschop van Marshall Munetsi en gaf Keylor Navas zo het nakijken: 0-1. Het was het eerste doelpunt dat Navas moest incasseren sinds zijn zomerse komst van Real Madrid.

PSG wist de schade in de eerste helft niet meer te repareren en mocht uiteindelijk nog van geluk spreken dat Reims voor rust niet nog verder wegliep. Yunis Abdelhamid kon vrij inkoppen na een voorzet van Xavier Chavalerin, maar hij liet Navas uiteindelijk met de schrik vrijkomen. In de tweede helft bleef PSG ploeteren. Het elftal van Tuchel claimde rond het uur een strafschop na een vermeende overtreding op Pablo Sarabia, maar daar wilde de arbitrage niets van weten.

Rémi Oudin was dertien minuten voor tijd dicht bij de 0-2, maar doordat zijn schot de paal raakte, bleef PSG in leven. De koploper zocht in de absolute slotfase wanhopig naar een gelijkmaker, maar wist die uiteindelijk niet meer te vinden. Sterker nog: in de vierde minuut van de blessuretijd wist Reims via Boulaye Dia nog wat extra zout in de Parijse wonden te strooien.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Walgelijk tackle van die verdediger aan neymar! Van real madrid wegspelen naar 0-2 verliezen van reims.

Toch jammer dat er eigenlijk geen tegenstand is voor de titel nu ook Lyon veel punten verspilt. Anders had het misschien nog een heel klein beetje spannend gaan worden wie er kampioen wordt

25 september 2019 om 23:18

Dat gelul over tegenstand Haha Spanje jaren barcelona kampioen; hoor je niemand klagen. Italië, Duitsland en Frankrijk zelfde kampioen; constant gezeur. Lyon was ooit ook oC stamt kampioen zeurde mensen ook en deden ze alsof ze dat de komende 100 jaar zullen blijven, toen kwam psg... wat k hiermee wil zeggen; elke tijdperk heeft zijn constante kampioen. Behalve Engeland is het overal al jaren the same story

25 september 2019 om 23:36

Zélfs in de Eredivisie. Buiten n xtje AZ fC Twente en Feynoord, is afgelopen 20 jaar, was het 16x psv of Ajax kampioen.heel spannend is het hier ook niet. En dat wordt komende jaren helemaal een trend.Maar daar piepen we dan niet over..

26 september 2019 om 00:08

@bprealWat is dat nu voor gezeik over Spanje. Al wint Barcelona 10 maal op rij de Spaanse titel dan slaat jou argument kant noch wal. Het verschil zit hem in dat Barcelona, Real of Atlético nek aan nek zitten aan het einde van de rit. Puntenverschil tussen de titelwinnaar en tweede plek is vaker dan niet héél miniem geweest in Spanje. In 2010, 2011, 2014,2015,2016 en 2017 was er telkens maar maximaal 3 punten verschil tussen plaats één en twee. En dat is hetgeen wat telt als argument, want het feit is dat de tweede plek ook gewoon mee tot het einde blijft strijden en een concurrent is tot wedstrijd 38. In Frankrijk is dat absoluut niet het geval waar je jaarlijks minimaal 15-20 of meer punten verschil krijgt tussen PSG en de rest.

26 september 2019 om 08:23

Paternoster, hier kan ik me helemaal in vinden. Dezelfde kampioen is niet erg, als ie dat elk jaar begin april al is wel.

Niet erg best daar in Parijs, al scheelt het veel dat er totaaal geen concurrentie is. Lyon ploetert maar wat en dat was het. Hoop voor Psg dat ze het in de Cl nu wel kunnen laten zien, maar dat is lastig als je in de competitie 100x beter bent.

Jammer dat het geen drol uit maakt. Er is 0, maar dan ook echt 0 tegenstand in de Ligue 1. Lille is niet het Lille van vorig jaar, Monaco is al ruim een jaar geen grootmacht meer en Lyon heeft het ook (nog) niet, maar zal zelfs als ze wel in vorm raken al een te grote achterstand hebben.

26 september 2019 om 00:22

Monaco, ook wel een understatement. Die zijn gewoon weer net als vorig jaar degradatiekandidaat. Daar hebben ze ook net die goede speler teveel verkocht. Niet normaal.

26 september 2019 om 00:53

Als je die selectie ziet moeten ze gewoon bovenin meedraaien, ongeacht of ze veel goede spelers hebben verkocht.

Wtf hoezo is die tackle op Neymar geen rood?

26 september 2019 om 00:05

Wat een idioot die verdediger. Wat wil zo een man nou? Dat mensen hier kijken en voor gaan aplaudiseren? Ik kan me alleen voorstellen dat iemand hiervoor gaat klappen als die een mentale achterstand heeft. Onder het mom van “een man zijn” beetje andere spelers onderuit trappen.
Ik vind dit duizend keer erger dan een neymar die hem dan de rest van de wedstrijd gaat provoceren

Ach jah kampioen worden ze toch wel.. aangezien er in Frankrijk geen serieuze concurrent is..

En door zulke tackles om Neymar gaat hij dus zo snel naar de grond... Hij is bang dat hij over 10 jaar niet meer kan lopen als elke keer dat hij erlangs komt zo wordt neergehaald!

26 september 2019 om 00:29

En omdat hij zo reageert wekt hij alleen maar meer harde tackles op. Dit is een eeuwig doorgaand verschijnsel.

26 september 2019 om 09:22

Dus als je goed kan voetballen mag je dat niet laten zien omdat je anders hard nagetrapt gaat worden? Oke duidelijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren