Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ibrahimovic walgt: ‘Iemand rijdt dan door een rood licht: zijn schuld’

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic speelde bij Manchester United in een team met Paul Pogba en de spits van Los Angeles Galaxy genoot van de samenwerking met de middenvelder. De 37-jarige aanvaller begrijpt niet waarom zijn voormalig ploeggenoot zoveel kritiek krijgt in Engeland, bijvoorbeeld over het zogenaamde gebrek aan leiderschap en discipline bij de Fransman.

“Dat met Pogba is een beetje belachelijk geworden”, oordeelt de Zweed in gesprek met FourFourTwo. “Iedereen wijst naar Pogba. Iemand rijdt dan door een rood licht: schuld van Pogba. Je krijgt een lekke band: zijn schuld. Iets gaat verkeerd: de schuld van Pogba. Al deze mensen die praten... Ik denk dat ze gewoon aandacht willen, dus praten ze. Ze verwachten iedere seconde een wonder van hem.”

Ibrahimovic vindt dat criticasters moeten 'relaxen': "Ze moeten naar zichzelf kijken, zeker voormalig voetballers, en zich afvragen: 'Wat deed ik toen ik speelde?' Want zij waren niet veel beter. Ik heb tegen ze gespeeld. Sommigen waren goed, anderen minder goed. Sorry dat ik het zeg, maar ze moeten hun mond houden en zich met hun eigen zaken gaan bemoeien.”

“Ze krijgen betaald om te praten en om aandacht te genereren, maar je moet praten met feiten. En als het over Paul gaat, wordt het persoonlijk. Ze moeten voorzichtig zijn, want als ze persoonlijk gaan worden, is het niet professioneel. Als je betaald krijgt om te werken, moet je professioneel zijn. Je moet persoonlijke dingen thuislaten”, besluit Ibrahimovic.

Ben jij het eens met Zlatan Ibrahimovic?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vraag me af over welke analisten hij het heeft.Over het algemeen ben ik het zeker eens met Ibrahimovic - kritiek is vaak persoonlijk en onrealistisch.

6 november 2018 om 16:15

Uhmm scholes, neville en vast meer van die oude garde.
Vind het eigenlijk best wel treurig het viel mij namelijk ook op. Alsof pogba elke wedstrikd sterrem vam de hemel moet spelen.

6 november 2018 om 17:03

Carragher, Merson, Lineker, Collymore

Ik ben het 100 met hem eens. Zlatan laaat zich hier van zn intelligente kant zien. Want het is vaak echt niet professioneel hoe oud voetballers als analytici de huidige generatie aanpakken. Bij ons irriteer ik me ook mateloos aan Perez, van Hooijdonk of Waterreus. De objectiviteit is echt ver te zoeken. Vaak is het ingegeven door vriendjespolitiek of om hun eigen prestaties groter te laten lijken...

6 november 2018 om 16:37

Eens. Ook ik irriteer me mateloos aan het onzinnig commentaar van Perez. Indien hij aan het woord komt dan schakel ik zelfs naar een andere zender. Heeft niets zinnigs te zeggen en is alleen maar bezig met afkraken. Het zou een verademing zijn als er eens een keer een analyticus zou komen die de positieve zaken beschrijft.

6 november 2018 om 17:16

Noem eens analisten die je graag zou zien? Ben wel benieuwd. Ikzelf ben erg van van Jan van halst

6 november 2018 om 17:19

Maduro doet het tot nu toe ook prima als analist.

6 november 2018 om 17:24

Tis moeilijk te zeggen omdat iemand ook wel tijd nodig heft om goed te worden. Maar als ik eerlijk ben zou ik het wel mooi vinden als analisten niet altijd oud voetballers hoeven te zijn. Vak zit hen hun ego erg in de weg. Waarom hebben we tegenwoordig niet een Kees Jansma of Jack van gelder. Gasten die wel voetbalverstand hebben, en goed zijn in de analyse. Nee het verste waar we nu mee komen is Ozcan Akyol die niet eens weet wie in Turlkije de kampioen is. .

6 november 2018 om 19:11

Kenneth Perez

6 november 2018 om 18:30

Vindt het onzin, Pogba heeft zelf de aandacht naar zich toe getrokken met uitspraken, multi media dingetjes, gedrag en op willen vallen...daar heeft hij van geprofiteerd toen het goed ging..toen was hij in de media "the next boy wonder" toen klaagde hij niet....nu doet hij het gewoon minder...dat moet je niet verwachten dat iedereen ineens je vergeet..imo de keerzijde van zijn medaille

6 november 2018 om 18:55

@Marchant

Wat Pogba in zijn vrije tijd doet op social media heeft verder toch niks met voetbal te maken.. Dat mensen talenten zo ophemelen is minstens zo belachelijk als sommige die ongefundeerde kritiek leveren. Maar Pogba won wel de goldenboy, dus zo raar is het ook niet dat hij geprezen werd. Ronaldo kreeg ook ooit kritiek omdat hij zijn kapsel veranderde in een wedstrijd, maar niemand beweerde dat hij daardoor afgeleid was van het profesionele leven dat voetballers eigenlijk horen te leven. Waarom krijgen de Pogba’s en Depay’s wel zulke kritiek te verwerken? Dat mensen het persoonlijk niks vinden mogen ze vinden, beetje zwak om dat in een analyse naar voren te halen. Sterling die 5 vijf kinderen had, waar niks van waar is. Zulke kritiek heeft Ibra het over, dat is persoonlijk en dat moet je als analist niet doen.

6 november 2018 om 19:10

Als zijn social media berichten over voetbal gaan heeft dat er wel degelijk mee te maken, als ik over mijn werk berichten ga zetten op social media wordt ik daar ook op aangesprokenen denk 90 % van de bedrijven wel..voor de rest heb ik het niet over vrije tijd of wel, zie niet echt waar je dat uit mijn tekst haalt.
En waarom de Pogba's en de Depays wel? omdat die in mijn ogen lang niet zo goed zijn als zij zelf denken, Maar denk dat Ronaldo genoeg kritiek als hij zegt dat hij een lekkere wedstrijd speelt is hij super verwaand arrogant en een narcist...

Enige verschil is dat Ronaldo misschien ook trekjes heeft, bijv zijn broekje omhoog trekken met en vrije trap..verschil is dat Ronaldo dan die vrije trap scoort .
En Pogba eigenlijk vanaf dat hij Pirlo niet mer naast hem heeft staan,door het ijs zakt. En je haalt nu een voorbeeld met sterling naar boven wat totaal niet relevant is, nergens wordt dit in het stuk benoemt en het gaat over Paul Pogba.
Dus tenzij je zlatan persoonlijk kent en sprak hoe weet jhij dat hij dit bedoelt?
En Sterling, Pogba, Depay..tegenover Ronaldo...probeer je heel voorzichtig de rasismakaart te spelen?

6 november 2018 om 20:55

@Marchant Och dus jij kent Pogba persoonlijk om elk ding wat hij doet eerlijk te kunnen beoordelen. Dat is dus precies wat ik eigenlijk bedoel. Nergens trek ik de racisme kaart, triest dat je dat uberhaupt suggereert.

6 november 2018 om 21:16

Ik suggereer niets ik vraag , dat betekend het vraagteken.
En jij zegt dat jij weet wat Zlatan bedoeld in jouw tekst, nergens staat dat iets dat ik Paul Pogba persoonlijk ken, sterker nog ik heb het over algemeen gedeelde dingen van Pogba.
Dus nog meer aannames en conclusies van je die nergens op gebaseerd zijn?

7 november 2018 om 11:11

Pogba is in een minder presterend united team van onmisbare waarde. Hij kan er ook niet aan doen dat de helft van de ploeg onder zijn niveau is. Toegegeven zelf kan hij het bloed onder je nagels vandaan halen als hij door iets te mooi te proberen op het middenveld de bal weer verliest, maar hij kan het tenminste en probeert het. Jarenlang hebben we bij man utd geschreeuwd om een middenvelder van kwaliteit, de laatste die we hadden was scholes, en nu we er een hebben krijgt hij ervan langs links en rechts omdat hij wat attitude heeft. Zou je zelf nie na een half dozijn italiaanse titels, een paar titels in engeland en een wereldbeker? hou op aub

Zlatan heeft zeker een punt. Neemt niet weg dat ik gewoon iets meer van Paul had verwacht bij Man United. Hij heeft misschien als speler net niet dat beetje extra wat je verwacht. Dus misschien is het dan wel niet reëel om het te verwachten. Je hoopt alleen soms wat meer vuur in zijn spel te zien. Maar blijkbaar kan hij dat niet brengen. Iets wat ik Bazoer ook vond missen bij Ajax een bepaalde drive of energie...

Heb dit hier zovaak geroepen en nu om te zien dat Zlatan mijn mening deelt, topgozer hij snapt het

“Ze krijgen betaald om te praten en om aandacht te genereren, maar je moet praten met feiten. En als het over Paul gaat, wordt het persoonlijk. Ze moeten voorzichtig zijn, want als ze persoonlijk gaan worden, is het niet professioneel. Als je betaald krijgt om te werken, moet je professioneel zijn. Je moet persoonlijke dingen thuislaten”, besluit Ibrahimovic"

Ik hoop echt dat de Ziggo commentatoren dit lezen, vooral John van Vliet en Emile Schelvis. Wat kunnen die twee negatief zijn zeg, bij John kan Mourinho of Pogba niets goed doen, ging zo ver door dat ik de wedstrijd tegen Newcastle een paar weken geleden na 20 minuten al overgeschakeld naar een Engelse zender.

6 november 2018 om 16:33

Tip voor als je ziggo kijkt: commentaar op internationaal, engels commentaar is vaak een verrijking in verhouding met het nederlandse aanbod.

6 november 2018 om 17:16

Hoe doe je dat als ik vragen mag? Drjero

6 november 2018 om 17:17

Ok drukken en dan audio

6 november 2018 om 17:23

De 'ok' knop in het midden -> druk op de ' i ' onder de channel +- -> soundtrack staat daar op Nederlands en als je het pijltje (rond de ok knop) naar links/rechts intoetst kan het op Ina (internationaal)

Kleine kanttekening is dat het bv tijdens CL wedstrijden van franse ploegen het franse commentaar bevat.

Hopelijk verbeter je hiermee het kijkplezier !

Ik ben het er wel mee eens, het gaat soms wel erg ver. Echter is het verwachtingspatroon gewoon te hoog, ze verwachten acties en leiderschap van hem die hij helemaal niet bezit. Het is een erg goede speler maar geen wereldtopper. Misschien als ze is zouden stoppen om hem zo te zien dan wordt die ook anders behandeld.

Manchester United heeft veel voor hem betaald en het is dan ook niet gek als mensen kritiek hebben. Vooral als hij laks oogt snap ik het, want men verwacht toch in ieder geval 100% inzet voor een recordaankoop. Ik vind dat Zlatan wel een fair punt maakt over de analisten. Ik irriteer me namelijk ook mateloos altijd aan analisten die elke coach afkraken, wat vaak achteraf zo makkelijk is. Kijk een Neville, die wist het altijd beter tot hij onwijs pijnlijk afging toen hij er zelf voor stond.

Tsja heeft hij gewoon absoluut gelijk in. Vooral het professionele aspect. Je bent analist en gaat niet constant triestig onzin spuwen. Zlatan heeft hier echt gelijk in, vooral die oud spelers zoals Scholes en Neville.

Er moet gewoon zakelijk en professioneel gesproken worden. En zeker niet te persoonlijk worden.

Ik ben er ook mee eens maar wrm stemmen mensen nu pas op eens terwijl ze eerst er oneens mee waren kijk voortaan goed voordat je oordeelt mensen

*kijkt naar Souness.

Ibrahimovic heeft een punt. Bij bepaalde analisten over bepaalde clubs, spelers lijkt het eerder persoonlijk te zijn ipv dat ze het inhoudelijk over het onderwerp hebben. Al komt het wel hypocriet over dat hij zegt dat ze minder moeten praten als ze geen top carrière hebben gehad. Gaat ook weer nergens over.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren