Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ibrahimovic vernietigend: ‘Incompetente mensen op de verkeerde posities’

Laatste update:

Zweden verloor zaterdag in de Nations League met 0-1 van Frankrijk. Na afloop van de verliesbeurt gaat het voornamelijk over Dejan Kulusevski, die door bondscoach Janne Andersson pas in de zeventigste minuut binnen de lijnen werd gebracht. Een nederlaag kon echter niet meer worden afgewend. Voormalig international Zlatan Ibrahimovic veegt op Twitter de vloer aan met het beleid van de Zweedse keuzeheer.

"Wat een ongelooflijke grap is dit", neemt Ibrahimovic het op de sociale media op voor Kulusevski, die bij Juventus aan het nieuwe seizoen begint. "Hiermee wordt nogmaals bewezen dat incompetente mensen op de verkeerde posities het Zweedse voetbal verstikken." De 38-jarige aanvaller van AC Milan lijkt hiermee zijn pijlen te richten op Andersson, die sinds 2016 aan het roer staat bij de nationale ploeg van Zweden.

Kulusevski leek zelf ook niet gelukkig te zijn met zijn reserverol tegen Frankrijk. "Het was een enigszins merkwaardige beslissing, maar daar kon ik verder weinig aan doen", zo liet de twintigjarige aanvaller optekenen in de Zweedse media. "Dat ik niet mocht starten kwam wel als een schok, de trainingen verliepen namelijk erg goed. Ik hoop dat ik in de volgende wedstrijd (dinsdag tegen Portugal, red.) wel een basisplaats heb, al kan ik daar nu nog niets zinnigs over zeggen."

Andersson kon daar op de persconferentie na afloop van de ontmoeting met Frankrijk ook nog weinig over kwijt. "We zullen wel zien of Kulusevski dinsdag aan spelen toekomt. Hij beschikt zonder meer over veel kwaliteiten en ik verwacht dat hij alleen nog maar beter wordt." Andersson sloot daarmee het hoofdstuk-Kulusevski af. "Kunnen we het nu hebben over de spelers die wél meededen en goed speelden? Dat is in mijn optiek veel interessanter", aldus de Zweedse coach.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou nou. Zonder Zlatan deed Zweden het best aardig op het WK toch? Een beetje dimmen lijkt me.

6 september 2020 om 15:14

Je bedoelt dat zonder het WK Zweden het best aardig deed op Zlatan?

6 september 2020 om 15:19

Portugal won een EK finale tegen Frankrijk zonder Ronaldo en verloor een EK finale tegen Griekenland met Ronaldo. Mocht Portugal weer een finale halen Ronaldo maar thuis laten dan maar? Het gaat erom dat spelers die het kwalitatief verdienen om in de basis te staan niet worden geselecteerd. Er gaan verhalen rond in Zweden dat Andersson het niet zo op 'buitenlandse' jongens heeft.

6 september 2020 om 15:35

Lijkt me een goede keuze, Eder = Goat

6 september 2020 om 15:46

Dimmen? Je praat over Zlatan. Dimmen is niet iets wat bij Zlatan past. Haha

Zlatan heeft heeft helemaal gelijk. Met zo’n grote mond en openlijke kritiek op zijn coach, hoort hij inderdaad niet geselecteerd te worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren