Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ibrahimovic overwoog opmerkelijke terugkeer in aanloop naar nieuw contract’

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic heeft dit voorjaar overwogen om terug te keren bij Paris Saint-Germain, zo weet Le Parisien te melden. De spits liet zaakwaarnemer Mino Raiola de stemming peilen in de Franse hoofdstad, maar kreeg nul op rekest van Leonardo. Daarop besloot Ibrahimovic alsnog zijn contract met een jaar te verlengen bij AC Milan, waar hij komend seizoen een jaarsalaris opstrijkt van zeven miljoen euro.

Ibrahimovic liet AC Milan afgelopen seizoen enige tijd in de wachtkamer zitten toen hij onderhandelde met PSG over een eventuele terugkeer. De Zweed deed daarbij een nadrukkelijk beroep op Raiola, die de gesprekken met Leonardo moest vergemakkelijken. De Franse topclub had echter andere plannen en raakte niet overtuigd van het verhaal van Ibrahimovic. De aanvalsleider heeft zijn liefde voor Parijs en PSG nooit onder stoelen of banken geschoven en liet de Franse hoofdstad in 2016 met pijn in het hart achter voor een avontuur bij Manchester United.

Het is nog maar de vraag wanneer Ibrahimovic weer in actie kan komen namens AC Milan, daar hij momenteel herstellende is van een blessure. De Zweed miste het EK vanwege een kniekwetsuur, die hij op 9 mei opliep in een competitiewedstrijd tegen Juventus. Milan heeft alvast voorgesorteerd op de afwezigheid van Ibrahimovic en versterkte zich eind vorige maand met Olivier Giroud. De van Chelsea overgekomen Fransman bewees direct zijn waarde door in de oefenwedstrijd tegen Lille OSC drie minuten na zijn invalbeurt raak te koppen.

Ibrahimovic viert op 3 oktober zijn veertigste verjaardag en maakt dankzij zijn contractverlenging nog altijd kans om de oudste speler van AC Milan ooit te worden. Daarvoor zal de Zweedse aanvaller hierna nóg een seizoen bij i Rossoneri moeten blijven, want het record staat op naam van Alessandro Costacurta, die 41 jaar en 25 dagen oud was bij zijn laatste wedstrijd. Daarachter staat Paolo Maldini met 40 jaar, 11 maanden en 5 dagen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als het van een iets serieuzer jounalist of krant kwam had ik het gelooft, nu niet. Enige tegenargument wat je kan geven is dat dit Ibra’s laastst jaar is en hij vast graag CL wilt winnen iets wat PSG nu aanzienlijk wordt, dus daarmee het verhaal meer kracht zou geven. Maar toch, Geloof er weinig van en Van PSG logisch, ze hebben al aanvallers genoeg en Ibra gaat nog maar een jaartje mee, is gewoon te veel gedoe lijkt me.En Ibra heeft Ronaldo altijd gebashed dat Ibra teminste een uitdaging kiest met Milan ipv naar de doodgeverfde winnaar juve te gaan, dan moet je ook aan je woord houden vriend; ik weet dat dit je laatste jaar wordt(waarschijnlijk) en dus mooi zou zijn om makkelijk prijzen te winnen bij PSG, maar kom op, wat smaakt nou beter dan een zwaarbevochten wellicht Landstitel,Coppa Italië en dat meneer Ibra de grote man is? Kom op, nog ff jaartje knallen! We waren er dichtbij vorig jaar!

3 augustus 2021 om 14:41

Wat is er zo ongeloofwaardig aan dit verhaal?

3 augustus 2021 om 14:52

Zoals ik al duidelijk zei; De bron, dit sprookje kan best, maar is net wat te toevallig nu PSG de grote favoriet is op de CL titel, en Ibra zijn laatste jaar in gaat zonder CL titel, net wat te toevallig en als dit zo was, hadden het wel meer/betere bronnen het gemeld enfin boeit ook niet, het is niet gebeurd

3 augustus 2021 om 15:29

Dichtbij de landstitel vorig jaar...
Ik weet niet of je het doorhebt maar met -12 was je ondanks een 2e plek verre van dichtbij.

3 augustus 2021 om 15:37

In de winter waren we nog eerste en oké 12 is wel wat, maar toch had ik het gevoel dat Milan dichtbij was; alleen inter won ALLES, wat normaliter niet gebeurd, er waren zat wedstrijden waarin inter in laatste minuten langszij kwam, het zat niet bepaald tegen (natuurlijk het geluk van een kampioen) en juist Milan heeft veel pech gehad met blessures, heel veel blessures/Covid dus 12 punten verschil is zegt niet alles in dit geval, totaal niet zelfs. Maar Absoluut niets ten nadele van Inter, dik en dik verdiend, maar het was zeker spannender dan jij doet overkomen, kortom, we waren er dichtbij. Op naar een nieuwe spannende titel race

3 augustus 2021 om 18:12

Uiteindelijk haakte Milan na de derby in Februari al snel af

3 augustus 2021 om 18:19

Milan speelde vooral de eerste seizoenshelft erg goed maar ik had al voorzien dat ze met deze te krappe selectie en i.c.m. Europese verplichtingen geen kampioen zouden gaan spelen. Verder heeft ook Inter blessures en covid gevallen gehad waaronder ook in de 1e derby van afgelopen seizoen. Ik denk ook eerlijk gezegd dat Milan niet had gewonnen indien Skriniar en Bastoni er stonden i.p.v. D'ambrosio en Kolarov als Cv's. Ik zie dit jaar Milan eigenlijk geen kampioen spelen en gok dat de titelstrijd tussen Inter en Juventus zal gaan. Ik zie Atalanta, Milan, Napoli en de Romeinen voor CL plekken strijden.

Hoe zit het nu met zijn (?) gokbedrijf waardoor hij mogelijk niet kon of mocht spelen, is dat opgelost?

Ook gestoord hoeveel hij nog blijft verdienen op deze leeftijd. Weinige die hem dit (straks) nadoen en dan heb ik het over spelers van hetzelfde niveau zoals Zlatan, dus geen Messi of Ronaldo.

3 augustus 2021 om 14:44

Mwah vind het niet gestoord als je ziet dat hij op 39 jarig leeftijd Milan vanuit weinig naar de titelrace leid, keurig 2e wordt en hij 15 keer scoort in 18 duels bedoel, dan doen alleen Messi en Ronaldo wellicht na, en die moeten nog 39 worden… en zie Messi zelfs niet doorgaan tot z’n 39e

3 augustus 2021 om 14:49

Tja na Messi en Ronaldo heb je het niveau van Zlatan en daarna pas het niveau van de andere topspelers zoals Lewandowski, Benzema, etc...

Ook Zlatan staat voor mij en vele anderen op een grote eenzame hoogte.

3 augustus 2021 om 15:50

Voor zover ik weet heeft hij afstand gedaan van de aandelen binnen het gokbedrijf (zo’n anderhalf miljoen voor gekregen) en heeft ie een geldboete van 50.000 gekregen.

Tja overal kampioen geworden maar de CL ontbreekt nog. Dus logisch dat die een van de favorieten gaat polsen.

Met zlatan win je de cl niet...
Waar hij weggaat gaat het altijd beter dan met hem...
Weg bij inter en inter pakt gelijk treble..
Weg bij Barça en gelijk de cl..
Hij gaat weg bij psg en paar jaar later staan ze cl finale...
Zo goed is hij niet word overhyped ook mede door zijn gedrag.. naar mannetje met een hele grote bek

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren