Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ibrahimovic na rol tegen Juventus: ‘Ik ben voorzitter, speler én trainer’

Laatste update:

AC Milan won dinsdagavond met 4-2 van koploper Juventus, mede door Zlatan Ibrahimovic. De club uit Milaan kwam op een 0-2 achterstand, maar vocht zich terug in de wedstrijd en trok het duel in de tweede helft naar zich toe. Ibrahimovic had met een doelpunt en assist een belangrijk aandeel in de overwinning. De Zweede benutte een strafschop en stond vervolgens aan de basis van de gelijkmaker, voordat hij 25 minuten voor het einde van de wedstrijd vervangen werd door Giacomo Bonaventura. Na afloop stond hij op geheel eigen wijze de Italiaanse media te woord.

De 38-jarige spits sloot aan het begin van dit kalenderjaar aan bij AC Milan en was in elf Serie A-wedstrijden goed voor vijf doelpunten. “Ik ben oud, dat is geen geheim. Maar leeftijd is slechts een getal. Ik werk hard en heb vandaag langer gespeeld dan in de laatste wedstrijd. Ik voel me goed en probeer het team op alle manieren te helpen”, aldus Ibrahimovic in gesprek met DAZN. Na zijn wissel was hij volop in gesprek met zijn ploeggenoten. Of hij zich aan het voorbereiden is op een leven als trainer? “Ik ben voorzitter, speler én trainer! Het is alleen jammer dat ik slechts betaald krijg voor mijn rol als speler. Als ik hier vanaf de eerste dag van het seizoen was geweest dan hadden we de Scudetto (landstitel, red.) gewonnen.”

Ibrahimovic heeft een aflopend contract en de geruchten gaan de ronde dat hij AC Milan gaat verlaten voor een terugkeer naar Zweden. Gevraagd naar zijn toekomst ontwijkt de ex-spits van onder meer Ajax, Juventus, Barcelona, Paris Saint-Germain en Manchester United de vraag. “We gaan het zien. Ik heb hier nog een maand voor de boeg, maar we leven in een vreemde tijd en daar hebben we geen controle over. Of de fans mij hier voor het laatst live in actie hebben gezien? Het zou kunnen. Waarom? Lees tussen de regels door”, reageert Ibrahimovic geheimzinnig. “Het is vreemd om achter gesloten deuren te spelen. Als het San Siro vol had gezeten, dan was het een prachtige avond geweest.”

De routinier zegt het goed naar zijn zin te hebben bij AC Milan. “Ik ben inmiddels 38 jaar oud en heb niet meer de fysieke gesteldheid die ik voorheen had. Maar ik ga er op een slimme manier mee om. Ik probeer niet meer dezelfde dingen te doen als toen ik twintig was”, aldus Ibrahimovic, die bij zijn club het verschil wil maken. “Ik ben hier niet als mascotte. Ik ben hier om mijn ploeggenoten, de club en fans te helpen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat vind ik zo fijn aan Zlatan. Hij is altijd gewoon zo lekker normaal gebleven... *zucht *

8 juli 2020 om 08:23

Echt he.. Vroeger vond ik die grapjes nog leuk. Begin het steeds minder leuk te vinden.

8 juli 2020 om 08:37

Ik vind deze uitspraak dan weer juist heel bescheiden. Laatst vergeleek hij zichzelf met God

8 juli 2020 om 11:14

Ik denk dat je God met Zlatan vergelijken bedoelt.

8 juli 2020 om 09:20

Maar eerlijk is eerlijk hij liegt niet. Want sinds hij er is, is ook milan beter gaan draaien.

Deze man begint toch wel langzaam aan een karikatuur van zichzelf te worden. Een geweldige voetballer, maar helaas zit het tussen de oortjes af en toe wat scheef.

8 juli 2020 om 08:46

Er zijn wel meer dingen scheef bij deze grootheid (zoals hij zichzelf noemt) met een "neus" voor goals.

8 juli 2020 om 11:13

Langzaam aan??!! Dat is hij 10 jaar hoor. Wat vind deze man zichzelf toch geweldig... jammer dat daardoor steeds minder mensen hem geweldig gaan vinden. Zeer goede speler geweest maar helaas voor hem gaan mensen Zlatan vooral herinneren omwille van zijn vaak wereldvreemde en vooral zichzelf verheerlijkendeuitspraken en veel minder om de uitstekende voetballer die hij was.

De foto bij het artikel vind ik wel echt prachtig.

8 juli 2020 om 09:12

Mooi detai betreft de foto; er gaat een filmpje rond waar Ronaldo naar de poolse keeper gaat en zegt:" je kent Ibra, je weet wat hij gaat doen" Ibra hoorde dit en na z'n goal wende hij zich naar Ronaldo om hem te sussen. Dat zijn mooie dingen van Ibra. Ja het zal wel een toneeltje zijn, zijn interview, zijn vertrouwen is wel net zo groot als het doet voorkomen.

8 juli 2020 om 09:22

Dat viel me ook op dus het leek me dat szcezcny wel in de goede hoek zou zitten aangezien Ibra naar mijn idee de bal meestal in die hoek schiet. Ibra is dan inderdaad wel een mannetje die dan weet hoe die moet reageren.

Weer de standaard praatjes van de man die nooit een CL finale heeft weten te halen en die in de ko fase van de CL altijd onzichtbaar was, de wedstrijden waar het er echt om gaat.

8 juli 2020 om 09:51

Zlatan kan je dan ook in het rijtje onder de absolute top zetten. Mede door zijn praatjes lijkt hij groter dan dat maar is dat ook direct zijn valkuil geweest. Bij Barcelona had hij goed kunnen renderen wanneer hij niet zo'n grote blaaskaak was geweest.

8 juli 2020 om 12:03

Die pot op Emirates schoot ie Arsenal kapot. Lekkere goals toen.

"Als ik er al vanaf begin bij was, Hadden we de scudetto gewonnen" nou, blijf nog een jaar zou ik zeggen! Nee, tis beter als hij na dit seizoen lekker naar Zweden gaat, of toch niet? Het is zo 50/50 voor mij. Hij brengt Milan zoveel, en hij is enorm geliefd, maar aan de andere kant, hij brengt ook zoveel onduidelijkheid en met ibra sta je met een halve man op het veld, aangezien hij niet snel meer is en verdedigd niet mee. Op sommige punten heb je meer aan Rebic in de aanval. Och Ibra, had nou 6-8 jaar geleden naar Milan gekomen EN zonder dubbele agenda. Dan was het perfect geweest

Heerlijk al die overspannen comments op zn interview na de wedstrijd en zn grote mond. Of dat eeuwige standaard praatje van bv @elfenomeno over zijn CL prestaties. Voorlopig maakt hij die grote mond nog steeds waar. You love him or you hate him.

8 juli 2020 om 11:16

Alleen is het een feit de groep ‘you hate him’ groeit met de dag, doordat hij telkens datzelfde rolletje van ‘over- zelfverzekerde Superman’ te moeten spelen. Ook hier op VZ zijn de commentaren van ‘ wat een eindbaas’ al enige tijd voorbij. Ik merk vooral Zlatan moeheid...

8 juli 2020 om 12:14

Wat een eindbaas

Vroeger kon ik lachen om zijn grappen. Tegenwoordig irriteer ik me aan die grootheidswaan. Het haalt ergens ook zijn mooie prestaties onderuit. Bescheidenheid zou hem meer sieren.

Nee maar dit kan je alleen van Zlatan horen. Je gaat het nog bijna accepteren ook. En toch laat hij ook weer zijn voeten spreken. Dat kunnen we niet ontkennen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren