Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ibrahimovic: ‘Je hebt geen verdedigers nodig als je de beste aanval hebt’

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic is door de website van de Europese voetbalbond gevraagd om een zogeheten five-a-side-team samen te stellen en heeft daarin geen verdedigers nodig, zo geeft hij in het gesprek met de UEFA aan.

/

“Je hebt toch geen verdedigers nodig als je de vijf beste aanvallers ter wereld hebt”, aldus de 34-jarige aanvaller van Paris Saint-Germain en de nationale ploeg van Zweden. Hij koos voor Ronaldo, Lionel Messi, Zinédine Zidane en Ronaldinho als ‘medespelers’ in zijn team.

Spelers als Ángel Di María, Robert Lewandowski, Andrea Pirlo, Xavi en Ronaldo stelden eveneens een vijftal samen. Bekijk hun selecties hier.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
11 december 2015 om 22:54

Zlatan kennende de echte. De dikke dus.

11 december 2015 om 22:55

De Braziliaanse Ronaldo.

11 december 2015 om 22:55

Hij was altijd een idolaat van de Braziliaanse Ronaldo.

11 december 2015 om 22:55

Braziliaanse uiteraard!

11 december 2015 om 23:22

Die dikke? Beetje respect voor El Fenomeno. Jij bent een jochie van 19 en ken je waarschijnlijk zijn top jaren niet. Toen was je maar 8 jaar oud. De voetbalwereld heeft nooit meer een koelbloedige spits als Ronaldo voortgebracht. De beste spits ooit.
Ronaldo's overgewicht is niet omwille van losbandig leven maar de echte oorzaak ligt bij een medisch probleem met de schildklier. Ik ben benieuwd hoe jij eruit gaat zien als je bijna 40 jaar oud bent. ;-)

11 december 2015 om 23:28

Het staat niet voor niets bekend als el gordo. Niet zo snel op je teentjes getrapt zijn

11 december 2015 om 23:47

Hoezo heeft iedereen het over de echte Ronaldo als echte koelbloedige spits.. ik wil niks zegge maar de gemiddeldes van CR7 zijn toch gewoon samen met Messi veel beter

11 december 2015 om 23:50

Andere tijdperk en het spel was heel anders in die tijd. In deze tijd wordt er sowieso veel meer gescoord. Kluivert en Bergkamp scoorde ook meer dan van Basten en Cruijf, maar die worden ook niet als beter gezien

12 december 2015 om 00:18

Dat is niet waar. Bergkamp en Kluivert hebben voor Oranje meer gescoord, maar ook veel meer wedstrijden gespeeld. Bergkamp heeft alleen bij Ajax behoorlijk gescoord, en voor de rest blonk hij niet uit in doelpunten. Dat was ook niet zijn kracht. Kluivert heeft volgens mij nog nooit 20 competitie-doelpunten in een seizoen gemaakt. Ik heb de statistieken erop nagekeken en in verhouding scoorden Van Basten en Cruijff zelfs veel meer.

Zlatan heeft anders wel de spelers gekozen die ik ook zou kiezen, maar als ik er 1 mocht ruilen dan zou het Zlatan voor C. Ronaldo zijn.

12 december 2015 om 05:02

Absoluut fenomeen. Ongekende prestaties met een bal aan zn voet. Maar tegenwoordig gewoon dik. En niet zo'n beetje ook

12 december 2015 om 09:06

Alle dikzakken hebben last van schildklier en eten bijna niks
Was wel echteen fenomeen

12 december 2015 om 10:07

5 - 5 is op de. Kleine ruimtes hé. Dan zou ik eerder voor een inieasta, busqueyq, aguero, coitinho,... Gaan. Iemand die heel. Sterk is in de kleine ruimtes e' balvast

Iedereen kan aanvallen.

11 december 2015 om 23:01

Inderdaad zeker bij een 5-a-side team, bal erin schieten lukt ook een type Ramos wel op klein veld.

Ik neem aan dat Ibrahimovic hier de Braziliaanse Ronaldo bedoelt (mede omdat hij in zijn boek aangaf dat de Braziliaanse Ronaldo zijn idool was). Een gebrek aan creativiteit zal zijn elftal, of in dit geval vijftal, in ieder geva; niet hebben.

Lijkt me juist onverstandig. Ik herken dat in kleine partijspelletjes de teams met veel verdedigers vaak winnen omdat dit team dan weinig tegengoals krijgt en vaak op de counter de winst pakt. Zou eerder spelen met Ramos, Silva, Cafu, en een creatieve speler als Messi/Zidane erbij

12 december 2015 om 00:30

Haha, heel herkenbaar. Bij de lagere senioren zou op een training van verdedigers tegen aanvallers 9 van de 10 keer het team met verdedigers winnen. Ik neem aan dat dit bij de profs niet heel veel anders zou zijn.

Lekker duidelijk vz .ronaldo bij zlatan in het team en ronaldo bij de andere vijftal....

mensen ik heb het bekeken zlatan bedoeld hier cristiano ronaldo

Ik had eerder gekozen van CR7 links, Ronaldo spits, Messi rechts, zidane cam en meer heb je voor de aanval niet nodig. Bij voorbaat staan ze al 7-0 voor. Op de bank zet je Gullit die kan elk persoon opvangen als een meester.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren