Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ibrahimovic geeft toe: ‘Er lag in de zomer een concreet aanbod, ja’

Laatste update:

AC Milan heeft in de zomer een vergeefse poging gedaan Zlatan Ibrahimovic terug te halen. De Zweedse aanvaller had er op dat moment drie jaar opzitten bij Paris Saint-Germain en er werd in de pers volop gesproken over een mogelijke rentree in San Siro. Nu geeft Ibrahimovic toe dat er inderdaad contact is geweest met zijn oude club.

/

“Er lag in de zomer een concreet aanbod op tafel, ja”, zegt Ibrahimovic nu in gesprek met La Gazzetta dello Sport. “Als ik daar ‘ja’ tegen had gezegd, zouden we een deal hebben gesloten. Maar we zijn nooit tot dat punt gekomen, het was niet wat ik wilde. Maar ik was Milan wel dankbaar voor de belangstelling”, zegt de 34-jarige aanvalsleider van Paris Saint-Germain, die maandag voor de tiende keer werd uitgeroepen tot Speler van het Jaar in zijn vaderland Zweden

“In mijn ogen is AC Milan de grootste club waarvoor ik heb gespeeld en ik heb voor heel wat grote clubs gespeeld. San Siro, de stad Milaan, de mensen daar, de taal: ik bewaar er geweldige herinneringen aan. Ik heb altijd gezegd dat Italië voelt als mijn tweede thuis, ik voelde me er heel goed. En als het aan mij had gelegen, was ik ook niet weggegaan bij Milan”, kaart Ibrahimovic fijntjes aan.

De Milanezen hadden hem in het seizoen 2010/11 op huurbasis bij zich, nadat Ibrahimovic een teleurstellend jaar beleefde bij Barcelona. Aan het eind van het seizoen nam men de Zweedse spits permanent over en vervolgens scoorde hij liefst 28 keer in de Serie A. Daarna kwam Paris Saint-Germain aanzetten met een riant bod op Ibrahimovic plus Thiago Silva en uit financiële nood zeiden de Italianen daar ‘ja’ tegen.

Goed dat Zlatan Ibrahimovic niet is teruggegaan naar AC Milan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zlatan..... een prachtige voetballer waar ook velen mensen haat aan hebben denk ik. Je houd van hem als voetballer of je houd niet van hem. Is toch wel een voetballer die herrinderd word om ze mooie goals en de omhaal tegen engeland!! Jammer dat hij niet terug ging naar milan zou een goeie zet zijn geweest voor milan al denk ik niet voor zlatan haha !

Zlatan moet na dit seizoen lekker in de US gaan voetballen.. 2 jaartjes daar nog de boel op stelten zetten en dan heeft hij toch een prachtige loopbaan gehad.

10 november 2015 om 12:17

En misschien nog met 1 seizoen afsluiten bij Malmö

10 november 2015 om 21:30

Zie hem liever voor 2 seizoenen naar een premier club gaan. Kan zichzelf
makkelijk in de basis spelen van elke premier league club.

Ibra heeft natuurlijk gelijk, AC milan is natuurlijk de grootste club ooit.
wat zij hebben gepresteerd in het voetbal is ongekend, 7 CL en 4 verloren finale plaatsen zijn daar bewijs van, voetballers rondgelopen waar de hededaags topclub "u" mag tegen zeggen en natuurlijk Milaan en voetbaltempel San Siro straalt superieuriteit uit. Prachtig. En voelt natuurlijk goed dat een grootheid als Ibra dat benadrukt zelfs na ac milan hoogtijden, dat zegt wel wat

10 november 2015 om 12:57

Samen met real madrid in mijn ogen

10 november 2015 om 14:07

En door die grote historie is het extra "jammer" hoe die club nu is terug gevallen.. Er spelen nu spelers die in 2003-2007 nog niet eens op de tribune mochten zitten.. Echt heel jammer, ik keek vroeger echt graag naar AC Milan, waar het nu maar een matige subtopper is..

10 november 2015 om 14:27

Was en is naast mijn passie Galatasaray, mijn favoriete club in mijn jeugd. Nu nog steeds doet het mij wel pijn om te zien hoe het nu is gesteld met de sportieve prestaties.
Ik hoop echt dat ze uit deze dal kunnen kruipen en weer de topclub worden die ze ooitwaren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren