Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ibrahimovic constateert ‘pure jaloezie’: ‘De rest heeft geen recht van spreken’

Laatste update:

Frankrijk wist zaterdagmiddag ternauwernood te winnen van Australië door een treffer van Paul Pogba (2-1). De middenvelder van Manchester United wordt in zijn eigen land regelmatig kritisch onder de loep genomen, maar daar begrijpt Zlatan Ibrahimovic niets van. De voormalig ploeggenoot van Pogba zegt dat Frankrijk blij moet zijn met de 25-jarige spelmaker.

“Ik ken hem erg goed. Ik zie veel kritiek voorbijkomen. Als je zoveel geld verdient zoals hij en zoveel heeft gekost zoals hij, dan gaan mensen je bekritiseren. Vanwege jaloezie en vanwege het feit dat mensen gewoon meningen willen hebben”, zegt de spits van Los Angeles Galaxy bij beIN Sports. De Zweed stelt dat Pogba met afstand de beste middenvelder van Frankrijk is.

“Als ik kijk naar de middenvelders in die ploeg: hij heeft meer gewonnen dan al die spelers bij elkaar. Wellicht dat Blaise Matuidi zijn mond open kan trekken en recht van spreken heeft, maar de rest heeft geen recht van spreken”, aldus Ibrahimovic, die wijst op het feit dat Pogba al in meerdere finales heeft gestaan. “Hij is nog jong en verbetert steeds”, vervolgt de veteraan.

“Dus als je wil praten, praat je over de anderen die niet hebben gewonnen. Hij wint. Hij doet zijn werk en wordt beter. Logisch dat er hoge verwachtingen zijn, want we weten hoe goed hij is. Ik heb met hem gewerkt en het is een echte professional. Als ik dan al die kritiek zie van iedereen: pure jaloezie. Want hij verdient meer dan dat zij doen”, lacht Ibrahimovic.

Ben jij het eens met Zlatan Ibrahimovic?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft niets met jaloezie te maken. Die gasten verdienen allemaal in een week meer dan wij in een jaar. Het prijskaartje brengt hoge verwachtingen mee. Dat ie talent heeft is dan niet meer genoeg. En hoe je het ook wendt of keert Pogba doet het met vlagen goed bij United maar niet zó goed.

Als ik een fles wijn voor 500 euro koop (as if) ben ik ook niet tevreden als hij gewoon lekker is. Dan moet hij smaken alsof er 500 engeltjes op m’n tong schijten anders ben ik teleurgesteld.

Dat Pogba in meerdere finales heeft gestaan is eigenlijk wel een mooi voorbeeld. Voor deze prijs wil je die finale winnen en dan niet die EL finale, maar de Cl finale. Want eerlijk is eerlijk de EL is voor een club van die statuur een troostprijs.

Voor 100 miljoen verwachten we iets wat die vervelende Portugees vrijdag liet zien. Opstaan als het er echt om gaat, en dan vlammen.

17 juni 2018 om 10:30

Mooi gesproken! Die gasten denken echt dat het jaloezie is. Die voelen zich verheven.
Pogba brengt gewoon te weinig punt uit. Neymar, Ronaldo, Messi zijn allemaal hun geld dubbel en dwars waard. Pogba niet. Simpel.
Wel jammer want ik had er echt meer van verwacht.

Ibrahimovic kan alleen net zo paranoide reageren als zijn mede ego trippers. Pogba is meer bezig met zijn leefstijl en ego

Ik schat Kanté gewoon hoger in de Pogba, niet omdat ik voor chelsea ben maar omdat het ook gewoon zo is. Ik denk dat niemand bij Frankrijk constant zo’n hoog niveau haalt als Kanté.

17 juni 2018 om 10:37

Mee eens. Kante is constant, stabiel en kun je altijd op vertrouwen!

17 juni 2018 om 10:51

Facts. Kanté is ook gewoon beter. Beste middenvelder van Frankrijk.

Verbaast me niks dat zo'n type als Ibrahimovic geen reflectievermogen heeft en ervan uitgaat dat kritiek te maken heeft met jaloezie. Natuurlijk, veel kritiek aan het adres van Pogba is overtrokken, maar veel kritiekpunten zijn ook volkomen terecht. Als Ibrahimovic nou slimmer was, dan had hij tactisch gezien wat uitgelegd over Pogba wat hem uitzonderlijk maakt. In plaats daarvan krijgen we het "jullie zijn gewoon haters"-excuus.

En het hele "hij heeft meer gewonnen dan de rest op clubniveau"-argument is helemaal dom trouwens. Buiten het feit dat een Kante de laatste paar jaren op dit vlak het beter doet dan Pogba sinds hij naar United is gekomen, zegt het natuurlijk niets over je statuur en kwaliteiten op het veld. Frankrijk speelt met een aanvoerder die notabene voor Tottenham Hotspur uitkomt, dan weet je dat het aantal prijzen dat je hebt gewonnen een vrij miniscule factor is.

Vind t enorm kinderachtig. Dus mensen zijn jaloers op Pogba maar niet op Kanté, Griezman of Giroud, die allemaal een zieke bankrekening hebben..... oke hij koste wat meer, wat kan een normaal persoon daarvan vinden? Kan het me best voorstellen dat wat Franse oud voetballers wat afgunst kunnen hebben voor Pogba maar van journalisten of critici die niet voetballen? Gaat nergens over.

Kante scoort ook zoveel als pogba zeker trapt er hoogstens eentje per seizoen binne en dat met pure geluk laat me niet lache kante beter dan pogba hoor die dan grapjas

17 juni 2018 om 15:22

Nou, kom op zeg. Middenvelders als Kanté en Pogba hoor je niet te vergelijken aan de hand van het aantal gemaakte doelpunten.
Kanté is een heerlijke kuitenbijter met een mooie pass in de benen. Zijn prestaties vallen gewoon minder op door de positie en de rol die hij bekleedt.

Kante scoort ook zoveel als pogba zeker trapt er hoogstens eentje per seizoen binne en dat met pure geluk laat me niet lache kante beter dan pogba hoor die dan grapjas

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren