Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ian Maatsen leidt achterstand tegen Atlético Madrid in met cruciale fout

Laatste update:

Ian Maatsen heeft woensdagavond een horrorstart beleefd in het Champions League-duel tussen Atlético Madrid en Borussia Dortmund. De linksback van de Duitsers kreeg een niet al te handige bal van Gregor Kobel en leverde daarna zomaar in bij Rodrigo De Paul. De Argentijn benutte het buitenkansje, waardoor Atlético al snel met 1-0 leidt.

Atlético begon uitstekend en fel aan de wedstrijd. Maatsen was eerst nog belangrijk door een schot van Álvaro Morata te keren, maar ging in de vierde minuut ernstig de fout in. De Nederlander werd aangespeeld door doelman Kobel en leverde zomaar in bij De Paul, die op simpele wijze voor de 1-0 tekende.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

wat zou hij in hemelsnaam moeten doen met die bal? de keeper speelt hem zo onwijs dom aan.

Wat een vreselijke titel weer, VZ! Maatsen kun je hier onmogelijk verwijt geven. Hij krijgt een klote bal en iedere optie was slecht. Hij leidt dus helemaal niks in. Keeper moest die bal gewoon weg poeieren en dan was er niks aan de hand geweest!

Kan Maatsen niet echt de schuld geven hier.

Die pass naar hem toe was een prototype ziekenhuisbal, en Maatsen dacht dat degene in het centrum zich aan zou bieden en speelde daarom door.

Het was niet handig, maar de 2 anderen hebben veel meer schuld hier.

Maatsen had die bal nooit mogen krijgen, maar als je hem dan krijgt kan je nooit zo'n balletje geven natuurlijk.

Aparte reacties. Maatsen kan of terug kaatsen of de lange bal blind spelen. Alles was beter dat dit eigenlijk.

10 april 2024 om 22:13

Kort terug kon ja, hoewel hoeveel beter dat is is nog maar de vraag - bezopen korte afstanden op dat moment.

Blind de lange bal? Daar had hij de tijd niet voor. Hij werd zwaar onder druk gezet, en hard naar voren schieten kost even - en dan zou de bal gewoon van zijn voet afgetikt zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren