Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hyundai Motor Group biedt Van Persie miljoenen voor transfer aan’

Laatste update:

Het blijft onduidelijk of Robin van Persie ook na de winterse transfermarkt nog het tenue van Fenerbahçe om de schouders zal dragen. Diverse media in Azië verzekeren dat Hyundai Motor Group al enige tijd bezig is om de aanvaller naar Zuid-Korea te halen. De autofabrikant is de grote naam achter Jeonbuk Hyundai Motors FC, de kampioen van afgelopen jaar.

/

Jeonbuk Hyundai Motors is voor op korte termijn op zoek naar een marquee signing, een voetballer die meer mag kosten en verdienen dan de afgesproken limiet. Van Persie is naar verluidt een van de kandidaten, net als Fernando Torres. Laatstgenoemde speelt op huurbasis voor Atlético Madrid en heeft een aflopende verbintenis met AC Milan.

Hyundai Motor Group is bereid om een bedrag van 5,5 miljoen euro per jaar uit te keren aan een marquee signing, zo klinkt het. Het is maar de vraag of voetballers als Van Persie en Torres voor een dergelijk bedrag bereid zijn om naar Zuid-Korea te verhuizen en in de K-League uit te komen. De 34-jarige Braziliaan Edu, die in het verleden voor onder meer Schalke 04 en Besiktas uitkwam, stond afgelopen seizoen in de spits van de landskampioen.

Het eerste half jaar van Van Persie in Turkije verliep met horten en stoten. De geruchten over een winters vertrek stapelden zich al snel op. De aanvaller sloot het kalenderjaar in ieder geval positief af, met drie doelpunten in de duels met Antalyaspor (4-2, beker) en Sivasspor (2-1). In totaal was Van Persie goed voor 9 doelpunten in 25 duels.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
10 januari 2016 om 08:34

Als RvP daar gaat voetballen weet ik niet of iemand hem daarna nog kent. Ik bedoel de K-League dat is zo'n competitie waar je een team uitpakt als je onzin teams gebruikt op Fifa

Als je de kans krijgt om in zo'n land uit te komen zou ik die met beide handen aanpakken. Lekker een jaartje het land leren kennen, beetje voetballen op laag niveau en ondertussen bakken met geld verdienen. Beter dan een terugkeer naar Nederland.

10 januari 2016 om 09:48

En dat is precies waarom ze nooit terug willen naar Nederland.
Omdat ze buiten Nederland zoals in China en dat soort landen veel meer kunnen verdienen.

10 januari 2016 om 10:08

China vergelijken met zuid korea slaat nergens op.zk is waarachijnlijk moderner als nederland met veel dingen en veruit het meest "westerse"land in azie.ben er vaak geweest geweldig mooi land en super aardige mensen ik zou het meteen doen.

10 januari 2016 om 11:38

Ryan

Japan is ook erg modern, en ik denk zeker moderner dan Zuid Korea. Maar ben ik de enige die RvP absoluut niet ziet weggaan? Die blijft lekker in Europa of gaat naar de VS denk ik.

10 januari 2016 om 11:53

Hij gaat ook nergens heen. Die gast begint nou in vorm te komen. Die wil zich bewijzen bij Fenerbahce.

Hij gaat helemaal nergens heen. Hij is gewoon gelukkig in Istanbul en ik denk dat Pereira hem in de 2e seizoenshelft steeds basis gaat opstellen. Hij verdient al meer dan genoeg, zijn vrouw is moslim en FB-supporters behandelen hem daar als een koning. Er is dus geen reden om weg te gaan.

10 januari 2016 om 10:48

Hoezo is 't een argument dat zijn vrouw een moslim is?

10 januari 2016 om 11:03

Sinds Turkije een islamitisch land is, is het voor een moslim, denk ik, wel makkelijker als je gezin daar woont in plaats van Zuid-Korea. Een voetballer hoort niet alleen aan zichzelf te denken, maar ook of zijn familie gelukkig is. En dat zijn zijn vrouw en kinderen zeer zeker.

10 januari 2016 om 13:41

Omdat zijn vrouw marokaans is.

Nice try maar van Persie blijft lekker cashen bij ons. Ik vind het zo een zonde dat wij geen normale spelopbouwers hebben jn het team. Een middenveld zonder Diego betekent gewoon dat van Persie 0 ballen krijgt en hij geen doelpunten kan erinprikken. We moeten dringend wat meer creatieviteit halen om van deze koning te kunnen genieten.

5.5 miljoen.. met een beetje goede zaakwaarnemer perst van Persie er 7 miljoen per jaar uit zonder bonussen.. meteen doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren