Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hyballa ziet door ontslag na twee duels zoveelste rampscenario uitkomen

Laatste update:

Ook het nieuwste trainersavontuur van Peter Hyballa was geen lang leven beschoren. De 46-jarige trainer is door AS Trencin al na twee duels ontslagen, zo maakt de club uit de hoogste Slowaakse divisie bekend. Trencin laat in een kort statement weten dat het contract van Hyballa in goed overleg is verscheurd.

Hyballa werd op 12 juni aangesteld bij Trencin, de club waar voormalig profvoetballer Tscheu La Ling eigenaar van is, en staat één maand en vijftien dagen later dus alweer op straat. De trainer boekte tijdens de voorbereiding van Trencin twee oefenzeges en ging drie keer onderuit. Hij opende de competitie met een 0-0 gelijkspel tegen MSK Zilina en kreeg na een 4-0 nederlaag tegen regerend landskampioen Slovan Bratislava zijn verrassend snelle congé.

Daarmee vertrekt Hyballa voor de vijfde keer op rij na een uiterst kortstondig dienstverband als trainer bij een club. Begin 2020 vertrok hij na vijf maanden bij NAC Breda vanwege een conflict met technisch manager Tom Van Den Abbeele.Aan het eind van 2020 werd de Duitser aangesteld bij het Poolse Wisla Kraków, dat hem in mei na een klein half jaar ontsloeg vanwege de slechte resultaten.

Afgelopen zomer begon Hyballa aan een tweejarig dienstverband bij Esbjerg fB. Na een breed uitgemeten conflict met de spelers van de Deense club, die de coach onder meer beschuldigden van mishandeling, vertrok hij binnen twee maanden. De Deense derdeklasser stuurde hem tot slot in november vorig jaar na zeven wedstrijden de laan uit vanwege tegenvallende resultaten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

tja niet anders verwacht . wat een clown is het ook . kan totaal niet met mensen omgaan
!

28 juli 2022 om 08:29

Het is inderdaad verschrikkelijk met deze Peter Hyballa. Het begint er steeds meer op te lijken dat de man gewoon niet spoort. Alleen al hoe die uit zn ogen kijkt. Moet je voorstellen dat je als profvoetballer zo'n gek achter je aan hebt hollen op de training die alleen maar loopt te blèren. Ik zou echt de neiging hebben hem een paar tikken te verkopen.
Zakt nu wederom door de mand met zijn bizarre coachmethodes. Als ik de heer Peter Hyballa was dan zou ik de eer aan mezelf houden in plaats van nog meer imagoschade op te lopen. Ben benieuwd waar deze dwaas nu weer heen gaat, en welke idiote club hem een contract gaat geven.

Die Hyballa moet toch echt eens bij zichzelf te rade gaan. Heeft in het verleden uiterst weinig zelfreflectie getoond en het zal ook nu wel weer door allerlei randzaken veroorzaakt zijn.

28 juli 2022 om 08:47

Je bedoelt die mensen die hem nog steeds aanstellen, die moeten eens bij zichzelf te rade gaan

Die heeft ook altijd wat, die kan beter lekker met pensioen gaan. Niet iedereen heeft het in zich om een groep te leiden helaas

Knettergekke gast lijkt dit ook. Je kan gepassioneerd zijn, maar hierin kan je ook doordraven. Zie maat eens een nieuwe club te vinden. Weinig clubs die hier de vingertjes nog aan willen branden

Hyballa lijkt mij oprecht ook een verschrikkelijke vent om als trainer te hebben. De filmpjes die van hem naar buiten kwam geven toch niet echt een idee dat hij een trainer is die het moraal van de spelers kan boosten of dat hij uberhaupt met de spelers wil werken.

28 juli 2022 om 09:22

Hij is gewoon Klopp on crack.helemaal gestoorde vent.

Dit is gewoon een karikatuur van een trainer.

Kan deze man niet beter een andere maatschappelijke baan gaan zoeken? Zo wil je toch niet gekenmerkt blijven. Wat maf!

Die man heeft zometeen nog meer afkoopsommen als Dickie…

28 juli 2022 om 09:02

Of aadje

28 juli 2022 om 09:13

Ik denk dat Aadje niet in de buurt komt van Dickie hoor

Ik zou hem oprecht wel bij ajax willen zien

28 juli 2022 om 09:43

Maak je een grapje? Van Erik ten Hag (en Schreuder) naar een hyperactieve Duitse eeuwige filosofie student?

28 juli 2022 om 10:07

Iets zegt mij dat hij een voorliefde heeft voor een concurrent van Ajax en het dus Ajax gunt om wat pijn te lijden.

28 juli 2022 om 09:44

Aub niet, naast zijn controversiële gedrag heeft hij ook nog eens teveel haar. Zie hem wel graag bij PSV of Feyenoord

28 juli 2022 om 10:17

Wellicht kan hij assistent worden van Peter de Jongh alias 'de Champ' in Afrika.
Hilarisch duo!

28 juli 2022 om 11:32

Haha ja ik denk dat iedereen die ajax geen warm hart toedraagt hem wel bij ajax zou willen zien

Ik heb ruim een jaar geleden als trainer een online cursus gevolgd die gegeven werd door Hyballa. Hij vertelde in de cursus over Gegenpressing. Ontzettend interessant en hij kwam hierin ook sympathiek over en goed gedoceerd bovendien. Maar als je zijn CV er op na slaat dan gaat het de laatste jaren overal vrij snel mis. Dat kan een eerste of tweede keer nog puur toeval zijn. Als het bij vier clubs op rij misgaat dan heet dat geen toeval meer. Waar kom je als trainer nu nog aan de bak met zo'n verleden.

28 juli 2022 om 10:29

Hij heeft heel veel verstand van voetbal. Heeft hij ook hier op de Duitse TV al getoond bij een toernooi waar hij als tactiek-expert heel veel heel goed uitlegde. Hij zou dus ook naar mijn mening het beste bij de bond in de opleiding van trainers of in de jeugdopleiding (club of bond) tot zijn recht komen.

28 juli 2022 om 11:03

Dat hij voetbalverstand heeft geloof ik ook wel, maar het managen (of leiden) lukt hem niet echt. Je moet natuurlijk tot een zeker hoogte trouw blijven aan je eigen karakter, maar het siert grote leiders ook dat ze hun eigen gedrag / management stijl kunnen aanpassen als dat nodig is om de groep te bewegen. Dat lijkt hij niet te kunnen.

Hyballa moet weer eens gaan doen waar hij goed in is. Opleiden van jeugd. Hij is gewoon niet geschikt als hoofdtrainer. Deze man ademt in alles voetbal, maar zijn werkwijze komt gewoon nergens tot zijn recht. Heeft het in Duitsland heel goed gedaan in de jeugdopleidingen, en denk dat die daar gewoon naar terug moet.

28 juli 2022 om 16:04

Beetje zelfde als schreuder dus

Benieuwd of er nog en nieuwe club in deze clown trapt! Hij kan beter stoppen, hij kan tenslotte leven van zijn ontslagpremies en transitievergoedingen !

Haha deze man was bij NEC toch echt een garantie voor spektakel. "links roepen ze bij de club, Rechts roepen ze bij de club."

Ik weet nog hoeveel mensen hem verdedigde na dat gedoe bij Esbjerg, maar luister nou, deze vent kan er gewoon helemaal niks van. Het is waanzinnig dat het zover is gekomen voor hem. Trencin is gewoon een mooie club zelfs.

28 juli 2022 om 15:46

Hij heeft twee jaar bij DAC 1904 in Slowakije gezeten dus het komt niet uit het niets. Bij NEC was het al veel te intens, maar hij is nog veel radicaler geworden de laatste jaren ook. In interviews vind ik hem best charmant eigenlijk. Achter de schermen moet het echt een dwaas zijn.

Merk sowieso wel dat een bepaald soort trainers aan het uitsterven is. De huidige generatie kan niet meer omgaan met een Gertjan Verbeek.

28 juli 2022 om 16:06

Ik weet niet of het aan 'de huidige generatie' ligt of dat dergelijke trainers gewoon zelf steeds meer radicaliseren en steeds minder normaal kunnen doen na elk onvermijdelijk ontslag. Want laten we wel wezen, het is niet alsof Gertjan Verbeek ongekende successen heeft gehaald. Een beker met AZ en een zesde plek met Heracles is zo uniek nog niet. Gefaald bij Feyenoord, Nürnberg, Bochum, Twente en als klap op de vuurpijl Almere City. Het zal je maar gebeuren.

28 juli 2022 om 16:50

Haha ja steeds meer volharden in je falende gedrag.

Ik denk niet dat het zozeer aan de uitslagen liggen dat hij het congé kreeg, maar meer aan zijn karaktertrekken en voorkomen. Hyballa is een bevlogen en enthousiaste trainer, maar ik denk dat ze zich bij Trencin rot zijn geschrokken over zijn manier van trainen en coachen. Er moet ergens op de wereld toch wel een profclub zijn die wél van dit soort trainers houdt? NEC, NAC, Trencin en waar heeft hij nog meer gezeten? zijn zich allemaal rot geschrokken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren