Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Huurconstructie met optie tot koop voor Ziyech

Laatste update:
/
Chelsea is geïnteresseerd in de diensten van Lucas Digne. De linksback staat op de nominatie om in januari bij Everton te vertrekken en kan tevens rekenen op de belangstelling van Leicester City en Newcastle United. (Sunday Mirror)
/
Jesse Lingard gaat zijn contract bij Manchester United uitdienen. De middenvelder wordt hevig gelinkt aan een terugkeer naar West Ham United, maar geeft zijn voorkeur aan het afmaken van het seizoen bij the Red Devils. (The Athletic)
/
Hakim Ziyech staat nog steeds in de belangstelling van Borussia Dortmund. Omdat de aanvallende middenvelder een salaris heeft van ruim tien miljoen euro en nog een contract tot medio 2025, overweegt BVB een huurconstructie met optie tot koop. (BILD)
/
Manchester United is op zoek naar een versterking voor het middenveld. Declan Rice, Frenkie de Jong, Aurélien Tchouaméni en Jude Bellingham staan allemaal op een shortlist, terwijl Boubacar Kamara van Olympique Marseille als goedkoop alternatief wordt gezien. (Calciomercato)
/
AS Roma heeft de eerste gesprekken gevoerd om Remo Freuler in januari van Atalanta over te nemen. De komst van de Zwitsers international, die ook op de radar staat bij Napoli, heeft voor I Giallorossi de hoogste prioriteit. (Calciomercato)
/
Manchester United heeft zijn zinnen gezet op de komst van Sergej Milinkovic-Savic. De middenvelder van Lazio staat ook in de belangstelling van Juventus, maar de Italiaanse club beschikt niet over de financiële middelen om de Serviër naar Turijn te halen. (Calciomercato)
Vind jij Borussia Dortmund een geschikte club voor Hakim Ziyech?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Declan Rice zou ik echt graag bij ons zien spelen. Hij is voetballend wellicht niet de beste, maar heeft wel de juiste instelling en drive.

21 december 2021 om 10:41

Een beetje gif in het elftal? Zou wel mogen maar Rice is volgens mij totaal onbetaalbaar voor Arsenal ... moet die geen 100 miljoen kosten?

21 december 2021 om 10:52

Contract tot 23 met optie voor nog een jaar had ik gelezen. Ik denk idd dat ze wel rond die koers zullen vragen en dat geld kunnen wij wellicht beter gebruiken voor meerdere posities zoals afgelopen zomer gedaan is. Neemt niet weg dat hij er best goed tussen zou passen.

21 december 2021 om 10:57

Jaja hij er zou absoluut passen. Zou voor meer evenwicht zorgen op ons middenveld maar ik denk dat onze prioriteit ook voorin ligt. Auba kan het niet meer en Laca lijkt gratis de deur uit te lopen.

Een spits lijkt me een grotere prioriteit dan een middenvelder, ook al hebben we eigenlijk beiden nodig. Maar namen als Vlahovic of Isak kosten 70-80 miljoen en dan blijft er niet veel meer over van het budget (denk ik).

21 december 2021 om 11:01

Mee eens, ik hoop ook op een nieuwe spits deze zomer. Ergens werd Greenwood genoemd, dat zou ook een stunt zijn!

Dat is wel een goede club voor Ziyech. Hij kan goed de spitsen bedienen...

21 december 2021 om 11:07

@maya

Dat kan hij overal

Maar ik denk eerder dat een Sevilla ofzo bij hem past. Bij Dortmund gaat Haaland weg, die zullen wel een talentvolle spits halen, maar Dortmund speelt ook erg dynamisch voetbal. Dus veel loopwerk. Bij een Sevilla bijvoorbeeld is het wat technischer naar mijn mening.

Dat hij een club moet spelen lijkt me het beste.

21 december 2021 om 12:01

Sevilla lijkt me dan wel weer iets onder zijn niveau. Dat is gewopn hetzelfde niveau als Ajax was en daar was hij de absolute topspeler.

21 december 2021 om 12:19

Als Dortmund hem gaat huren dan speelt hij wel een halfjaar samen met Haaland. Die gaan ze sowieso niet verkopen in de winter. Maar Dortmund gaat Ziyech niet huren is al bekend gemaakt door RuhrNachrichten en Patrick Berger.

22 december 2021 om 09:49

Dortmund is ook niet van Ajax niveau hebben we wel gezien afgelopen CL wedstrijden dus waar doel je op?

De ene keert verdient hij 5 dan 7 dan ruim 10,heb altijd het idee dat salarissen van voetballers gewoon uit de duim wordt gezogen..

21 december 2021 om 11:01

Marieke

Hangt af wat de bron is.

Sommige bronnen gebruiken netto bedragen en de andere bronnen bruto bedragen.

Als united frenkie en rice kan ophalen heb je wel in 1 keer een geweldig middenveld op papier. Frenkie-Bruno-Rice hebben echt alles wat een compleet middenveld nodig heeft. Kan je ook eindelijk die gekke mc tomonay en fred wegdoen, die bij vvv nog geen eens in de basis zouden staan.

United word weer gelinkt aan zo'n beetje alles en iedereen, niks nieuws dus. Rice mag wel komen maar zal reteduur zijn. Er mag ook wel wat vertrekken : Martial, Cavani, Fred (ook al doet hij het de laatste tijd aardig) Matic

Pakt Ziyech 10 mil? Dat denk ik niet eerlijk gezegd. Zou wel goed zijn onderhandeld door zijn agent.ik dacht dat ie hooguit 7 ving. Netto hou je wel wat meer over dan hier natuurlijk. Maar Ziyech moet niet naar Dortmund gaan, die waren jaren terug echt goed maar nu matig. Zeker als Bellingham en Haland weggaan, dan is het net aan top4.

Digne naar Chelsea? Komt hij dan uiteindelijk toch weer bij een topclub terecht.
Ik denk dat Digne een prima opvolger is voor Alonso. Die deed het bij vlagen wel oké, maar is wat mij betreft toch echt niet zo goed als velen willen voordoen.
Verder snap ik niet dat Everton van Digne af zou willen. Toch één van hun betere spelers.

Lingard het seizoen afmaken bij United? Puur voor het geld, lijkt mij dan. Mocht hij naar het WK willen met Engeland, als wisselspeler, dan dient hij wel meer te gaan spelen.

Ziyech naar Dortmund. Lijkt mij niet helemaal de plek voor hem. Veel met pressie spelen en op de rechterflank speelt niet direct iemand. En ze willen vgm met 2 spitsen (haaland - Malen) spelen.
Verder speelt Hakim volgens mij toch nog wel voldoende bij Chelsea. Niemand speelt daar voorin echt alles zo'n beetje. Alleen Mount heeft dat nog een beetje.

Kamara zou ik ook wel een goede/goedkope optie voor Arsenal vinden, evenals Denis Zakaria. Aflopende contracten en beiden Cvm's die ook op de CV positie kunnen spelen. Relatief jong nog, maar wel al de nodige ervaring.

Bellingham hoop ik persoonlijk van dat hij bij een leukere club terecht komt in Engeland dan United (voor mij persoonlijk dan hé). En denk ook dat hij abnormaal duur is op dit moment vor United.
Rice zou een goede optie zijn, evenals Tchouameni. Frenkie is denk ik niet de meest geschikte voor United.

Freuler naar AS Roma of Napoli, zou ik niet begrijpen. Speelt alles bij Atalanta en is belangrijk. Waarom dan naar een concurrent gaan? AS Roma is ook geen stap vooruit t.o.v. Atalanta de afgelopen jaren. Napoli wellicht nog wel.

Milinkovic-Savic lijkt me wel goed voor United. Fysiek ook sterk, voetballend goed en zou een goede optie kunnen zijn. Echter gok ik dat hij ook aardig prijzig gaat zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren