Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Huntelaar praat over leeftijd: ‘Qua intensiteit zit ik nog bij de bovenste paar’

Laatste update:

Bekijk de video hieronder of abonneer en kijk op ons YouTube-kanaal!


Justus Dingemanse is fulltime presentator en programmamaker bij Voetbalzone en levert onder meer bijdrages in de vorm van exclusieve interviews, reportages, documentaires en programma's.
Vind je dat Klaas-Jan Huntelaar dit seizoen veelvuldig in de basis moet staan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat hij de goal niet op z’n naam kreeg.
Is duidelijk dat Tadic wilde bukken, en dat Huntelaar over hem heen zou schieten. Dat Tadic m tegen z’n rug aan krijgt is voor hem geluk. Tadic hoort de goal op z’n naam te krijgen als de bal niet richting doel zou gaan, zelfde geldt voor goal. Het is alleen een eigen goal als de bal niet richting doel zou gaan en de tegenstander krijgt m tegen zich aan.
Of wanneer Tadic de bal bewust op goal wilde schieten met z’n rug.. schieten, of hoe je het ook wilt noemen.

15 september 2019 om 08:30

eens. is de goal al officieel van Tadic? of kan die nog naar huntelaar gaan? wie bepaalt het uiteindelijk?

15 september 2019 om 09:12

Ik weet niet. In het stadion was het Huntelaar, maar werd later omgezet in Tadic. Op teletekst stond ook Tadic toen ik later keek.

15 september 2019 om 12:26

Heel de discussie is onzinnig. Tadic is de laatste Ajax speler die hem raakt. Dus op zijn naam.

Enkel bij mogelijk eigen doelpunt wordt er gekeken of een bal dusdanig veranderd is, en het schot zonder de aanraking naast of ook op doel was gegaan.

15 september 2019 om 23:19

Dat slaat dus nergens op wat jij zegt. Dus als iemand 10 meter voor het vijandelijke doel staat, en een medespeler probeert m erin te schieten maar je krijgt de bal tegen je aan, maar je hebt geen flauw benul, maar krijg je wel alle credits? Tadic heeft de bal niet eens gezien.
En een maker van een goal hoort altijd credits te krijgen, niet degene die de bal niet eens heeft gezien.

15 september 2019 om 18:33

Is het niet zo, dat deze alleen op naam van Huntelaar zou komen als zeker was dat de bal raak zou zijn (intikker bij open goal waar bal al binnen zou rollen) doordat Tadic hem raakt, bewust of onbewust, wordt de bal onvoorspelbaar en onhoudbaar voor de keeper. Anders was de kans best aanwezig dat deze in de muur zou komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren