Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Huntelaar grapt: ‘Binnen tien jaar speelt mijn zoon voor Schalke 04’

Laatste update:

Klaas-Jan Huntelaar loopt uit zijn contract bij Schalke 04 en speelde zaterdagmiddag zijn laatste thuiswedstrijd (Hamburger SV, 1-1) voor die Knappen. De 33-jarige aanvaller had na afloop de tranen in de ogen staan en erkent op de officiële clubwebsite dat hij geroerd was.

“Schalke is een emotionele club die door alle fans geliefd wordt. Ik heb de eer gehad om zeven jaar lang voor deze grote club te mogen spelen en ik heb van die tijd genoten”, aldus Huntelaar, die eraan toevoegt dat hij mogelijk snel weer te zien zal zijn in Gelsenkirchen. “Waarschijnlijk binnen tien jaar al, want dan speelt mijn zoon voor Schalke”, knipoogt hij.

“We zijn hem grote dank verschuldigd”, aldus Clemens Tönnies, de voorzitter van de Raad van Bestuur van Schalke. “We hopen dat je ons nooit zal vergeten, wij zullen dat ook niet doen. Je bent een grote voetballer en een groot mens die altijd van harte welkom zal zijn bij Schalke.” Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Huntelaar ligt.

FOTOSPECIAL📸 | Klaas Jan Huntelaar neemt na zeven onvergetelijke jaren ‘auf Schalke’ afscheid! 💙💙💙

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 13 mei 2017

Denk jij dat Klaas-Jan Huntelaar volgend seizoen weer voor Ajax speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Legende! Altijd alles gegeven voor Schalke! Veel moois gebracht met zijn doelpunten. Hoop dat we hem binnenkort weer op de Nederlandse velden kunnen aanschouwen!

Op de Likert schaal van koelbloedige goaltjesdief die altijd op de juiste plek staat, krijgt Huntelaar 3 van de 5 sterren. 5 sterren waren Nistelrooij en Inzaghi. Trezeguet en Klose 4 sterren.

13 mei 2017 om 22:32

Vind dat Huntelaar, Trezeguet en Klose wel tot de 5 sterren behoren. Waren niet veel betere goaltjesdiefen.

13 mei 2017 om 22:50

Hoezo Inzaghi hoger dan Huntelaar. Alleen omdat Inzaghi er verder weinig van kon? Huntelaar maakt in bijna zelfde aantal minuten 50 goals meer. Gaf ook 50 assist meer. Van Nistelrooy maakte meer goals maar zat, net als Inzaghi, langere tijd bij ploegen die tot de beste van Europa hoorde, waar Huntelaar daar meer de bank warm hield en het moest doen bij Schalke het grootste gedeelte. Op schaal van goaltjesdief, kan er maar 1 bovenaan staan en dat is Ronaldo, met hele ruime afstand. Daarna komen spelers als klose, huntelaar, nistelrooij, inzaghi etc. Maar huntelaar hoort daar zeker bij.

13 mei 2017 om 23:34

Met goaljesdief bedoelde ik hier meer het type spits dat voornamelijk goed is in afronden maar niet zomaar paar man uitspeelt e.d.

Als je t hebt over allround beste spitsen dan heb je natuurlijk een hele waslijst waaronder CR7, R9, Henry Eto'o, Zlatan enz...

Blijft jammer dat hij bij real nooit echt de kans kreeg. Wanneer hij mocht proeven scoorde hij wel regelmatig. Hoe had zijn carrière dan gelopen. Alsnog leuke carrière gehad, als hij kan, dan ajax helpen...

13 mei 2017 om 23:02

Hij kwam gewoon tekort voor Real, zoals ie in zijn laatste 2 jaar ook bij Schalke niet goed genoeg meer was.

14 mei 2017 om 09:22

Hij liep bij Real bijna 1 op 2 terwijl hij het meestal met korte invalbeurten moest doen, waar heb je het over. Zal wel aan je afgunst liggen gezien je clubvoorkeur. De enige reden dat hij weg moest is omdat die Perez een hekel had aan de Nederlanders

Hoezo "het is nog onduidelijk waar de toekomst van Huntelaar ligt."?
Hij komt naar Ajax als stand-in voor Dolberg als ie geschorst, geblesseerd, zwak ziek of misselijk is. En als Ajax een extra spits nodig heeft als het onverhoopt een wedstrijd dreigt te verliezen, maar bovenal om Dolberg de kneepjes van het vak te leren, net zoals Bergkamp dat heeft gedaan.
KJH forever !

14 mei 2017 om 00:50

Ik weet niet of hij naar Ajax wil komen voor de bank. Hij wil vast nog voetballen en voor de bank kan hij beter ergens gaan cashen.

14 mei 2017 om 00:51

Dat zeiden ze op de Duitse TV (sport1) ook. Dat Huntelaar naar Ajax terug gaat. Natuurlijk maakt dat nog niks zeker maar goed... Het zou voor beide wel de laatste keer zijn dat het nog zin heeft voor beide partijen.
Voor Huntelaar is het natuurlijk lekker om terug te gaan naar Ajax, waar hij een warm welkom zal krijgen.

Inzaghi had de gave om vanuit buitenspel de grensrechter om de tuin te leiden. Zo zijn er inderdaad heel wat goaltjesdieven geweest, maar vind dat Huntelaar wel tot de 5 sterren behoort.

Zijn 2de jaar was hij absolute wereldklasse maar daarna was het ineens snel klaar. Had ook een vervelende blessure in ze gezicht geloof ik misschien dat dat er mee te maken had.

Zijn cijfers zijn niet slecht maar als ik eerlijk ben had ik er meer van verwacht. Scoorde in ze laatste 4 seizoenen evenveel als dat succesvolle jaar. Misschien een beetje hard om te zeggen maar een pure afmaker die het van zijn goals moet hebben is toch wel een beetje matig bezig als je niet eens 1 op 2 loopt.

Had verwacht dat hij er tot deze leeftijd wel elk jaar 30 zou inschieten. Maar het liep toch wat anders. Ook jammer dat hij nooit uit de schaduw van van Persie kon komen.

Toch gaat hij in de boeken als een van de grote spitsen van Nederland.omdat ondanks hij veel pech heeft gehad hij toch nog veel bereikt heet. Bij Ac Milan werd hij rechtsbuiten gezet omdat Borrielo ineens besloot om het beste voetbal van zijn leven te spelen. En bij Madrid begon het steeds beter toen het Galactios project begon. Erg veel pech met iets meer geluk was het heel anders gelopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren