Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Huntelaar beleeft historische invalbeurt en loopt tegen schorsing aan

Laatste update:

Klaas-Jan Huntelaar beleefde zaterdagavond in de uitwedstrijd van Ajax tegen FC Groningen (1-0 overwinning) een uiterst tumultueuze invalbeurt. De 35-jarige spits hielp Ajax een kwartier voor tijd met een doelpunt over het dode punt heen, maar werd zes minuten later met rood van het veld gestuurd. Huntelaar is daardoor geschorst voor de wedstrijd van dinsdag tegen Vitesse.

De veteraan maakte in het hoge noorden na een klein uur voetballen zijn rentree en was in de 78ste minuut met een doelpunt goud waard voor Ajax. Huntelaar vierde de treffer door zich te ontdoen van zijn shirt, waarna scheidsrechter Dennis Higler niet anders kon dan hem een gele kaart tonen.

Vijf minuten later werd Huntelaar echter opnieuw op de bon geslingerd, ditmaal nadat hij Samir Memisevic bij een duel wild in het gezicht had geraakt. Ajax eindigde het duel daardoor met tien man, maar hield uiteindelijk wel stand en kon zo weer drie belangrijke punten bijschrijven in de titelrace. De Amsterdammers hebben nu drie punten meer dan achtervolger PSV, dat later dit weekeinde thuis tegen ADO Den Haag speelt.

Huntelaar is pas de eerste Ajacied in de historie die invalt, scoort én met een rode kaart van het veld wordt gestuurd, zo blijkt uit statistieken van Opta. Het betekende voor de aanvaller de zesde rode kaart in zijn lange carrière.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hele moeilijke overwinning, maar wat zijn het o zo belangrijke 3 punten.
Ajax moet de titel pakken, anders kan je dit geen succesvolle seizoen noemen. Alleen het winnen van de CL beker zal dat ruimschoots gaan rechtzetten.

20 april 2019 om 20:38

Prima resultaat maar als psv er morgen 6 inschiet tegen ado kunnen er nog gekje dingen gaan gebeuren

20 april 2019 om 20:45

Die schieten er geen zes in tegen ADO...

20 april 2019 om 20:47

Nou ja, als PSV er morgen 6 maakt moeten ze in 3 wedstrijden nog altijd 8 treffers inlopen op Ajax(want doelpunten voor is in voordeel Ajax). Lijkt mij wat veel wetende dat je nog naar Tilburg en Alkmaar moet.

20 april 2019 om 21:00

Haha nee die schieten er zeker geen 6 in.... moeten eerst maar eens zien te winnen. Wordt al moeilijk zat.

20 april 2019 om 21:12

Ik snap niet dat Ajax inhalen op doelsaldo bij sommige nog ter discussie staat. De kans dat PSV ajax nog inhaalt op doelsaldo is minder dan 1%. De enige realistische manier dat PSV nog kampioen kan worden is dat ajax nog punten verspeeld. Wat uiteraard nog kan gebeuren.

20 april 2019 om 21:38

Geen succesvolle seizoen?
De kwart finale van de CL halen is meer dan succesvol. Een beker of een schaal zegt niet altijd iets wat betreft succes.

Echt een hele zware overwinning.
Moet er wel bij zeggen dat ik voor de 1-0 fc Groningen irritant tijd vond rekken en daarna Onana.
Ook vond ik het een handsbal van tagliafico dus penalty maar de 3 punten zijn binnen.

Wat n domme 2e kaart! Had ook zomaar rood kunnen zijn... En wat maak je het je teamgenoten onnodig moeilijk(er). Gelukkig zijn de 3 punten binnen, t was niet best...

20 april 2019 om 21:14

Met name zijn eerste gele kaart was een domme. Stel je voor dat KJH nog even het kampioenschap hier verpest omdat hij zo nodig zijn shirt uit moest doen na zijn goal.

Echt een hele zware overwinning.
Moet er wel bij zeggen dat ik voor de 1-0 fc Groningen irritant tijd vond rekken en daarna Onana.
Ook vond ik het een handsbal van tagliafico dus penalty maar de 3 punten zijn binnen.

Geluk dwing je af zegt men... of je hebt gewoon absurd veel geluk.

Vandaag lag ergens in het midden.

Oliedom van de Hunt shirtje uitrekken! Actie daarna was al direct rood.

Wel een heerlijke actie + goal en 3punten mee naar Amsterdam! Op naar dinsdag Vitesse thuis!

Zo een oerdomme kaart. Mag je nog van geluk spreken dat het geen direct rode was. Als het klopt dat die gele alsnog kan worden omgedraaid, dan kan huntelaar zich alleen nog richten op de beker en CL

20 april 2019 om 20:43

Als geel gegeven is kan het nooit meer rood worden na de wedstrijd. Als hij geen kaart had gekregen had hij nog wel een dikke schorsing tegemoet kunnen zien.

Historisch dom ja! Eerst geel voor shirtje uittrekken en daarna donkergeel voor de manier waarop hij het "duel" aan gaat. Had zoiets doms niet van KJ verwacht..

Maar goed, doelpunt is goud waard..

Naar alle op hemeling van de laatste tijd weer even negatieve reacties op Ajax. Schei toch uit man.. Hoevaak heeft PSV niet het geluk aan hun zeide bij winst.

Eerlijk is eerlijk, Ajax verdient het kampioenschap meer dan P.s.v., maar om te stellen dat P.s.v. de arbitrage mee heeft.... kijk alleen eens naar het aantal onterecht afgekeurde doelpunten van P.s.v. (b.v. Emmen-uit, 2x!) Tevens zou je aantal overtredingen van meneer Tadic en meneer Huntelaar eens moeten bekijken, waar vaak niets en soms geel voor werd gegeven, waar (donker)rood soms op zijn plaats was geweest. Als bijvoorbeeld Toivonen de actie van Huntelaar van gisteren had uitgevoerd, was het zeker een directe rode kaart geweest, met 5 wedstrijden aan zijn broek....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren