Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hopelijk is de gifbeker nu leeg, want de jongens zitten echt stuk’

Laatste update:

NAC Breda kreeg zaterdagavond een enorme klap te verwerken. De Brabanders werden in eigen huis weggespeeld door FC Utrecht (1-5) en zakten daardoor naar de voorlaatste plaats in de Eredivisie. “De jongens doen hun stinkende best, maar je moet ook een keer geluk hebben”, zei trainer Eric Hellemons in gesprek met FOX Sports.

/

In een interview met de NOS zei hij vervolgens te hopen dat de ‘gifbeker’ nu leeg is: “Want dit is een aardige mokerslag, dit was echt onder de ondergrens door. We zitten met de club en het team in de hoek waar de klappen vallen. Vlak voor rust wordt het 1-2 en vlak ná rust 1-3, toen knakte er iets.”

Na afloop vloeiden er tranen bij spelers van NAC en aanvoerder Jelle ten Rouwelaar bleef daarom in de kleedkamer, in plaats van de pers te woord te staan: “Hij bekommert zich nu over hen. Die jongens zitten ook stuk in de kleedkamer, dan is het als aanvoerder ook de taak van Jelle om daar bij te blijven.”

Nu de problemen groter en groter worden, beseft Hellemons dat de druk alleen maar zal toenemen: “'Als je geen resultaten haalt, wordt er gekeken naar het technisch beleid en de trainer. Maar ik heb absoluut niet het idee dat dit me nu boven de pet gaat.”

Is Eric Hellemons de juiste trainer voor NAC Breda?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kreeg bijna tranen toen ik Uros zag huilen. Ontzettend zielig deze situatie.. Perica krijgt ook geen flikker toegespeeld. Het kan nog erger, dordrecht staat nog wel stijf onderaan.

29 november 2014 om 23:58

precies, ik ook.. had ik op de bside al bijna na de wedstrijd..

30 november 2014 om 01:20

Ik kreeg tranen in mijn ogen van de getoonde inzet, het veldspel en het tactisch plan van de trainer. Heel hard god op de blote knietjes bedanken dat Dordrecht vorig seizoen promoveerde...

Gifbeker? Dat is meer als je constant pech hebt. NAC speelt gewoon waardeloos met terechte nederlagen tot gevolg.

Hoewel ik als Utrecht fan dolgelukkig ben met de punten deed het beeld van Matic me echt pijn. Heb niks met NAC vanwege het feit dat het een groot vreemdelingenlegioen is maar dit is wel zielig. Aan de andere kant als NAC eruit vliegt mag Matic best naar ons komen. Leuk spelertje

29 november 2014 om 23:46

Naja vreemdelingenlegioen... wat overdreven. Matic is daarnaast een uitstekende speler met als Stipe Perica, die jongens komen er wel.

30 november 2014 om 00:00

Vreemdelingenlegioen valt wel mee hoor, niet zo overdrijven.
Mij zou het pijn doen als N.a.c degradeert, zijn toch mooie (en vaak ook) leuke wedstrijdjes om naar te kijken.
Ben het wel met je eens dat die matic een niveau beter is als alle andere spelers bij elkaar.
Dus ja ook ik zou het niet erg vinden als die komt.

Het is een taak als aanvoerder en trainer om te zorgen dat ze niet onder de ondergrens gaan.

Zonde van NAC, mooie club.. hebben geluk dat Dordrecht in deze competitie speelt.

vorig jaar begon het al met roda , direct gevolgd door nec en rkc . ik weet nog goed hoe mijn clubje van alle kanten werd aangevallen en belachelijk werd gemaakt . daarom heb ik er ook geen centje pijn van dat het zo slecht gaat met nac , en dat nog niet eens met dwalingen van de arbitrage maar geheel door eigen schuld . vorig jaar heb ik al gezegd dat het wel eens het begin van de grote schoonmaak kon worden . ploegen als heerenveen , nac , denhaag , groningen , ploegen die net als roda boven hun stand leefden worden er nu langzaam op afgerekend . ik hou me niet bezig met leedvermaak maar ik hoop dat sommigen nog eens terugdenken aan vorig seizoen . ik ben bang dat er volgend seizoen 1 of 2 ploegen niet meer bestaan .

Heeft hij nou zelf een pirlo-achtig baardje?.... Toch helemaal niks deze man!

Kom op zeg, als je waardeloos, zonder inzet of lef speelt kan je de deksel telkens op de neus verwachten. Een gifbeker lijkt me eerder toepasselijk als tegen verhoudingen of verwachtingen in een geruime tijd ondermaats gepresteerd wordt maar in dit geval bij NAC kan je dit soort uitslagen toch wel zien aankomen. Desalniettemin is het natuurlijk sneu om zo'n jongen vol tranen het veld af te zien lopen..

30 november 2014 om 09:00

Matic heeft zich volledig gegeven gisteren. Overigens was NAC de eerste helft een klein tikkeltje beter dan Utrecht. Puur door de inzet. Roep geen onzin na een samenvatting. Het verdriet van Matic was oprecht. Ode aan een volle B-Side dat na de 1-5 blijft zitten en massaal minutenlang de club en Matic ondersteunt. Trots. Jammer van die kleine groep die het verpest voor de rest op vak G.

30 november 2014 om 09:51

Ik had het meer over de team prestaties in het algemeen dan specifiek over Matic in die eerste zin.. Ik ben het met je eens dat Matic in ieder geval nog probeert alles te geven maar als je dan toch nog als team de tweede helft compleet door de ondergrens zakt dan heb je dus niks aan dat 'nac de tweede helft een klein tikkeltje beter was'. Daarbij hoort een club als Nac, met zo'n aanhang, gewoon in de eredivisie thuis maar het op korte termijn niet veel beter wordt, heb ik toch slechte hoop voor je team..

“De jongens doen hun stinkende best, maar je moet ook een keer geluk hebben”, zei trainer Eric Hellemons in gesprek met FOX Sports.

Ja hoor, dit was duidelijk pech. NAC verdiende nog geen half punt over te houden na zo'n tweede helft. Niks met pech te maken. Met gebrek aan vertrouwen en teveel aan onrust binnen de spelersgroep en onkunde van een onervaren trainer, dáár heeft dit mee te maken. Het was een afgang in alle facetten van het voetbal, en niet voor het eerst.

Maar de club wil geen echte trainer aanstellen. Dit is goedkoper. Net zoals een seizoenskaart in de Jupiler League goedkoper is. En minder oplevert, maar dat is niet belangrijk blijkbaar. Ik zou zeggen, lekker zo doorgaan, misschien dat Dordrecht inderdaad ook blijft verliezen en je dan nog play-offs mag spelen.

Het bestuur sprak op een forumavond onlangs al over 'pech aan het begin van het seizoen' en nu wordt er weer gesproken over 'pech'. Dit is onkunde van de bovenste plank en verandering is nodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren