Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hoofdrol voor arbiter Bahattin Simsek bij Fenerbahce - Basaksehir

Laatste update:

Fenerbahce heeft woensdagavond een ruime overwinning op Istanbul Basaksehir in de Süper Lig geboekt. Het team van trainer Erol Bulut won in eigen huis met 4-1 en staat op de ranglijst een punt achter koploper Alanyaspor, dat eerder vandaag gelijkspeelde tegen Yeni Malatyaspor (1-1). Galatasaray heeft evenveel punten als Fenerbahce en heeft nog een wedstrijd tegoed: het uitduel met Trabzonspor op tweede kerstdag.

De start van Basaksehir mocht er zijn: na zes minuten stond het team van Okan Buruk reeds voor. Na een vrije trap van Deniz Turuc vanaf de linkerkant werkte Martin Skrtel de bal tegen de linkerpaal. Mahmut Tekdemir schoot het leer van dichtbij alsnog achter doelman Altay Bayindir: 0-1. Dat leek ook de ruststand te gaan worden, maar Fenerbahce dwong in de extra tijd van de eerste helft een gelijkmaker af.

Volkan Babacan keerde een inzet van Luiz Gustavo van dichtbij, maar niet veel later was het alsnog raak. De keeper van Basaksehir kon voorkomen dat een voorzet vanaf links een doelpunt werd en uit een moeilijke hoek tekende Nazim Sangaré alsnog voor de 1-1. Na een uur spelen nam Fenerbahce de leiding. Een kopbal van Marcel Tisserand na een corner vanaf links werd geblokt, maar de verdediger werkte de bal op kunstige wijze alsnog binnen.

Basaksehir eindigde het duel met negen man en met name de uitsluiting van Rafael was discutabel. De rechtsback zette na 69 minuten spelen een tackle op Mame Thiam in, maar hij miste zowel de bal als de aanvaller. Het was Skrtel die Thiam uit balans bracht en tegen de grond werkte. Arbiter Bahattin Simsek toonde echter een gele kaart aan Rafael, die een seconde later ook meteen zijn tweede gele kaart kreeg toen hij uit woede en onbegrip de bal wegschoot.

De gemoederen bij Basaksehir liepen hoog op, vooral toen Simsek enkele minuten later geen gele kaart gaf voor een overtreding van Thiam op Skrtel. Irfan Kahveci beklaagde zich bij de arbiter en ontving meteen zijn tweede gele kaart. Fenerbahce sloeg tegen negen man nog tweemaal toe. Zes minuten voor het einde ontving Luiz Gustavo de bal van Caner Erkin en schoot hij de 3-1 binnen. Een droog schot van Hakan Mert Yandas in de linkerhoek betekende vlak voor tijd de 4-1. Ferdi Kadioglu viel een kwartier voor tijd in.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Schandalig voor woorden hoe de scheidsrechter Fener heeft laten winnen.
Dit was pure omkoperij, Volkan babacan heeft express 2 keer de bal laten gaan, Hasan Ali die een 100% kans mist, rode kaart voor Rafael???? Bal wegtrappen oke geel maar die zogenaamde overtreding is om te lachen, Irfancan die natuurlijk express rood pakt want meneer houdt zoveel van fener.
En de tff zou verandering in de var brengen, is zeker te merken.
Ik heb hier geen woorden meer voor.

23 december 2020 om 19:28

Heb jij bewijs dat we de scheids hebben omgekocht??? Doe je aluminiumfolie hoed eens een keertje af. Was de scheidsrechter slecht vandaag, JA. Maar dat hoeft niet te meteen te betekenen dat we de scheids hebben omgekocht. We hebben ook veel wedstrijden of beslissingen tegen gehad. Het is frustrerend dat begrijpen we maar daar kunnen we als fener zijnde niks aan doen.

23 december 2020 om 19:50

@ergi je hebt gelijk omkoping moest ik niet zeggen maar bij derest blijf ik bij

23 december 2020 om 19:36

BlackEagleQ7, wat heb ik een hekel aan Q7 met zijn trivella tegen fener. In de live topic vertelde je dat die tackle van gustavo geen rood was terwijl andere van wel zeggen. Heb het zelf niet gezien en aangezien jij geen fenerli bent en dus niet je geel blauwe bril zal opdoen wat gebeurde er precies kan die samenvatting niet terug zien

23 december 2020 om 22:19

Hasan ali mist het door een goed verdedigende speler ... en met die geel van rafael ben ik het met je eens .. de rest is onzin wat je uit je kaak haalt...sorry

Nou, de Fener-supporters die de afgelopen weken moord en brand schreeuwden, kunnen nu hopelijk stil zijn. Hasan Ali (Fener-legende) die 1 op 1 mist een paar meter voor de goal, het dramatisch optreden van Volkan Babacan (ex-Fener) bij de 1-1 en de rest van de wedstrijd, de scheids die Luiz Gustavo geen rood geeft voor een doodschop en uiteindelijk de 3-1 maakt, Rafael die geel krijgt voor het niet eens aanraken van de tegenstander en daardoor een rode kaart volgt. Geen rode kaart voor Nazim Sangare. En dan nog Irfan Can. Geen wonder dat Okan Buruk weggestuurd werd, ik zou het ook niet meer houden als ik hem was. Gister zag ik iemand na Gala zeggen dat de wedstrijd onderzocht moest worden. Wat nu dan? Bahattin Simsek de carriere moet klaar zijn na vanavond. Ik hoop echt dat sommige mensen hier hun hand op hun hart leggen en toegeven wat voor drama wij vandaag hebben gezien. Als de scheids dit voor Gala zou doen, zou die scheids geen enkele wedstrijd meer mogen fluiten. Geef Fatih Terim morgen maar 13 wedstrijden schorsing, dan is het compleet.

24 december 2020 om 00:38

Ho ho kerel. Laten we niet vergeten hoe jullie ex speler bij Kayserispor was tegen jullie en laat ik vooral niet over diverse andere ex spelers van jullie praten de afgelopen jaren. Daarentegen zijn onze ex spelers altijd in bloedvorm als het op ons aankomt( Mert Gunok, Serkan Kirintili, Volkan Babacan, Ilhan Parlak, Olcan Adin) maar een paar voorbeelden.

24 december 2020 om 10:44

Heb je nou serieus Volkan Babacan opgenoemd? De keeper die gisteravond tegen jullie speelde? Ik kan je nu echt niet meer serieus nemen.

24 december 2020 om 18:25

Volkan Babacan heeft in eerdere seizoenen Fener de das omgedraait in wedstrijden. En gister heeft hij geen fouten gemaakt want bij die tegengoals kan hij niks doen dus nee jij bent niet serieus te nemen.

Geflatteerde uitslag natuurlijk, maar niet minder belangrijk. Je ziet het wat het doet met jongens als Mert Hakan en Tisserand die al weken verguisd worden en nu een goaltje meepakken. Je zag ook de ontlading bij baas Gustavo. De scheids raakt compleet de draad kwijt na die belachelijke tweede geel kaart voor Rafael en begint als een gek met kaarten te strooien. De frustratie van Basaksehir is dan ook begrijpelijk. Lichtpuntje vond ik Nazim trouwens, wel echt een verbetering tov Gökhan. Lekker veel pit en een bijdrage zowel aanvallend als verdedigend. Sinan Gümüş wil ik eigenlijk het liefst nooit meer in onze prachtige kleuren zien. Heb altijd al een hekel aan die engnek gehad. Belangrijke 3 punten en Erol Bulut heeft weer wat lucht.

23 december 2020 om 19:14

Nee, de scheids raakte het compleet kwijt vanaf minuut 1. Hoe hij Gustavo bijvoorbeeld geen rood gaf in pak ‘em beet minuut 10.

23 december 2020 om 19:18

Gustavo glijdt over de bal heel lelijk tegen z’n Hasan Ali aan. Dat liet de scheids twijfelen. Had rood kunnen zijn. Echter vond ik pas dat de scheids echt z’n stempel op de wedstrijd drukte na de tweede gele voor Rafael.

23 december 2020 om 19:19

Aan de andere kant bestraft hij een terugspeelbal niet, waarbij er nauwelijks contact is met de speler van fener die erbij stond. De scheids was gewoon slecht, niet corrupt zoals ik al meerdere gefrustreerde leden heb zien typen

24 december 2020 om 00:39

Ryan Donk vorige week geen direct rood voor dezelfde overtreding. Kijk naar je eigen club.

23 december 2020 om 19:17

De scheids was alles behalve de draad kwijt, want hij had niet de draad vast die een scheidsrechter hoort vast te houden: Rechtvaardigheid, eerlijkheid. De draad die hij vasthield zat een erg verdacht luchtje aan. Ik weet dat jij een eerlijke, goede persoonlijkheid ben op deze website, maar ik krijg het zelfs niet over mijn tong om jou te feliciteren. Moet je na gaan.

23 december 2020 om 19:23

Ik begrijp niet waarom je Deniz Turuc vervangt met Sinan Gumus. Dan ga je er toch helemaal niet op vooruit? Emre werd de hemel ingeprezen maar zijn transferbeleid valt reuze mee.


Op papier een mooie affiche. Fenerbahce thuis, tegen Basaksehir. Wedstrijd begint met een goal. Mooi. Lijkt een leuke pot te worden. In minuut 11 konden we echter de tv alweer uitzetten. Luiz Gustavo komt met twee gestrekte been in, gaat vervolgens met zijn voet gestrekt op de scheenbeen van Hasan Ali. Maar de scheidsrechter ziet het niet, kan gebeuren toch ? Var ziet het wel, hij mag komen kijken, maar vervolgens wil hij het niet zien. Hier en daar wat kansen heen en weer, niks bijzonders, 1-1 vlak voor rust, zal allemaal wel. Tweede helft begint. Nieuwe helft, nieuwe schandes. Skrtel maakt een overtreding, Rafael trapt de bal weg. Vervolgens krijgt Rafael geel voor de overtreding van Skrtel en geel voor het weg trappen: rood. Irfan Can ook heel makkelijk rood. Waarom had je niet de ballen om Gustavo rood te geven ? Was het tegenstrijdig met een instructie van bovenaf ? Eerst tegen Besiktas, nu tegen Basaksehir en dan nog het lef hebben om te klagen over de scheidsrechter. Sorry jongens, had graag voetbaltechnische zaken met jullie besproken, maar zoals zovaak is dat een utopie in Turkije.

23 december 2020 om 19:17

Gangstarr ik wil graag even wat nuance brengen, maar voordat ik begin, de scheids floot natuurlijk een slechte pot.

De 1e gele kaart valt iets voor te zeggen, omdat Rafael in komt met een vliegende tackle. Als hij de gele kaart geeft voor gevaarlijk spel, is het een kwestie van interpretatie. Geeft hij hem omdat hij denkt dat Rafael de overtreding maakt, is het natuurlijk onterecht. De rode kaart voor İrfan can was een directe rode kaart. Hij kreeg dus niet 2x geel. Wat een belangrijk detail is, is dat hij in diezelfde minuut al een gele kaart had gekregen. Blijkbaar vond de scheidsrechter de woorden van İrfan can zo zwaar, dat hij een rode kaart gerechtvaardigd vond. Wie weet schold hij zijn moeder uit. Al met al floot de scheids natuurlijk geen goede wedstrijd, maar het lijkt me goed als we even nuanceren voordat we moord en brand roepen

23 december 2020 om 20:01

Het mooiste is dat velen van onze Fener broeders en hun camia het nog zo weten te draaien dat eigenlijk zij degenen zijn die benadeeld zijn..

Psychologisch niet in orde

Telkens zeuren Fener fans dat Galatasaray door de scheidsrechters wordt geholpen, maar vanaf vandaag mogen ook Fener fans niet meer zeuren over de scheidsrechter. Schandalige wanvertoning van een scheidsrechter die absoluut geen idee had van wat hij in de tweede helft aan het doen was.

23 december 2020 om 19:29

Het klopt dat wij de scheids vandaag heel erg mee hadden en dit hoort natuurlijk niet te gebeuren, maar dit gebeurt bij alle 3 de top teams. We hebben ze de ene keer mee en de andere keer weer tegen. Maar wees eerlijk dit gebeurt zowat elke week bij 1 van de top 3

23 december 2020 om 19:43

Ik weet dat de grote 3 wel eens door scheidsrechters worden geholpen, en ja ik weet ook dat de Turkse scheidsrechters dramatisch zijn. Waar ik me echter aan erger is dat velen hier Galatasaray week in week uit lopen te bashen vanwege bepaalde fouten van scheidsrechters die in het verleden voordelig voor Galatasaray uitpakten. Vandaag zagen we dus dat ook andere topclubs wel degelijk door scheidsrechters worden geholpen. Vandaar mijn eerste zin in de vorige reactie.

Als eerst wil ik zeggen dat ik speciaal voor dit wedstrijd een account heb aangemaakt. Dit was een verschrikkelijke pot van de scheidsrechter en al de haat die we vandaag krijgen is dan wel terecht. Ik heb niet veel van de wedstrijd meegekregen alleen de 3 rode kaarten. Over de eerste rode kaart, de rode kaart was terecht alleen de gele niet. Wanneer je een overtreding maakt en tekeer gaat op de scheids krijg je automatisch een 2de erbij. Ik verdedig de scheids hier niet mee omdat die gewoon slecht floot maar wou dit ff kwijt. Ook snap ik niet waarom hij niet naar de VAR ging om te kijken. Ook de anderr rode kaarten kwamen door fustraties. Dit is niet hoe ik wil winnen en zou het ook niet erg vinden als zouden verliezen. Hoop dat dit niet meer gebeurt en hopen dat we volgende wedstrijd eerlijk kunnen winnen

23 december 2020 om 19:20

Helal olsun. Zo hoor je te zijn. Respect. Helaas gaan er vanavond ook mensen opduiken die dit gala-voorstelling van de scheidsrechter gaan verdedigen.

23 december 2020 om 19:34

Het probleem is dat dit bij alle top 3 clubs in turkije gebeurt. We kunnen nooit objectief er naar kijken omdat we onze eigen club niet willen afbreken maar het gebeurt bijna elke week, alleen vandaag weer bij fener en dan in een grote vorm

Hahahah wannneer je denkt dat het niet erger kan. Dit is dus precies: hoe houden we FB in de race? Juist door de sliding van Gustavo te negeren en Rafael onterecht rood geven TFF ga zo door!! Wat ben ik blij dat ik BJK fan ben ja wy hebben de scheids vast ook wel eens mee maar met de nadruk op W E L. E E N S!

24 december 2020 om 01:09

En josef de souza tegen lemos wat was dat dan?

Fener komt weer heel ongelukkig op achterstand. Dat Gustavo rood moest krijgen staat vast. De scheids twijfelde heel lang, maar dat zijn been door de bal omhoog ging weegde voor hem dus zwaarder. Dat het dan een andere wedstrijd zou zijn staat ook vast, maar dat kan je over elke fout zeggen. Aan de andere kant worden er 2 penaltys voor Fener ontnomen daar hoor je niemand over. Rafeal onterecht rood, kon de var dat niet terugdraaien? Irfan en Okan terecht rood. Zelfs mijn broertje van 7 begreep wat Irfan riep. Eerste wedstrijd dit seizoen dat we zijn geholpen door de scheids. Kunnen we niet zeggen over de overige teams.. fijne avond

Er wordt alleen maar gejankt over de scheids onder Turkse topics, ik weet nog dat ik mijn Griekse maat uitlachte omdat de Pao en Oly fans letterlijk na iedere Basketbal wedstrijd janken over scheidsrechters en buitenlandse scheidsrechters willen invoeren, net zoals ze met voetbal al hebben gedaan. Nu moet ik zelf huilen wanneer ik alleen maar scheidsrechter gezeur zie. Of het nu terecht of onterecht is, altijd scheids scheids scheids. Whatever.

Oke ik zeg het eerlijk de scheidsrechter was echt slecht vandaag. Maar fener had minimaal 2 penalty’s moeten krijgen maar daar hoor ik niemand over. Thiam krijgt een elleboog tegen zijn hoofd de scheids kijkt niet eens via de VAR vervolgens word sinan om ver duwt tijdens een 1 op 1 actie met de keeper die hij gewoon erin had moeten schieten maar dat ter zijde daar gaf die ook geen penalty voor.

Tja ik wil er niet te veel woorden aan vuil maken. Wat een belachelijke scheidsrechter! Letterlijk de pret uit de wedstrijd gehaald. De post van basaksehir op twitter met een kapotte voetbal zegt genoeg.

Deze scheids mag zn fluit meteen ophangen. Hij is toch niet meer serieus te nemen. Heeft wedstrijd naar klote geholpen. Ik denk dat FB toeschouwers ook niet zo wilden winnen.

23 december 2020 om 19:39

Klopt, ik zeg het je eerlijk ik zou liever verliezen dan winnen op zo'n manier

23 december 2020 om 20:04

Hahahaha ik zeg je gewoon eerlijk. Ik win liever elke wedstrijd zo dan dat ik verlies. ))

23 december 2020 om 20:04

Gaat niet om de scheids, het gaat om waar en wanneer hij wordt ingezet. Het is allemaal zo doorzichtig. Kijk naar de laatste 20 jaar derby’s in Kadiköy en je schrikt je rot als buitenstaander.

Mooie theater gezien vandaag. Erol Bulut zou zeker ontslagen worden maar door een theater mede mogelijk gemaakt door de Scheidsrechter nu nog 2/3 weken langer mag zitten. Als ik Fener was zou ik Mert Hakan echt gaan laten testen want het gaat echt niet goed met die man hij spoort echt niet.

2020, Fener moet perse winnen en jahoor daar beginnen de oplichtingspraktijken weer.

Basaksehir had voor rust de wedstrijd al kunnen beslissen, zeker omdat Luiz Gustavo zelfs van Stevie Wonder rood had gekregen maar niet van deze oplichter die zich onpartijdig scheids noemt.. en daarna ging hij als een cowboy de spelers van Basaksehir rood geven zodat Fener niet anders kon dan winnen.

In de derby tegen Besiktas werd ook van alles geprobeerd maar zelfs 10 Adelaars waren te sterk voor dit armoedige Fener, dus tegen Basaksehir namen ze geen risico en moest het 11 tegen 9.

Zijn we verrast? Nee.

Die zogenaamde onoverwinnelijkheid die door Besiktas en Gs dit jaar is gestopt in Kadiköy is ook alleen gebaseerd op deze oplichtingspraktijken.. Want met een normale scheids had Besiktas de laatste 15 jaar zeker de helft van die games verdiend gewonnen. Kijk alleen al naar het aantal penalty’s en kaarten in die wedstrijden en je weet genoeg.

Welcome to Turkiye

Deze Babacan werd bijna gehaald door onze bestuur in de zomer omdat je per se een ervaren keeper onder de lat moet hebben. Ik geef liever Ersin de kans dan dat we zo'n matige gast laten keepen vanwege zijn leeftijd. In iedere wedstrijd die hij speelt dit seizoen laat hij steken vallen. Bij Galatasaray stond Fatih Ozturk ook wekenlang in het doel vanwege die stomme gedachte. Okan Kocuk doet het ook niet perfect maar hij heeft genoeg tijd om zich te ontwikkelen. Fatih heeft nog 2-3 jaar te gaan en dan gaat die pensioneren.

Scheids heel slecht gefloten. Wel eindelijk een keer scheids mee voor fener... altijd was het andersom. Nou ken ik t gevoel om scheids mee te hebben. Hopen dat onze afwezigen zsm terug op het veld zijn. Lekker 3 punten meegenomen.

Een goede wedstrijd gezien. Başakşehir speelde beter de eerste 20 min en komt terecht op voorsprong. Daarna was fener hongerig, aanvallend en scherper waardoor zij op gelijke hoogte komen. De 1-1 was een kantelpunt, waardoor het spel van fener soepeler werd en de 2-1 verdient op het bord kwam. De scheidsrechter floot lekker Engels. Zowel Fener als Basaksehir konden voor Turkse begrippen zeuren voor meer overtredingen mee, maar gelukkig gebeurde dat niet en het kwam het spel ten goede. Eindstand leidde de frustratie van Basaksehir (vanwege de uitschakeling in de CL en de 14e plek) tot ongecontroleerd gedrag en terechte rode kaarten.

Grappig btw hoe al die Fener haters weer moord en brand schreeuwen. Ik begrijp het wel, want het is voor jullie angstig als de grootste club van Turkije de competitie domineert.

Ik vind het heel mooi dat iedereen nu loopt te kutten op de scheidsrechter terwijl hun eigen club al 4 weken op rij tegen 10 man hebben gespeeld en al die penalties hebben gekregen waarvan die laatste met Diagne al helemaal nergens op slaat. Scheids was bizarslecht vandaag dat heeft iedereen gezien maar er wordt nooit gesproken over de scheidsrechters wanneer hun club voordeel eruit halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren