Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Honda laat zich bij bezoek aan Venlo uit over toekomstplannen

Laatste update:
/

Keisuke Honda was vrijdagmiddag voor even terug in Venlo, de plek waar hij zijn eerste stappen zette op weg naar roem op de Europese velden. De Japanse spelmaker vertrok bijna een jaar geleden voor zo'n negen miljoen euro bij de Limburgse club en tekende een meerjarig contract bij CSKA Moskou. Volgens L1 heeft hij echter wel gezien bij de Russische club.

Honda liet aan zijn oud-teamgenoten nogmaals doorschemeren dat hij liever weg wil uit Rusland, zo meldt het regionale medium. De Aziaat is niet altijd verzekerd van een basisplaats bij de club uit de hoofdstad en is niet echt gelukkig met het klimaat in Moskou. Het contract dat hij ondertekende, loopt echter nog wel geruime tijd door; tot december 2013 om precies te zijn.

Honda, die in totaal tweeënhalf jaar bij VVV speelde en daarin 24 goals maakte tijdens 68 wedstrijden, heeft altijd gezegd in Spanje te willen spelen. In het geruchtencircuit wordt hij echter ook gekoppeld aan diverse Engelse clubs. Hoe hij tegenover de Premier League staat, is niet bekend.

In welke competitie zou Keisuke Honda beter gedijen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtige speler Honda,
Alleen word nuwel duidelijk dat Cska Moskou geen VVV is,
Bij VVV kon hij gemakkelijk uitblinken terwijl er nu veel meer concurentie is.
Hoop wel dat deze jongen een club opzoekt waar hij aan spelen toekomt.
Ik vond hem altijd een genot om hem te zien voetballen.

Hij wist toch van tevoren dat het klimaat niet lekecht lekker is.als je bij een topclub komt sta je er wel is naast dan had je lekker in Venlo moeten blijven was er niks aan de hand geweest.

3 december 2010 om 16:05

Voor dat geld waar hij voor koos kan hij makkelijk een warme jas plus handschoenen kopen.
Ik woon hoog in Noorwegen in de Artische klimaat, en geloof me, je went er op de duur aan.

Alleen snap ik niet waarom hij niet een basisspeler is, hij deed het toch zo fortuinlijk in het begin bij Cska?

Gaat Honda nu weer zielig lopen doen? Ik mag toch hopen dat het maar geruchten zijn en niet echt waar is. Gister heeft hij samen met het team een fantastische wedstrijd gespeeld en dan komt dit geneuzel van hem weer. Hij mag blij zijn dat hij vaker de voorkeur kreeg boven dzagoev wat een veel betere- en completere voetballer is dan dat Honda ooit zal zijn. Typisch zijn arrogante houding weer. Maazou was vergeleken met Honda een veel bescheidenere jongen...

Honda heeft net als Ruiz bijvoorbeeld zoveel techniek en inzicht dat hij gemakkelijk mee kan op het hoogste niveau. Of deze jongens ook echt topclub waardig zijn weet ik niet maar bij een Spaanse subtopper kunnen beide uitgroeien tot een echte vedette en als ik dus een Sevilla of Valencia was zou ik deze jongens goed in de gaten blijven houden en zodra er een kans komt ze binnen halen. Ze passen perfect in het Spaanse voetbal.

3 december 2010 om 16:06

Helemaal mee eens, ik denk dat alleen dat Ruiz ook in de Premiere leauge wel mee kan komen waar ik dat niet verwacht van Honda.
Ik denk dat het spel daar te snel en te hard is voor hem(honda).
Maar in de Primera division kunnen ze allebei wel goed meekomen.
Het spel gaat er wat langzamer waardoor ze er allebei beter uit zullen komen dan in Engeland.
Het zijn 2 zeer talent volle spelers die het aan Techniek niet ontbreekt!!

3 december 2010 om 16:21

Ben ik niet met je eens, zowel Honda als Ruiz zijn in mijn ogen te licht voor het fysieke spel van de PL. Sowieso past het tactische en vooral technische spel van beide veel beter in Spanje en ook wel Italië trouwens dan de PL. Ik hoop in ieder geval dat Ruiz zich niet laat verleiden tot de PL als die kans komt en rustig wacht op Spanje wat overigens ook zijn voorkeur heeft als ik me goed kan heugen.

Waar zijn al die miljoenen van Honda eigenlijk gebleven? hij was voor een deel van een investeerder toch? VVV heeft zich nou niet spectaculair versterkt vd zomer. Hebben ze nog genoeg over om zich in de winterstop te versterken lijkt me dan toch. Kan me voorstellen dan hij weg wil als hij geen basisplaats heeft maar het klimaat vind ik lachwekkend dat had hij zich van te voren ook kunnen bedenken.

3 december 2010 om 16:05

Die Miljoenen heeft Hai Berden, omdat hij Honda voor VVV heeft gekocht.
Ik hoop voor ze dat ze zich in de winterstop versterken, want met zo'n team ben je niet eredivisie waardig

3 december 2010 om 16:11

Heeft Hai Berden alle miljoenen? Lijkt me toch dat VVV er ook een deel van gekregen. Zij hebben er toch ook min of meer voor gezorgd dat Honda zoveel in waarde omhoog is gegaan toendertijd. Vind toch dat VVV niet echt een verkeerd team heeft maar ze kunnen wel een paar versterkingen gebruiken natuurlijk met het punten aantal dat ze hebben.

Honda heeft een verkeerde keuze gemaakt door over te stappen naar de Russische competitie. Ik en vele anderen op dit forum vonden het jammer dat hij uiteindelijk gezwicht is voor het geld. Honda is als technicus veel beter op zijn plaats bij een Spaanse subtopper. Nu komt hij er zelf achter dat hij toch voor de verkeerde competitie gekozen heeft. Hopelijk weet hij een club te vinden waar hij zich wel op zijn plaats voelt. Ik betwijfel alleen of er veel clubs bereid zijn om 10 miljoen voor Honda op tafel te leggen.

Hij had beter moeten weten, want het klimaat is daar alleen in de maanden juni, juli, augustus en september optimaal. Misschien was een tussenstap vorige winter naar PSV niet zo gek geweest. Hij zou na de winterstop een prima vervanger zijn voor Afellay, op huurbasis dat wel!

ik vind ook dat hij een verkeerde keus heeft gemaakt, een speler van grote klasse, daarom vind ik het jammer dat geen nederlandse topclub hem heeft aangetrokken, een toevoeging voor ieder team, en als je zo'n speler hebt maak je er toch wel winst op.

als je kijkt hoever hij vvv op sleeptouw heeft genomen (en terecht, gewoon goed geschout) snap ik niet dat die jongen niet op het hoogste niveau heeft gespeeld in de eredivisie.

Tja van tevoren had Honda toch wel kunnen weten dat het koud is in Rusland .... Hoop voor hem dat hij bij een mooie club terecht komt, vond hem altijd wel een goede speler.

Misschien niet geheel reeel maar is het niet iets voor PSV om hem als vervanger van Affelay te halen ?
Vind het namelijk een zeer goede voetballer en denk ook dat hij met zijn inzicht en leiderschap een uitstekende speler zou zijn om zijn vertrek op te vangen !

Of is er al een vervanger binnen de club voor Affelay ??

3 december 2010 om 16:32

Zat ik ook al aan te denken, desnoods een half jaar huren. Denk dat het niet zoveel uitmaakt of je Afellay of Honda op het veld hebt lopen.

Binnen de club heb je vervangers met Bakkal en Labyad (en Nijland, maar dat is meer een aanvaller)

3 december 2010 om 16:35

Zal niet gebeuren, Cska wil meer dan 20 miljoen voor Honda hebben. En dat geld heeft Psv nou niet bepaald liggen

Wat anderen al zeggen: Jammer dat Honda voor Cska Moskou heeft gekozen. In mijn ogen is dat niet een team waar je naartoe groeit om je in de kijker te spelen in Europa. Dat het klimaat hem niet aanstaat is iets dat je toch al ruim voor het tekenen wilt. Het zal het geld wel zijn, maar een stap naar een Spaanse subtopper was ideaal geweest. De Premier League vind ik minder geschikt, omdat ik denk dat Honda daar fysiek niet sterk genoeg voor is. De Spaanse Primera Division daarentegen is meer voor de fijnbesnaarde/technische voetballers. Oftewel, ideaal voor Honda.

Zo zonde dat Honda destijds naar Rusland is vertrokken. Dit viel we te verwachten. Zo'n mooie sierlijke voetballer hoort in een van de grote competities, Spanje bijvoorbeeld. Het zal heel moeilijk worden om daar nu weg te komen, zo gaat dat in Rusland. Hij heeft veel gekost en dat willen ze minimaal terug. Had hem graag bij PSV gezien.

Och ja, naar PSV zal hij niet gaan, denk ik...hij werd voor dat hij naar Venlo kwam Afgetest door Allmighty Jan Reker. De man, die dacht dat hij zoveel kijk op voetbal had.
Keisuke moet gewoon naar de Premier League gaan. Kan daar moeiteloos mee...
Veel succes Honda, en bedankt wat je voor VVV en zijn supporters betekend hebt...

Deze speler heeft zo'n goede indruk gemaakt tijdens het WK dat er zeker een paar grote clubs in de rij staan. Misschien een Arsenal, AC Milan,bayern Muncen of Liverpool. Hij kan zeker goed voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren