Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hollywood-club’ Wrexham voltooit sprookje en keert terug in Football League

Laatste update:

Wrexham heeft zaterdagavond een terugkeer in de Football League veilig weten te stellen. De club uit Wales, sinds 2020 eigendom van acteurs Ryan Reynolds en Rob McElhenney, won op eigen veld met 3-1 van Boreham Wood. Daardoor zal de in 1864 opgerichte club volgend seizoen voor het eerst sinds 2008 weer actief zijn in de League Two.

Bijzonderheden:
Wrexham, nog maar sinds 10 april koploper van de National League, wist dat het aan een zege genoeg zou hebben om promotie veilig te stellen. Nummer twee Notts County kon, met nog één wedstrijd te spelen, dan niet meer over de club heen op de ranglijst. Het duel met Boreham Wood begon echter teleurstellend, toen Lee Ndlovu met een boogballetje al binnen een minuut doelman Ben Foster passeerde. Wrexham richtte zich echter op en kwam via een kopbal van Elliott Lee al snel op gelijke hoogte. In de tweede helft zorgde Paul Mullin met twee fraaie schoten voor de 2-1 en 3-1, waarna een enorm volksfeest losbarstte op Racecourse Ground.

Wrexham – Boreham Wood 3-1
1’ 0-1 Lee Ndlovu
15’ 1-1 Elliott Lee
51’ 2-1 Paul Mullin
72’ 3-1 Paul Mullin

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dit. Vooral dat ze ff Foster (de vlogger xD) als keeper aanstellen en dan die save bij die pingel! Geniaal HAHA

23 april 2023 om 05:00

Foster is vooral keeper boven vlogger. Heeft bij United, Watford, Wigan en nog veel meer clubs gespeeld. Betrouwbare doelman.

23 april 2023 om 10:28

Sterker nog, heeft zelfs 8 interlands voor The Three Lions gespeeld.

Heeerlijk. Kan niet wachten op seizoen 2 . Het is ze gegund.

23 april 2023 om 09:45

Waar kan je die zien in NL?

23 april 2023 om 10:29

Op Disney+ staat het eerste seizoen. Tweede is uiteraard nog in de maak.

natuurlijk mooi, en je moet het nog steeds maar doen.
maaaaaar, wrexham is financieel natuurlijk gewoon een league1/2 club.
een spits als mullin (topscorer destijds bij cambridge league2) hoort niet in de national league thuis!

ben wel benieuwd hoe dit verder gaat. hoop ook dat notts gewoon nog promoveert, oudste club.

Hahahaha wat een wedstrijd opzich niet om aan te zien maar de ambiance, de sfeer, het publiek zo zie je maar dat echt wel kan met volle tribunes. Ma goed de mannen die de club bezitten hebben althans een van hen miljarden binnen gesleept en dan dit erbij kunnen ze nog hoge ogen scoren in de league 2

Prachtig zeg! Dit is het 5e niveau, wat een sfeer en wat een passie

23 april 2023 om 11:00

Dat vind ik zo mooi in Engeland. Wanneer je hier naar Top Oss gaat kijken wil je daarna het liefst in je tijdmachine stappen en de avond die je verloren hebt besteden aan nuttige dingen zoals de wasmachine aanzetten.

Geweldig! Wat een sfeer en belevenis daar. Prachtig wat Ryan en Rob daar al hebben verwezenlijkt, de club leeft echt en met de dag komen er fans bij. Ben benieuwd waar dit naartoe gaat groeien de komende jaren, zeer interessant om deze club te volgen. Hopelijk mag Notts County ook promoveren samen met Wrexham dit seizoen zijn ze de twee beste non-League teams ooit.

23 april 2023 om 08:43

Ik heb oprecht te doen met Notts. Die verbreken dit seizoen het record aan punten, goals en overwinningen met een kleine selectie. Wrexham presteert nipt beter, maar met een aanzienlijk groter budget. Ik heb genoten van de serie trouwens.

Ik hou altijd heel erg van dit soort teams bij FM. 5e niveau beginnen en dan groeien. Wrexham heb ik nooit mee gespeeld, maar zeker wel tegen. Die Mullin die twee keer scoort, dan denk je. He die ken ik.

23 april 2023 om 09:13

Hahaha ik speel nu met Dulwich Hamlet vanaf de 6e (net in Championship aangekomen) Speelde vroeger veel Wrexham (en dan toewerken naar geheel welsh team) maar ik heb als regel dat je zonder diploma en als sunday league player begint. Dan moet je wel in de north/south beginnen

Prachtig dit man! Volg ze sinds de overname door Ryan Renolds. Ze waren er vorige seizoen ook heel dichtbij maar verloren in de play-offs & dit jaar dus kampioen & terecht! & nu proberen door te stoten naar League One! 💪🏽 WXM

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren