Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hoger bod van Atlético op Alderweireld na akkoord met Man City'

Laatste update:
/

Ajax kan binnenkort naar alle waarschijnlijkheid een hoger bod van Atlético Madrid op Toby Alderweireld verwachten. Volgens diverse Engelse en Spaanse media heeft de tweede club uit Madrid een akkoord met Manchester City over de verkoop van Martín Demichelis. Met de naderende transfer zou een bedrag van 4,7 à 5 miljoen euro zijn gemoeid; een hoger bedrag dan Atlético aanvankelijk voor ogen had.

Voor Atlético is een zomerse verkoop van Demichelis een goudmijn. De 32-jarige Argentijn tekende eerder deze zomer een contract in het Vicente Calderón, na zijn transfervrije vertrek bij Málaga. City-manager Manuel Pellegrini kent Demichelis van hun gezamenlijke periode in Zuid-Spanje en gaf de directie van the Citizens te kennen dat hij de verdediger per se wilde aantrekken, met een akkoord als gevolg. De gesprekken tussen Demichelis en City zullen waarschijnlijk geen problemen opleveren.

Nu Atlético twee miljoen euro meer toucheert voor Demichelis dan men aanvankelijk had ingeschat, ligt het voor de hand dat Marc Overmars wederom een belletje van zijn collega José Luis Caminero krijgt. Die stelde afgelopen week voor om voor een bedrag van 4,5 miljoen euro zaken te doen, maar daar stond de directeur voetbalzaken van Ajax absoluut weigerachtig tegenover. Overmars wil een vast bedrag van 7,5 miljoen euro, maar mogelijk neemt men genoegen met 6,5 miljoen euro plus enkele makkelijk haalbare variabele clausules of een eventueel toekomstig doorverkooppercentage.

Speelt Toby Alderweireld na 2 september voor Atlético Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Demichelis is een tijdelijke optie voor City. Ze hebben Lescott, Kompany en Nastasic al en eventueel Javi Garcia voor de plekken centraal achterin. Kompany is nog een kleine maand out. Volgend seizoen komen daar Rekik en Bossaerts bij en kun je Demichelis alweer dumpen.

Zie Toby Miranda en Godin niet uit de basis spelen, hij zal genoegen moeten nemen met een plek op de bank. Daarmee riskeert hij z'n plek bij het nationale team, zeker als Cavanda zich dit seizoen doorzet bij Lazio.

28 augustus 2013 om 08:59

Javi garcia is zwaar bagger als centrale verdediger. Dat moet echt pas gedaan worden als er geen enkele andere keuze is. Demichelis is gewoon een spijkerharde verdediger die samen met lescott tweede keus is achter kompany en nastasic

28 augustus 2013 om 11:33

Kompany is lang out en laatste tijd terug wat meer blessuregevoelig. Nastasic is een leuke verdediger, maar als hij Kompany niet langs hem heeft, wordt duidelijk dat hij nog iets te jong is voor de absolute top. Lescott vind ik persoonlijk twee keer niets. Javi Garcia is al helemaal een miskoop van jewelste. Zowel cvm als cv bakt die er niks van. Dus dat ze Demichelis willen halen snap ik. Brengt heel veel ervaring met zich mee, en zal volgend jaar als Nastasic weer wat meer ervaring heeft en Rekik erbij komt, gewoon weer vertrekken.

28 augustus 2013 om 11:51

Ik zie rekik helaas nog zichzelf in de basis bij city spelen. City kennende kopen ze gewoon weer een speler. Is er uberhaupt een jeugdspeler doorgebroken bij het eerste van city?

28 augustus 2013 om 13:55

Kompany zegt vandaag in de krant dat zijn revalidatie minder lang als verwacht zal duren. Vermoed nog 3 weken.

Martin Demichelis naar Man City? Laat het niet waar zijn, want als je Rekik (om maar een voorbeeld te noemen) verhuurt en Demichelis haalt, dan is het Pellegrini ook al naar de bol gestegen, bah!

Verder vind ik wel dat Alderweireld een transfer naar Atletico verdient, dus in dat opzicht is het wel fijn voor hem.

28 augustus 2013 om 01:40

Nou nou nou ik vind eerlijk gezegd dat Demichelis vorig jaar het jaar van zijn leven had en vond hem zelfs bij Bayern nooit zo sterk spelen als hij vorig jaar deed. Nee het is geen wereldklasser maar om Rekik (een A-junior die het 4 wedstrijden naar behoren doet in de Mickey Mouse League) nou boven deze ervaren verder te zetten vind ik nogal voorbarig.

Demichelis is een prima goedkope breedte aankoop voor City die met zijn ervaring nog best nuttig kan zijn voor City.

Wat heeft Demichelis op de dure bank van City te zoeken. Misschien dat Pellegrini wat in hem ziet?

Absoluut een goede stap voor Alderweireld. Net onder de top, CL, best of the rest in Spanje. Plus hij komt nu niet naar ons.

28 augustus 2013 om 01:25

Ik vind Demichellis ook niks maar er moet een verdediger komen. Nastasic en Kompany zijn geblesseerd. Alleen Lescott is een verdediger. Garcia staat daar voor nood maar is zoals je afgelopen zondag misss hebt gezien geen verdediger. 3 cbs zijn gwn te weinig aangezien je altijd met blessures en schorsingen hebt temaken.

6'.5 is veel te weinig. Gewoon hoger inzetten voortaan. Toby heeft veel ervaring , ook op cl niveau , en is al jaren de nr1 op zijn positie. Al heeft hij een eenjarig contract moet je gewoon bluffen. Jan vertrok ook al voor te weinig.

28 augustus 2013 om 04:05

6,5 miljoen veels te weinig ?. Ik kom niet meer bij van het lachen. Europees gezien is Alderweireld echt geen topper. Zal het verschrikkelijk moeilijk krijgen bij Atletico. Heeft het vaak al moeilijk tegen de simpele spitsen in de eredivisie. Handen dichtknijpen als je deze man voor zo´n bedrag kunt verkopen met nog slechts een eenjarig contract. Is zoiets als de staatsloterij winnen zonder een lot te kopen.

28 augustus 2013 om 07:31

Voor wie behalve die van barca en real moet hij bang worden dan ? Je overschat de Spaanse competitie.

28 augustus 2013 om 08:01

Ja wordt altijd zo verschrikkelijk overschat dat de Spaanse teams Europees iedereen maar klop blijven geven..
Zo ook met O.lyon - Sociedad; 2-0 uit en vanavond thuis krijgen ze weer een pakslaag..
Dan nog niet gesproken over Atletico - Chelsea en de andere wedstrijden afgelopen 2 jaar.

28 augustus 2013 om 08:18

@world Ik denk dat jij de kwaliteiten van Alderweireld net zo overschat als dat ik volgens jou het niveau van de Primera onderschat. Maar eigenlijk ben ik het wel met je eens. Alderweireld hoeft zich geen zorgen te maken over die andere spelers. Hij zal namelijk nauwelijks aan spelen toekomen bij Atletico. Die willen hem namelijk alleen maar als goedkope back up.

6,5 met evt bonussen gaan ze denk ik wel doen als er geen beter bod komt, vervanger is al gehaald 1 jarig contract ajax staat in een slechte onderhandelings positie. en 6,5 wat naar 7,5 kan gaan is dan een mooi bod.

Alderweireld gaat gewoon naar Arsenal hoor, die club betaalt de prijs die Ajax cash hebben wil.

De Premiership is een competitie met speltypes die hem veel beter liggen dan de Primera Division.
In de laatste wordt veel meer op techniek gespeeld en juist dan komen de kwetsbaarheden van Aldi te makkelijk boven water drijven.

En Ajax kan opnieuw beginnen nu 2 sterkhouders zullen worden verkocht en De Jong nog een poosje uit de running is.
Mooi om aan een nieuw elftal verder te gaan werken.
Het verhaal van vorig seizoen herhaalt zich dus, de belangrijkste spelers vertrekken op het laatste moment.
Dit is het lot van de Nederlandse competitie als opleidingsdivisie voor het buitenland. We zijn ermee gezegend want het noodzaakt de clubs de jeugdopleidingen steeds verder te moderniseren.

Doelstellingen bijstellen en snel dat elfal weer op de mat brengen dat ook de komende 3 seizoenen weer kampioen kan worden.

28 augustus 2013 om 09:03

Dan heeft psv het beter gedaan. Die heeft zijn sterkhouders lens strootman en mertens vroeg verkocht zodat er meer dan genoeg tijd was om rond te kijken op de markt.

Nee daar gaat ons seizoen toby weg eriksen weg en dat allemaal weer in de laatste week.

Wat heeft bagger zoals Demichelis te zoeken bij City?

Hebben ze daar niet Rodwell & Wabara als 4de & 5de keus voor centraal achterin....

28 augustus 2013 om 14:02

Rodwell speelt als een centrale middenvelder bij City.

28 augustus 2013 om 16:56

Hij kan ook uit de voeten als centraleverdediger....

28 augustus 2013 om 18:34

Dan zie ik toch liever Demichelis centraal achterin. Die heeft genoeg ervaring om en is groot en sterk. Die lijkt me beter om achterin neer te zetten. Rodwell kan daar spelen als er echt geen andere opties meer zijn.

Waarom wil City Demichelis?
Ze hebben Kompany Nastasic en Lescott zoizo al. En Demichelis is al veel te oud en over zijn top heen

Goed zo koffers pakken en wegwezen zou ik zeggen.we hebben hem transfervrij binnengehaald en zouden er zo goed als een 5 miljoen aan verdienen als we hem verkopen aan City.dat is gewoon uitstekend en daarbij Demichelis is al 32 jaar en over zijn top heen.het is niet meer dan een goede back up en daar dan zo goed als 5 miljoen voor vangen is gewoon een heel goede zaak.

6.5 miljoen voor Alderweireld lijkt me prima met plus enkele makkelijk haalbare variabele clausules of een eventueel toekomstig doorverkooppercentage.ik ben wel bang dat die dan geen basisplek gaat veroveren met het ijzersterk duo Godin,miranda en 6.5 miljoen betalen voor op de bank te zetten vind ik wat veel dus hopelijk weet die zich in de ploeg te werken.ik had liever Eriksen naar ons zien komen,maar misschien doen we ook nog zaken met Ajax in verband met Eriksen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren