Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hoge nood in Alkmaar: ‘Zorgen om de manier waarop we spelen’

Laatste update:

AZ begon het seizoen uitstekend, maar de ploeg zit nu al zes officiële wedstrijden zonder zege. FC Groningen was zondag in het hoge noorden met 2-0 te sterk. Trainer John van den Brom maakt zich zorgen en dan is hij rots in de branding Ron Vlaar mogelijk ook nog eens kwijt.

/

Voorafgaand aan het duel met FC Groningen vond een groepsgesprek plaats en na het duel met de noorderlingen gaat er opnieuw gepraat worden. “Maar ik maak me natuurlijk wel zorgen om de manier waarop we spelen. We zijn niet vrij in het hoofd”, legt Van den Brom uit aan FOX Sports.

AZ speelt woensdag in het bekertoernooi tegen FC Emmen en het is maar de vraag of Vlaar dat duel kan spelen. “Het schoot er weer in; een verkramping. Daar ben ik niet blij mee. Ik weet niet hoe het verder gaat uitpakken, maar het is balen”, aldus Vlaar.

John van den Brom weet het tij te keren

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

AZ is veruit het teleurstellende team in de Eredivisie! Waar zijn ze mee bezig? In Europa is het al bijna over en sluiten en die gedroomde vierde plek wordt ook een beproeving op deze manier. Heel veel spelers halen hun niveau niet en die spitsencarrousel helpt ook niet! Al met al een mini-crisis.

23 oktober 2016 om 23:56

Zwakke aankopen. Weghorst is zo beperkt, Friday was een goede gok maar pakt niet uit en Van Eijden is zo'n slechte verdediger. Henriksen konden ze logischerwijs niet opvangen maar het middenveld is daardoor uit balans. Rochet komt tekort: ze hadden echt echt Jurjus moeten halen. Tenslotte zijn de twee beste spelers van AZ constant geblesseerd dus daar kan je ook weinig mee.

23 oktober 2016 om 23:58

Ik vind de aankopen juist goed! Bijna allemaal spelers met veel potentie (op Weghorst en Van Eijden na). Rochet ben ik wel met je eens, is minder dan Room, Padt en Ruiter bijvoorbeeld.

24 oktober 2016 om 04:57

Toch gek dat Jahankabash ook zo enorm is ingezakt, vond hem echt een frivole speler.

24 oktober 2016 om 07:53

@imponeria: welke aankopen hebben potentie dan? Friday, Weghorst en Seuntjens zijn lachwekkend. Van Eijden is degelijk en Bel Hassani goed. Netto gezien dus zeer matige aankopen.

Ze moeten niet vergeten dat ze afgelopen seizoen heel veel doelpunten hebben verkocht met Janssen en Hendriksen. Dat waren echt de blikvangers van het team. Achterin zijn ze ook erg afhankelijk van Vlaar. Uiteindelijk eindigt AZ gewoon waar het hoort, op de vierde of vijfde plek. Denk ik, misschien dat Heerenveen en Vitesse dit jaar verrassen. Maar ik zie geen andere teams, buiten de top drie, die hoger zouden eindigen. Uit bij Groningen kan je ook verliezen.

23 oktober 2016 om 23:57

Dat is te makkelijk. Van dit team mag je meer verwachten. AZ speelt in Europa dit jaar ook veel slechter dan andere jaren! Janssen en Henriksen waren zeker belangrijk, maar de vervanging is ook goed met Friday en Bel Hassani bijvoorbeeld. Het valt gewoon niet mee tot nu toe, daar waar Heerenveen veel beter speelt met een mindere selectie.

24 oktober 2016 om 07:54

Vervanging is goed met Friday? Heb jij die man wel eens zien spelen? Die is echt zo slecht.

24 oktober 2016 om 10:07

Die Friday zet zich ook totaal niet in. Loopt de hele wedstrijd maar een beetje te sjokken. Dat maakt dat hij heel makkelijk te verdedigen is. En met de bal aan de voet vind ik hem ook nog zeer matig ogen (veel balverlies). Dus er moet wel heel wat veranderen aan zijn instelling. Weghorst is ook geen topper maar die gaat er tenminste wel voor!

24 oktober 2016 om 10:30

Ik had hem als Groningen zijnde al opgeschreven als verliespartij. De eerste helft was echter goed, scherper dan ik Groningen de afgelopen maanden gezien heb.

Het probleem ligt gewoon vooral bij vd brom, hij blijft maar vast houden aan dos santos die al weken uit vorm is en ook muhren krijgt geen fatsoenlijke kans.
Ook moet hij gewoon een manier vinden om zijn spelers te motiveren want vechtlust is nergens te bekennen bij AZ.
begin is met het opstellen van muhren, tanko en van overeem.

24 oktober 2016 om 10:33

Volgens mij heb jij donderdag niet gekeken.... toen deed de trainer wat jij wilde (dos santos wissel, van overeem basis,Muhren basis) en het was echt verschrikkelijk. Dus wat wil je nu zeggen?

Ik snap niet waarom John elke keer maar weer met Dis Santos komt opdraven.
Die jongen mist het hele seizoen al enige vorm.
Dat gewissel in opstelling en spelsysteem kan ook gewoon niet, daar heeft Az geen spelers voor.
Begin nou eens gewoon met een vast elftal, waarin ik persoonlijk v.overheem graag zie.
Overigens speelt Az ieder seizoen voor de winterstop slecht.
Vorig jaar stonden we 12e ofzoiets....en na de winter werd er weinig meer verloren.
Ik snap niet wasrom dat vanaf het begin niet kan.

24 oktober 2016 om 10:28

Dat hij een oneindig vertrouwen in Dos Santos lijkt te hebben daar verbaas ik me eigenlijk nog het meest over. Die heb ik in anderhalf jaar tijd een stuk of vier aardige wedstrijden zien spelen. Het probleem bij die jongen is dat wanneer hij niet in de wedstrijd zit je er ook echt helemaal niets aan hebt. Hij gaat geen duels aan, laat met grote regelmaat zijn man lopen en huppelt maar een beetje rond als een lammetje in de wei. Voor Johansson geldt trouwens hetzelfde. Die laat ook met de regelmaat van de klok zijn man lopen, alleen loopt die op een positie waar de gevolgen meestal nog wat vervelender zijn. Gisteren stond hij bij het eerste tegendoelpunt ook weer te slapen. Er zal bij een club als Az toch wel iemand anders rondlopen die wel bereid is om een beetje scherp te verdedigen.

Zet Lucassen voorlopig maar rechtback , en geef centraal achterin een jeugdspeler de kans,ron Vlaar moet helemaal blessurevrij zijn, Joris van Overeem en Bel Hassani altijd in de basis,spits Robert Muhren,
wout weghorst pinchhitter, Dabney dos Santos en Fred Friday voorlopig in het 2e team,wellicht tijdens dewinterstop in spits halen.

Vanaf het moment dat Luckassen als een veredelde 5e verdediger speelt en opbouwend niets brengt is er niets meer gepresteerd. De doelpunten tegen vallen evengoed. Luckassen naar achter. Van Overeem, Wuytens en Bel Hassani op het middenveld. En vertrouwen geven. Hebben de spitsen ook wat lucht ipv een eigen eiland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren