Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hofland presenteert oude bekende uit PSV-tijd als zesde aanwinst

Laatste update:

Mattias Verreth mag zich voortaan speler van Willem II noemen. De Belgische middenvelder (24) zette zaterdag zijn handtekening onder een contract tot medio 2024. Verreth was transfervrij op te halen na zijn vertrek bij FC Eindhoven. Trainer Kevin Hofland kent de kersverse aanwinst nog van hun gezamenlijke periode bij PSV, waar de coach destijds als jeugdtrainer actief was.

"Bij Eindhoven heb ik veel wedstrijden gespeeld en mezelf laten zien. Ik denk dat ik daardoor mezelf in de kijker van Willem II gespeeld heb", verklaart Verreth na het zetten van de handtekeningen op de website van zijn nieuwe werkgever. Met Eindhoven reikte de middenvelder afgelopen seizoen tot de halve finale van de play-offs om promotie. In het tweeluik bleek ADO Den Haag uiteindelijk te sterk.

Verreth gaat bij Willem II dus weer samenwerken met Hofland. "Kevin was assistent-trainer van het jeugdteam waarin ik in de PSV-jeugd speelde. Het is een fijn gevoel als bij een nieuwe club iemand rondloopt die je al kent", aldus de aanwinst, die 3 keer voor PSV uitkwam en 81 wedstrijden voor Jong PSV liet noteren. De gesprekken met Hofland en technisch manager Teun Jacobs bleken doorslaggevend te zijn. "Er waren meer clubs die interesse in me toonden, maar uiteindelijk vond ik de wil van Willem II om mij per se binnen te halen én het vertrouwen dat in mij uitgesproken is, zeer overtuigend."

De Belgische middenvelder, die ook op het lijstje stond van Excelsior, is alweer de zesde aanwinst van Willem II van deze zomer. Eerder wist de degradant uit Tilburg Lucas Woudenberg, Erik Schouten, Thibaut Lesquoy, Nick Doodeman en Joshua Smits aan de selectie toe te voegen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Willem 2 is goed bezig, word een lastig seizoen voor ons om direct te promoveren

2 juli 2022 om 11:47

Voor wie eigenlijk niet? Zo ontzettend veel ploegen die recent jarenlang in de Eredivisie gespeeld hebben. Natuurlijk met clubs als PEC, ADO, Heracles en Willem II voorop. Eigenlijk heel raar om die namen te noemen als we het hebben over de KKD… Hopen dat ze zo snel mogelijk terugkeren!

Middenvelder? Was bij PSV altijd spits.

2 juli 2022 om 10:19

Meer een flankspeler toch bij de beloftes? Maar bij FC Eindhoven heeft hij schijnbaar veel als middenvelder gespeeld. Wat opzich geen slecht idee is, want hij kwam wat snelheid en explosiviteit tekort voor op de flanken volgens mij, alleen heeft hij wel een goeie techniek.

Volgens Boskamp was het destijds een van de grotere Belgische talenten van zijn lichting. Uiteindelijk niet veel van gebakken bij de clubs na Jong PSV. Zelfde lichting als zijn mede Belgen Daneels en Rigo. Redelijk een bust helaas voor Belgie, want alle drie hebben bijna de hele Belgische jeugdelftallen doorlopen. Van die onder-17 die destijds uitgeschakeld werd door Frankrijk in de halve finales, doen alleen Faes (reims) en Mangala (stuttgart) het goed bij hun club, waarbij Coucke het redelijk tot okayish doet met Mechelen. De rest spelen inmiddels bij lagere divisies in Belgie of spelen ergens anders op een laag niveau. Maar hopelijk lukt Hofland hem om zijn carriere weer redelijk een nieuw leven in te blazen.

Prima aankoop. Hopelijk redden ze het dit jaar en promoveren ze direct weer.

Willem II krijgt toch een leuke selectie zo. Nu maar hopen dat het genoeg is om weer terug te keren op het hoogste niveau. Eerste 2 moet wel lukken zou je zeggen

Ik zie nu het shirt van Willem 2. Dit is echt voor het eerst dat ik een shirt van Willem 2 mooi vind. Super mooi zelfs

Matige speler zakt steeds meer naar beneden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren