Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hoffenheim laat Locadia vertrekken na miljoenendeal met Dortmund

Laatste update:

Jürgen Locadia heeft zijn laatste wedstrijd voor TSG Hoffenheim gespeeld en keert per direct terug naar Brighton & Hove Albion. De Nederlandse aanvaller speelde op huurbasis voor de club uit de Bundesliga. Het is onbekend of zijn vertrek bij Hoffenheim iets te maken heeft met vermeende interesse van Cincinatti FC uit de Major League Soccer. Tegenover het vertrek van Locadia staat de komst van Jacob Bruun Larsen, die voor negen miljoen euro overkomt van Borussia Dortmund.

Locadia werd afgelopen zomer naar Hoffenheim gehaald, waar Alfred Schreuder was aangesteld als hoofdtrainer. Na een moeizame start kwam de ex-aanvaller van PSV in totaal tot vier goals in elf Bundesliga-optredens. Mogelijk ligt zijn toekomst in de Verenigde Staten, want deze week werd hij nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Cincinatti, waar Ron Jans trainer is. Omdat Locadia dit seizoen al voor Brighton en Hoffenheim in actie kwam, mag hij deze jaargang niet meer voor een andere club spelen in Europa.

Met Bruun Larsen ziet Schreuder het vertrek van Locadia opgevangen worden. De 21-jarige Deense linksbuiten komt voor miljoenen over van Dortmund, waar hij dit seizoen niet aan de bak kwam in het eerste elftal van trainer Lucien Favre. Bruun Larsen kwam in 2015 op jonge leeftijd in de jeugdopleiding van Dortmund terecht. Na vijf jaar was hij toe aan een nieuwe uitdaging, zo laat Dortmund weten. Bruun Larsen kwam vorig seizoen nog regelmatig in actie namens Dortmund, terwijl hij deze jaargang genoegen moest nemen met vier invalbeurten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kunnen wij hem niet overnemen? (Psv)

31 januari 2020 om 18:59

"omdat Locadia dit seizoen al voor Brighton en Hoffenheim in actie kwam, mag hij deze jaargang niet meer voor een andere club spelen in Europa." Nee dus.

Psv meteen doorpakken. Gaat echt niet goedkomen zonder malen en Bergwijn. Locadia kunnen ze goed gebruiken

31 januari 2020 om 18:35

Hij heeft dit seizoen al voor Brighton en Hoffenheim gespeeld dus mag dit seizoen niet meer in actie komen voor Psv dus eigenlijk is zijn enige mogelijkheid naar de ploeg van Jans of een andere club buiten europa als hij wil vetrekken bij Brighton.

1 februari 2020 om 01:44

Klopt las het later idd... jammer. Was de ideale spits geweest voor psv. Die gaan het echt moeilijk krijgen zonder malen en Bergwijn.

Best raar in die zin want Bruun Larsen is een vleugelspeler, absoluut geen spits.locadia deed het volgens mij prima bij Hoffenheim, niet geweldig ofzo, maar wel dat je hem er graag bij hebt. Het zal waarschijnlijk zo zijn vanwege de interesse van Cincinnati FC, waar Ron Jans met de scepter zwaait. Toch raar om op dit moment in je carriere naar Cincinnati te gaan, je kan zeker nog mee in Europa en hij zal er best wat verdienen, maar wie wilt er nou naar Cincinnati verhuizen. Is pas de 3de stad van Ohio, lijkt me helemaal niks.

31 januari 2020 om 18:48

Ik zou het doen haha. Ben compleet Amerika gek en alle kansen die ik als prof zou krijgen om in Amerika door te brengen zou ik pakken. Mits ik geen wereld klasse ben en geen onbetwiste basisspeler bij een subtopper.

31 januari 2020 om 19:08

Ik woon in Amerika, en ik denk dat het Amerika waar jij gek op bent niet Cincinnati is.woon zelf in New York, dat soort steden zal je wel aan denken. De Miami's, Chicago's, La's.

Balen voor Bruun-Larsen maar de concurrentie is groot op de buitenposities van Dortmund. Met de komst van Thorgan afgelopen zomer werden de kansen al minder en nu lijkt ook nog eens supertalent Gio Reyna over hem heen gekomen te zijn in de pikorde. Ik denk dat hij bij Hoffenheim op een uitstekende plek zit om zich te ontwikkelen en lekker veel te spelen.

Larsen is toch zekers een nuttige aanwinst voor Hoffenheim, vond hem voor Dortmund net iets tekort komen. De BL lijkt wel de nieuwe PL met al dat gekoop. Dortmund dat deze winter Can en Haaland binnen haalt. Leverkusen haalt met Palacios en die jongen van Guimares 2 grote talenten in huis. Hoffenheim haalt Larsen en Dabbur. En dan heb je nog Hertha wat enorm veel heeft uitgegeven aan Piatek, Cunha, Tousart en Ascacibar. Dan heb je nog Leipzig wat Olmo en Angelino binnen hengelt. Wolfsburg wat nog een talentvolle cv voor 10 miljoen binnen hengelt van Salzburg. Bremen wat zich versterkt met Vogt en Selke. Er zal straks voor rond de 200 miljoen zijn ingekocht. Bijzonder wat normaliter zie je dit niet extreem veel in het Duitse voetbal.

31 januari 2020 om 19:18

Wie is die Angelino? Heb dit Leipzig nieuws gemist. Positie?
Leipzig heeft Martinez gehaald (Spaans u21) en Schalke Tolibo van Barcelona.

Bruun Larsen, voormalig U 19 kampioen met Bvb. Iedereen was toen ervan overtuigd dat hij een hele grote zal worden. Fantastische dribbels, prima voorzetten. Helaas kon die in het eerste zijn potentie nooit waarmaken. Sterker nog, hij was (bijna) nooit in staat zijn tegenstanders te passeren. Hij oogde altijd geremd bij zijn acties. Deze wissel is logisch. Misschien kunnen de mensen in Hoffe hem weer wat leven inblazen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren