Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hoesen krijgt bezoek van Ajax: ‘Ik ga proberen ze het leven zuur te maken’

Laatste update:

Danny Hoesen staat voor een speciale wedstrijd. De 23-jarige spits stapte deze zomer over van Ajax naar FC Groningen en aanstaande zondag komt zijn oude club op bezoek in Euroborg. Hoesen verbleef twee jaar in Amsterdam, maar redde het er uiteindelijk niet. Hij hoopt dat hij de kampioen kan laten zien wat ze hebben laten gaan.

/

Hoesen transfereerde in de zomer van 2012 vrij verrassend van Fulham naar Ajax. Het was de bedoeling dat hij in de tweede helft van het seizoen 2012/13 gebracht zou worden, maar hij moest al eerder aan de bak. Na vijf goals in zijn debuutjaar bleef de doorbraak in het tweede seizoen uit. Ajax liet hem toen vooral meedoen bij de beloften en verhuurde hem uiteindelijk aan het Griekse PAOK.

In de zomer koos Hoesen voor de overstap naar FC Groningen. “Natuurlijk is het speciaal om tegen Ajax te spelen. Ik heb twee jaar met die jongens gespeeld en nu speel je tegen ze. Ik ga proberen ze het leven zo zuur mogelijk te maken”, belooft Hoesen, die nog niet scoorde in vijf wedstrijden voor FC Groningen, vrijdag op de clubwebsite. “Uiteindelijk is iedere wedstrijd hetzelfde en maakt het na het eerste fluitsignaal niet meer uit tegen wie je speelt.”

“Ik wil gewoon altijd graag winnen. Hoe groter de tegenstander des te mooier die overwinning kan zijn”, aldus de aanvaller. Dat hij nog op nul doelpunten staat vindt hij jammer, maar zorgwekkend is het niet. “Ik heb nu vijf wedstrijden voor FC Groningen gespeeld en eigenlijk nog maar twee echte kansen gehad. Soms heb je als spits zo`n periode, maar er komt ook weer een periode aan dat de ballen wel voor je voeten vallen. Hopelijk is komende zondag de ommekeer.”

Scoort Danny Hoesen zondag tegen Ajax, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoesen is een fijne spits voor de verdediging van Ajax. Is niet agressief in de duels, is niet snel, heeft een matig schot en ook maar een matige individuele actie. Kan wel goed ''meevoetballen''. Antonia kan Ajax wel veel pijn doen. Als Ajax zich weet te focussen en zowel in aanvallend als verdedigend opzicht compact kan spelen, voorzie ik geen problemen!

Goede spits. Ik zag hem liever dan sigi omdat die voetballend beter is. Geen echte goalgetter maar hij laat spelers om zich heen beter spelen. Ik denk dat groningen veel plezier van hem gaat beleven. Op dit moment is die zeker verder dan zivkovic.

29 augustus 2014 om 15:16

Zie liever Zeebuik dan Hoessen

29 augustus 2014 om 15:24

Zeefuik zie je genoeg....

29 augustus 2014 om 15:30

Precies, ook nog niet gescoord in de Eredivisie voor Groningen maar wel veel kansen gecreeerd en maakt goed ruimte.

29 augustus 2014 om 15:43

Zeker voetballend voegt hij iets toe. Verder vind ik het een totaal ander soort spits dan Zivkovic. Zivkovic is beter als er ruimte voor hem ligt in de counter, terwijl Hoesen echt voetballend als kapstok dient.

29 augustus 2014 om 16:06

Hoesen is anders als counterspits ook hel goed bruikbaar. Heeft-ie in dat jaar bij Fortuna laten zien. Fortuna speelde toen op de counter en met Van Zaanen en Schreurs vormde hij een prima trio. Ene mooi goal na de andere tussen die drie!

29 augustus 2014 om 16:13

Als hij voetballend iets kan toevoegen en goed is in de counter is het wel een veelzijdige spits. Hopen voor hem dat hij dit kan omzetten in doelpunten en assists, want daar wordt een spits op afgerekend.

29 augustus 2014 om 21:04

Heb ook nooit begrepen waarom hij niet dezelfde kans als Sightorsson heeft gekregen en zelfs weg moest... Jammer, maar hoop dat Groningen r plezier van heeft. Behalve zondag dan...

Hmm 5 wedstrijden 2 kansen.. oke

Ik lees toch weinig positieve verhalen over Hoesen tot nu toe vanuit het Groningenkamp. Matige mentaliteit, beetje afwezig, ook nog eens niet helemaal fit. Ik heb zelf niets van Groningen gezien, maar valt hij inderdaad (wat) tegen?

29 augustus 2014 om 15:23

Had meer van hem verwacht, tegen Aberdeen beide keren niks laten zien, Uit bij GAE was de 2-3 ( De goal van Antonia) zijn verdiensten, tegen Heracles was de 1-0 en de 2-0 zijn verdiensten, de 1-0 met een Assist en de 2-0 liep hij goed weg zodat De Leeuw de ruimte kreeg, maar Uit bij ADO wist ik niet wat ik zag..
nog te beroerd om een sprintje te trekken

Ach, als Danny het gaat proberen heeft Ajax niets te vrezen, laat hij het maar eens doen, met proberen win je de oorlog niet. Ik verwacht desalniettemin een moeilijk middag voor Ajax.

Hoesen moet idd beter gaan spelen want tiss tot nu toe "nait veul" hij wordt niet voor niets steeds eerder gewisseld..

Ben tot nu toe nog niet onder de indruk van Hoesen, zowel bij Ajax als Groningen heeft hij mij nog niet kunnen overtuigen. Nou heeft Groningen natuurlijk ook niet veel opties voor de spits positie, maar ik zou momenteel, eerder met De Leeuw in de spits starten dan met Hoesen of Zeefuik.

Vind hem eigenlijk echt een goede spits. Wat ik van hem heb gezien zag er altijd goed uit. Natuurlijk een aantal gebreken, maar kijk naar een te Vrede, je moet gewoon de kans krijgen.

Ik heb het gevoel dat hij nooit lang genoeg een kans heeft gekregen bij Ajax. Zijn stijl doet me denken aan Fernando Torres.

Goede speler. Conclusie over zijn verblijf bij Ajax is dat hij het gewoon goed gedaan heeft en daarmee een transfer verdient heeft naar springplank Groningen. Aan hem om te bewijzen wat hij in zich heeft.

Ex spelers van Ajax doen het altijd goed tegen AJAX.Jozefzoon ook xo een speler moest weg niet goed genoeg slechte mentaliteit
Zondag maakt hij wel mooi het 3e doelpunt door de benen van cillessen.
Dus niet te snel hoesen een stempel opdrukken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren