Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hoe moeten we nu verder?

Laatste update:

De afgelopen maanden is pijnlijk duidelijk geworden dat Arsenal nog een behoorlijke stap moet zetten voordat zij als echte topclub beschouwt kan worden. De club liep alle prijzen mis en sterspelers Cesc Fábregas en Samir Nasri zullen hoogstwaarschijnlijk de overstap gaan maken naar Barcelona en Manchester City. Daar waar we dachten op het punt te staan om door te stoten, verliest Arsenal weer twee sterspelers. Hoe moeten we nu verder?

/

Vooral de verkoop van Fábregas biedt ook mogelijkheden voor Arsenal. Hoe lastig ik het ook vind om toe te geven (Fábregas was altijd mijn favoriete speler), zijn vertrek is gezien zijn gevoel niet meer dan logisch. Het systeem is grotendeels op hem afgestemd, waardoor er nu nieuwe mogelijkheden komen. Daar waar Arséne Wenger in het verleden zijn teams met een 4-4-2-formatie het veld in stuurde, bouwde hij de afgelopen jaren aan een systeem met drie middenvelders, zodat Fábregas alle ruimte had om uit te blinken.

Door de verkoop van deze twee sterspelers komt er gigantisch veel ruimte vrij voor investeringen. Daar waar Wenger in het verleden het nogal eens naliet om te investeren, wil hij dat nu wel doen, getuige de miljoenenboden op Juan Manuel Mata en Phil Jones. In tegenstelling tot de afgelopen jaren, is het geld nu wel echt aanwezig. De zeventig miljoen, verkregen voor deze twee sterspelers, zou nogeens bovenop de veertig miljoen transferbudget komen. Geld genoeg dus.

Na de verkoop van Fábregas verkoop zal Arsenal hoogstwaarschijnlijk weer overstappen naar het 4-4-2-systeem. Vorig jaar had Arsenal vooral een probleem met kleinere clubs, omdat er geen openingen gevonden kunnen worden. Door met twee dynamische middenvelders te spelen, kan Arsenal nog meer aanvallende druk zetten op de tegenstander. Een goed voorbeeld van een dynamische middenvelder in dit systeem, is Jack Wilshere. Hij kan verdedigen en aanvallen tegelijk.

Een ander positief punt aan deze formatie, is het benutten van de specifieke kwaliteiten van Theo Walcott. In een 4-3-3 is Walcott gebonden aan de zijlijn en kan hij zijn snelheid niet optimaal benutten. Op het moment dat hij centraal staat en bediend wordt door jongens als Robin van Persie en Wilshere, kan hij een topscorer worden. Vele mensen onderschatten Walcott precisie in de afwerking, omdat hij vanaf de flanken niet vaak in stelling wordt gebracht. Voor Walcott zou het 4-4-2-systeem een geschenk uit de hemel zijn.

Met het geld dat aanwezig is, zouden vier spelers aangetrokken moeten worden. Ten eerste een linksback, omdat we het seizoen niet in kunnen gaan met enkel Kieran Gibbs en Armand Traoré. Ik denk dat Leighton Baines een uitstekende aanwinst zou zijn. Met Gibbs erachter is die positie dan goed bezet. De andere backpositie is met Bacary Sagna en Carl Jenkinson ook goed bezet, terwijl we op doel met Wojciech Szczesny ook een geweldige doelman hebben staan.

Centraal in de verdediging moet er ook nog een speler bij. Vorig jaar kwam meer dan de helft van de tegendoelpunten uit dode spelmomenten. We zoeken dus naar een centrale verdediger met koppende kwaliteiten, die als een leider het team ook nog eens neer kan zetten. Al snel kom ik uit op twee mogelijke opties: Per Mertesacker en Gary Cahill. Cahill is de duurdere optie, maar is wendbaarder en past beter binnen het systeem. Hij zou een geweldig duo kunnen vormen met Thomas Vermaelen, met Laurent Koscielny en Johan Djourou als geweldige wissels.

Op het middenveld kunnen we ook wel wat versterking gebruiken. Wilshere is, vooral in dit systeem, onomstreden. Naast hem zou je kunnen kiezen voor Alexandre Song, die defensief wat beter is. Ik ben echter niet zo gechameerd van zijn voetballende kwaliteiten, omdat zijn handelingssnelheid te laag is. Aangezien er geld aanwezig is, zou ik voor Javi Martinez kiezen. Hij kost waarschijnlijk veel geld, maar zou samen met Wilshere een geweldig middenveld kunnen vormen. Alexandre Song en Aaron Ramsey zijn ook meer dan behoorlijke wissels.

Op de flanken hebben we op dit moment de beschikking over Andrei Arshavin, Gervinho, Thomas Rosicky en aankoop Alex Oxlade-Chamberlain, terwijl ook Wilshere op de flanken goed tot zijn recht komt. Toch is het duidelijk dat hier iemand bij moet. Dure, maar wel goede opties, zijn spelers als Juan Manuel Mata, Eden Hazard en Mario Götze. Arsenal moet kijken welke speler het goedkoopst is, maar een van deze drie spelers zou geweldig zijn.

Voorin gaan van Persie en Walcott ongetwijfeld een dodelijk duo vormen. Van Persie scoort aan de lopende band, maar is ook nog eens een koning in iemand vrij voor de goal zetten. Hij kan in een vrije rol rondom de spits spelen, zoals Dennis Bergkamp dat in zijn beste jaren ook deed. Walcott zou meer de rol van Thierry Henry als afwerker op zich nemen. Hij mag dan nog lang niet van dat niveau zijn, ik denk dat hij met zijn snelheid snel uit kan groeien tot sensatie. Met Marouane Chamakh heb je ook nog een spits met specifieke kwaliteiten, die je in de laatste minuten in kan brengen. In de spits kan Gervino ook nog spelen, waardoor deze positie goed bezet is.

Als je de hele selectie ziet, zoals ik hem samengesteld heb, kan je moeilijk spreken van een gebrek aan kwaliteit. Wenger heeft wel eens voor moeilijkere taken gestaan. Een aantal jaren geleden verloren wij ook sterkhouders, maar toen was er geen geld aanwezig om dat verlies op te vangen. Nu is er geld aanwezig en kan Wenger gaan investeren. In het verleden heeft hij bewezen dat, indien er geld aanwezig is, hij vrijwel altijd de juiste keuzes maakt.

Voor de buitenwacht ziet het er misschien allemaal niet zo rooskleurig uit. Vorig jaar al geen prijzen en nu het verlies van twee sterspelers er bovenop. Maar als Gunner blijf ik positief en ik vind dat ik daar genoeg reden voor heb. Velen dichten ons geen plaats in de top vier toe, wat overigens elk jaar weer het geval is, maar aan het eind van het jaar zullen we er weer staan en ons net als de voorgaande dertien jaar weer kwalificeren voor het kampioenenbal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arsenal zal genoegen moeten nemen met een plek in de subtop. Zolang Wenger en Arsenal geen grote spelers haalt, denk aan Benzema zie ik ze niet in de top 4 eindigen.
Een team dat meer talenten dan routiniers heeft kan niet strijden voor de prijzen. Je hebt balans nodig in een elftal. Ervaren spelers waar talenten zich aan kunnen optrekken.

13 augustus 2011 om 18:32

Net zoals de afgelopen 14 jaar?

Dit horen we elk jaar, en de koppige Fransman flikt het toch weer

13 augustus 2011 om 21:35

Met het verschil dat Arsenal een team lang bij elkaar kon houden. Tegenwoordig worden de beste spelers weggekocht door de rijkere clubs.
Face it: Arsenal heeft zijn beste tijd gehad.

14 augustus 2011 om 22:56

Je weet toch wel dat Arsenal als een van de weinig grote clubs financieel gezond is? Dus met de financial fair play regel er komt word Arsenal toonaangevend!

15 augustus 2011 om 00:34

Arsenal is eigenlijk al een tijd geen echte voetbalclub meer. Het is meer een kapitalistisch bedrijf daar in Londen. Financiële prestaties zijn veel en veel belangrijker dan sportieve prestaties. Dat verklaart ook het feit dat Wenger alleen maar jonge talentvolle spelers haalt om vervolgens voor veel winst te verkopen. Met die jonge spelers zal Arsenal nooit een prijs pakken, maar daarmee blijft Arsenal wel financieel gezond. Echt een schande eigenlijk. Ik voel echt mee met de supporters van Arsenal. De Arsenal fans moeten het meeste betalen voor een seizoenskaart. Maar voor wat? Voor een club dat meer een bedrijf is dan een voetbalclub.

Ik kan u allen garanderen, Zolang Wenger en deze spelersgroep bij elkaar blijven, zal Arsenal nooit een prijs pakken.

16 augustus 2011 om 11:21

@matthaus. Dat is dus ook precies mijn zorg. Ik ben al jaren lang een groot fan van Arsenal en ben meerdere keren naar Highbury en Emirates geweest. Ik heb een keer 60 euro moeten betalen voor een kaartje om vervolgens te zien hoe Chelsea ons 3-0 afdroogde. De supporters betalen de hoogste prijs voor een seizoenskaart en dan is er niet eens een fatsoenlijke vervanger voor Van Persie ( die was toen geblesseerd). Een paar maanden later kwamen ze met de jaarcijfers en hadden ze 35 miljoen winst gemaakt. Een deel daarvan zal heus wel gereserveerd worden, maar wat hebben de supporters eraan dat de aandelhouders nu een extra huis in Spanje kunnen kopen. Ik las net ergens alweer dat Wenger waarschijnlijk geen vervanger gaat halen voor Fabregas, want hij heeft Wilshere al en Ramsey. Je kan wel een stadionschuld hebben, maar het is prima om een flink deel vreemd vermogen te hebben, want dat levert ook weer veel belastingvoordeel op. Het lijkt me beter om een goede speler te kopen dan het geld uit te keren als winst aan de aandeelhouders of aan de belasting te schenken. Ik blijf Arsenal supporten, maar het kan geen kwaad om eens te investeren in de selectie.

Mooi geschreven Ce. Je schrijfstijl ligt me wel en je legt alles duidelijk uit. Ik ben het vrijwel helemaal met je eens. Het enige wat ik niet zal doen is Javi Martinez aantrekken. Voetballend vind ik hem vrij goed, maar ik zou eerder gaan voor Diarra. Hij is echt een balafpakker, die Arsenal in mijn ogen nodig heeft. Ook voetballend vind ik hem vrij goed. Ik schat de prijs ook niet hoger in. Alleen zijn salaris zal wat hoger liggen, verwacht ik.

Verder zou ik voor Cahill gaan achterin. Sterk in de duels, een echte leider, redelijk snel en voetballend redelijk. Ik vind Mertesacker wat aan de trage kant. Daarnaast zie ik Jagielka als een goede optie.

Toch hulde aan je dat je nog erg optimistisch bent over het komende seizoen, maar wat moet je anders zijn? Goed geschreven, duidelijke mening, dat moet beloond worden.

13 augustus 2011 om 18:54

Diarra is een goeie balafpakker en behoorlijk technisch ook nog, alleen hij heeft al voor Arsenal gespeeld en was ontevreden met omdat ie weinig speelminuten kreeg. Hij moest Flamini en Song voor zich dulden. Dus denk niet dat hij terug naar Arsenal wilt komen.

13 augustus 2011 om 19:25

Klopt, dat lijkt me ook niet, maar het is het proberen waard. Echter denk ik dat een versterking zeker nodig is op die positie. Misschien dat Rodwell zoals jij verderop al zegt haalbaar is. Verdedigend ijzersterk en aan de bal ook vrij goed. Een Engelsman met veel potentieel. Mocht hij niet haalbaar zijn, dan zou ik voor Parker gaan.

Goed stukje, alleen dit wordt al zo vaak gezegd op elke Arsenal topics. Dus ik vind het niet echt nieuw en interresant. Je krijgt hiervoor 3 sterren omdat het een goed stukje maar niet informatief en nieuw is.

Cahill zie ik ook liever komen dan Mertesacker, hij is inderdaad wendbaarder en past goed in het systeem van Arsenal.

Ik zie nog liever Jack Rodwell komen dan Javi Martinez. Hij heeft meer ervaring in de EPL en bovendien een Engelsman, wat betekent dat hij langer bij Arsenal zou spelen en makkelijker te behouden als er interesse van andere clubs komt. Bovendien zou ik hem basisplaats geven ipv Song, hij houdt zich aan defensieve taken en levert de ballen zo snel mogelijk in bij de spelverdelers ( Wilshere en Ramsey), ook is hij fysiek stuk sterker en een kop groter.

Wenger moet beter voorlopig geen spelers meer halen die Arsenal als tussenstap zien. Ik ben blij (twijfel alleen nog om zijn kwaliteit) dat ze speler als Jenkinson hebben gehaald. Las in zijn interview dat hele familie Arsenal-gek zijn en hijzelf ook. Hij wilt graag in de voetsporen van Arsenal legende Tony Adams treden. Juist zo zulke spelers heeft Arsenal nodig, die weten wat een eer is om de shirt van Arsenal te mogen dragen. Kieran Gibbs, Jack Wilshere, Aaron Ramsey, Theo Walcott, Alex Chamberlain en Carl Jenkinson zie ik hun heel lang bij Arsenal spelen. Vermoedelijk gaat Wenger langzaam het systeem in dit veranderen en de spelers die ik noemde gaat halen. Met dit elftal zullen ze jarenlang samen spelen zoals Barcelona op dit moment.

scszeny
Jenkinson
Cahill
Vermaelen
Gibbs
Ramsey
Rodwell
Wilshere
Chamberlain
Walcott
Van Persie

Dit is nu de zoveelste copy paste stuk over arsenal, verhaal blijft hetzelfde en is niet vernieuwend, het enige dat anders is dan de vorige stukken is dat de namen anders zijn en de zinsopbouw veranderd is, maar je boodschap is copy paste.

Arsenal glijd ieder jaar verder weg dit komt door;
- Supporters die het verbloemen en niet de realiteit willen zien.
- Wenger tussen zijn oren niet meekan met het nieuwe voetbal.
- Weinig tot geen goede beleid, ieder jaar honderden kindjes ophalen overal ter wereld in de hoop dat er 2 kunnen voetballen, gericht scouten levert meer rendement, maar dan moet je concureren met de echte topteams ook bij de talenten en dat kan Arsenal gewoon niet.

Conclusie Arsenal glijd weg, volgend jaar zullen ze strijden om EL voetbal te kunnen spelen, CL is al onhaalbaar, zolang mijn bovenstaande punten niet veranderen zie ik ze binnen 6 jaar degradatievoetbal spelen.

Ik geef je 2 sterren, 1 voor de moeite omdat er weer onnodige Arsenal reactie is, maar voor de moeite en 1 voor de grammatica.

13 augustus 2011 om 20:33

Ten eerste: kan je komen met bronnen, als je doodleuk beweerd dat Arsenal al jaren 100en kindjes ophaalt overal ter wereld? Dat je een club daarvan beschuldigd, is een best kwalijke zaak.

Dat supporters alles 'verbloemen' is niet direct van invloed op het voetbal. Waar haal je die wijsheid vandaan?

Dit verhaaltje roep je ook al meerdere jaren, maar wat is de laagste plaats van Arsenal in de afgelopen 14 jaar?

Heel duidelijk stuk waar ik het alleen maar mee eens kan zijn, goed je mening gegeven en ik heb ook hetzelfde idee als jij.

Sczezny/Fabi
Sagna/Jenkin
Cahil/Djouro
Vermaelen/Ko
Baines/Gibbs
Hazard/Rosic
Javi/Ramsey
Wilshere/Son
Gervinho/Ars
Walcott/Cham
V Persie/Vel

Goed Geschreven,
Ik hoop dat die anti Arsenal mensen is een keer je stuk lezen zodat ze weten wat er gaande is inplaats van onzinnige opmerkingen maken.
Complimenten voor je Ce!

Ik ben het met alles eens , alleen zie ik Javi Martinez niet komen. Simpelweg omdat Wenger nog steeds vertrouwen heeft in Song. En ik eigenlijk ook, Song is defensief echt niet slecht , maar hij wil ook aanvallend zijn mannetje staan en daardoor laat hij zijn defensieve taken nog wel eens achterwege. Met Song , als verdedigende middenvelder en Wilshere als aanvallende heb je een uitstekend middenveld.

Verder goed geschreven en duidelijk je mening gegeven.
Mijn complimenten.

Mooi stuk alleen wil je Gervinho buiten de eerste elf houden en in plaats van hem Walcott? Als ik moest kiezen zou ik beter voor Gervinho gaan. Hij speelde vandaag ook tip top ondanks zijn rode kaart maar ik vind dat het wel een penalty was en dat Barton ook een rode kaart moest krijgen. Walcott heeft de snelheid maar ik denk dat Gervinho een betere duo kan vormen met VP dan Walcott. Je gewilde aankopen zijn prima. Ik denk dat Mata niet meer komt, hoop maar dat Wenger zijn portemonnee gaat openen voor Hazard. Ik denk dat Arsenal zonder zijn 2 sterspelers misschien nog in de top 3 kan eindigen. Nasri maakte veel doelpunten vorig seizoen en ook de assisten. Daarna verlies je ook Fabregas die zeer moeilijk te vervangen is. Maar het is een mooi stuk. 4/5

Ik denk zelf dat zo'n formatie en opstelling het beste is voor het huidige Arsenal.

edit: wilshere voor ramsey ff vergeten :P

Szcesny
Sagna
Koscielny
Vermaelen
Gibbs
Rosicky/MR
Ramsey
Song
Arsha/AML
Van Persie
Gervinho

Goeie CE je legt heel veel uit. Ook over Fabregas en Wilshere hun spel. Over de aankopen, denk dat Eden Hazard en Javi Martinez wel eens duurder zouden kunnen zijn dan verwacht. Athletic Bilbao is gek op Basken en laten die niet zomaar gaan, zie Llorente waarvoor ze 35 miljoen vraagden aan Real. Met Ander Herrera hebben ze wel een opvolger daar maar da's nog geen reden voor hen om te zeggen ja Martinez je mag gaan. Lass Diarra zou die wel willen terugkomen hij werkte in het verleden al samen met Wenger bij Arsenal. Denk dat wendbaarheid ietsje meer geld zal kosten maar het is zijn geld waard. En Cahill is ook nog eens Engels international.

Denk dat de prijzen die de clubs vragen voor hun spelers verschrikkelijk duur zijn. Daarom dat het zo lang duurt totdat Arsenal effectief een speler aankoopt. Voor Mata en Götze durven Valencia en Dortmund meer dan 25 miljoen vragen denk ik en Lille voor Hazard 40 miljoen. Die waardes kloppen wel, maar zal Arsenal ermee akkoord gaan? Ben zeer benieuwd wie we nieuw in het shirt van Arsenal zien dit seizoen.

Wat betreft de benodigde aankopen liggen wij wel op één lijn. Het is zeldzaam dat Arsenal niet scoort, maar vandaag gebeurde het. Notabene in de openingswedstrijd, op een goed veld en de omstandigheden waren niet a la Stoke-uit in Februari. Er mist creativiteit op het middenrif om vooral Van Persie te bedienen. Er wordt eigenlijk al een tijdje geen 4-3-3 meer gespeeld, maar 4-2-3-1. Er staan dan een hoop creatievelingen voorin maar niemand met het inzicht van Fabregas oid.

Ik ga het even opzoeken nu, de wedstrijden dat Arsenal niet wist te scoren. Misschien dat er verbanden te leggen zijn:

Arsenal - Blackburn Rovers (2/4/11) 0-0. Opvallend is dat Cesc niet startte in deze wedstrijd en pas na een uur spelen in de ploeg kwam.
Manchester United - Arsenal (12/3/11) 2-0. Cesc was niet in de wedstrijdselectie.
Arsenal - Sunderland (5/3/11) 0-0. Cesc was niet in de wedstrijdselectie.
Ipswich Town - Arsenal (12/1/11) 1-0. Cesc was er wél, dit keer was Nasri de afwezige.
En dan vandaag weer, tegen Newcastle. Zonder Cesc, zonder Nasri.

Ik heb hierbij geen wedstrijden overgeslagen. Zoals je ziet zijn we bizar afhankelijk van de creativiteit van Cesc en in mindere mate ook van Nasri. Dat onderstreept het belang van een nieuwe creatieveling, het liefst zelfs twee. In mijn ogen is dat nog belangrijker dan een nieuwe cb.

Ik ben het niet met je eens dat walcott en van persie een dodelijk duo gaan vormen, Fabregas was toch altijd degene die Walcott de mooie passes gaf en Wishere is denk ik de enige op het middenveld die ook zo'n pass in huis heeft en dat stelt dan nog vrij weinig voor bij de passes van Fabregas. Tegen grote clubs zie je ook vaak dat Walcott niks voorstelt omdat hij dan niet zo makkelijk de diepte in kan worden gestuurt en 1 op 1 stelt hij niet zo veel voor, ik ben het wel met je eens dat hij heel goed kan afronden,

Verder zag ik gister tegen Newcastle ook al dat Gervinho ook niks voorstelt, Je ziet alleen al aan zijn bouw dat hij totaal geen linksbuiten is en gewoon niet Arsenal waardig.

En ik heb het idee dat van Persie er nu ook wel flink de pest in heeft nu Fabregas en Nasri weg zijn, zal me niks verbazen als hij ook nog een transferverzoek in gaat dienen. Ik heb hem nog nooit zo inspiratieloos zien spelen als tegen Newcastle.

Ik denk dat op dit moment alleen Vermealen, Koscielny, Wilshere, Van Persie en Rosicky goed genoeg zijn voor het kampioenschap.

en als ik kijk naar Wengers aankopen zie van de laatste jaren (chamakh, squilacci, Gervinho) heb ik er weinig vertrouwen in dat het dit seizoen nog iets gaat worden.

14 augustus 2011 om 12:14

Vergis je niet in Song, die heeft soms ook een dodelijke paas in huis, maar al lang niet zo verfijnd als Jackie, laat staan Cesc

Over het algemeen vond ik het een teleurstellend stuk omdat de transferperikelen van Arsenal al zoveel te lezen zijn op Forums. De komende 2 weken krijgen we nog veel meer van dit. Maar ik vind het wel goed geschreven stuk (leesbaar, opbouw, etc...) en je brengt ook wel goed naar voren welke verbeteringen er nodig zijn. Daarnaast: Nog 4 aankopen? Ik hoop 't voor Arsenal ,maar dat zie ik Mr Wenger niet echt doen.

Song moet gewoon basis blijven staan vind ik. Hij moet soms tot de orde worden geroepen vanwege zijn enthousiasme in de duels, waardoor hij onnodige gele kaarten pakt. Maar ik vind hem wel een uitstekende stofzuiger, als er nou een leider a la vieira op het middenveld stond en tegen song zei van jow dwaashoofd, alleen verdedigen he, dan hadden we geen probleem. Wie weet dat Jackie song aan de tand kan voelen inzake dit probleem.
En ja, inderdaad het 4-4-2 systeem van bergkamp-henry, van Wenger, was echt sick. Ik hoop dat wenger nu ook inziet dat je persie de rol van Bergkamp kan vervullen en waclott of gervinho de rol van titi henry. Dan Wilshere in de rol van pires, song in de rol van vieira, en dan nog 2 buitenspelers. Verdedigend zou ik inderdaad proberen Baines te halen, maar het lijkt erop dat wenger voor gibbs, wat niet geheel onverstandig is, alleen zijn blessureleed is jammer, kiest. Of hij gaat TV5 op de lb proberen, en dan cahill met Dave in de verdediging. Ja er is een hoop potentie, maar Arsenal moet nou net die 2 a 3 aankopen doen die jij als ik noemen, dan zie ik ons best meedoen om de titel
4 sterren krijg je van me

Jammer dat het toch een beetje, als als als, verhaal is geworden. Ja in potentie zou Walcott even goed kunnen worden als Henry maar even realistisch gezien hoe groot is de kans dat je met van Persie en Walcott samen een heel seizoen lang kan voetballen? Als Arsenal een paar grote aankopen doet dan zou men terug gaan spelen voor de titel maar even realistisch gezien hoe vaak heeft Wenger nou echt grote namen gekocht? Als de scheidsrechter eerlijker had gefloten zaterdag dan zou Arsenal nu 3 punten hebben gehad in plaats van 1 maar realistisch gezien, Arsenal komt simpelweg volwassenheid tekort om z'n wedstrijd slim uit te spelen. Snap je mijn probleem een beetje.. Het word langzamerhand een gebed zonder einde en men moet nu toch echt gaan handelen.

JE hebt wel gelijk maar het is niet super boeiend om te lezen omdat het allemaal wel voor zich spreekt.

Ik zie Walcott toch liever rechts op de flank als stoomtrein en dan Benzema halen in de rol van Walcott die jij beschrijft.

Leest lekker weg. En ben het voor een groot deel met je eens. Is het niet mogelijk om een de Rossi of Fellaini op te halen bij Roma of Everton om het vertrek van Cesc op te vangen. En dan in een 4-4-2 spelen Zoals de invicibles dat toendertijd deden? Met een blok van twee met Wilshere iets meer vooruit geschoven. En een centrale verdediger erbij is zeker nodig maar na afgelopen weekend ben ik aardig onder de indruk geraakt van het duo Vermaelen Koscielny. Een Cahill erbij zou echter wel geweldig zijn aangezien ik verwacht dat er ook dit jaar weer veel blessures zullen komen. Verder een creatieve middenvelder als vervanger van Nasri ik hoor Hazard en Mata als veel genoemde namen. Mijn voorkeur gaat naar Mata aangezien die al een paar jaar mee loopt. En een links back naast de blessure gevoelige Gibbs is ook hoog nodig hopelijk halen ze Baines. Verder hoop ik dat Arshavin weer in vorm komt ben toch wel een beetje gecharmeerd van hem. Het geld is met de verkoop van Fabregas en Nasri aanwezig hopelijk zien we eindelijk weer eens wat van Arsene's Magic.

Goed geschreven ! 4 sterren van mij.

Ik ben het wel met een paar dingen niet eens:
- Waarom Baines halen? Laten we eerst maar eens kijken hoe Gibbs het doet. Ik vind dat hij ook zijn kans verdient.
-song moet gewoon op het middenveld blijven vind ik, anders heb je niet genoeg verdedigende kwaliteit op het middenveld, Wilshere is wel een box-to-box maar kan dat echt niet alleen.

Of Arsenal een verdediger moet halen wil ik nog even afwachten. Het centrale duo deed namelijk tegen Newcastle goed.

Ik ben het met je eens dat Walcott in de spits moet, met zijn snelheid is het al een gevaar als die de bal niet eens heeft. of je haalt Benzema en zet Walcott op de flank, hoef je ook geen Hazard ofzo te halen.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren