Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hodgson maakt schoon schip en laat complete staf De Boer vertrekken

Laatste update:

Crystal Palace stuurde afgelopen maandag Frank de Boer de laan uit. Nadat in de eerste vier Premier League-wedstrijden van het seizoen geen enkel punt werd gepakt, en er ook niet één keer werd gescoord, kwam er na 77 dagen al een einde aan het dienstverband van de Nederlander in Londen. Het vertrek van De Boer heeft ook gevolgen voor dienst assistent Orlando Trustfull.

Trustfull ging afgelopen zomer net als De Boer ook aan de slag bij de club, maar hij moet nu ook vertrekken, laten the Eagles weten via de officiële clubkanalen. Ook van Sammy Lee en Ryland Morgans is per direct afscheid genomen. Deze beslissing is genomen na de aanstelling van de nieuwe manager Roy Hodgson en zijn assistent Ray Lewington dinsdag. Voor het drietal was er geen plek meer in de technische staf.

Zaterdagmiddag krijgt Crystal Palace bezoek van Southampton. Hodgson, die voor het eerst op de bank zal zitten, toonde zich vrijdag optimistisch over het vervolg van het seizoen. “Het kan nog een mooi jaar worden als Palace in de Premier League blijft en de fans blij zijn. Ik geloof erin dat we erin blijven, zonder twijfel. Ik had de baan ook niet genomen als ik er niet in had geloofd.”

Roy Hogdson houdt Crystal Palace in de Premier League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

raar dat Trustfull niet solidair is geweest met De Boer

edit: bij nader inzien; dit zal wel aardig schelen in de portemonee

16 september 2017 om 10:34

Precies, waarschijnlijk zag hij de bui al hangen en heeft het gewoon slim afgewacht.

16 september 2017 om 10:39

Als hij er zelf niet over begint zal je nooit weten wat de beweegreden is. Kan natuurlijk ook een afspraak zijn geweest Tussen de Boer en Trustfull. Blijf maar lekker zitten, misschien mag je het seizoen afmaken en anders krijg je misschien ook een leuke bonus mee. Maar dat zijn speculaties. Het hoeft niet per se te betekenen dat er geen solidariteit is bij Trustfull.

16 september 2017 om 11:52

Nu moeten ze hem ontslaan en krijgt hij een mooie bonus mee, als je zelf opstapt krijg je niks.

16 september 2017 om 14:02

Ik denk dat o.a trustfull wel solidair is aan de boer, denk meer dat het een financiële reden heeft als ze hem ontslaan krijgt hij net als de boer geld mee.

16 september 2017 om 15:26

Solidair?? Frank krijgt aardig wat centen mee en als zijn assistenten zomaar vertrekken krijgen ze niks dus slim dat ze gewoon zijn gebleven.

Ik hoop dat ze verliezen en tegen de 3 topploegen de weken daarop vermoed ik dat ze ook op hun bek gaan. Benieuwd naar de reacties dan van het bestuur.

16 september 2017 om 12:23

Dan zeggen ze toch dat de punten in de eerste duels gehaald hadden moeten worden en gelijk hebben ze. Maar Nederlandse trainers willen alles direct op de kop zetten en gooien daarmee hun eigen glazen in.

Wat een beleid ook 😂
Wat nu als Hodgens vier keer verliest? Weer hoppeta trainer en staf vervangen. Als je een club zo leidt kan je misschien beter rechtstreekse degradatie gewoon aanvragen bij de bond. Dat werkt sneller, geen valse hoop en verwachtingen en het is een stuk voordeliger.

16 september 2017 om 13:50

Ik denk dat hodgson ( of welke manager dan ook) heeft gezegd dat zijn werk pas begint na die 4 wedstrijden,elk punt is meegenomen.
Anders stapt geen enkele manager erin

Het is vervelend voor De Boer maar gelet op de huidige ontslagvergoedingen hoef je er nu ook weer geen beklag mee te nemen. Het is werkelijk buiten alle proporties.

Raar beleid en sneu ook voor De Boer en Trustfull.
Vermoedelijk gaat het toch wel een zwaar seizoen van Crystal Palace worden.

ik mag hopen dat ze met de winterstop zeker zijn van degradatie. als je dinosaurus hodgson voor de boer neemt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren