Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hlynsson benoemt één teamgenoot bij Ajax met wie hij speciale band heeft

Laatste update:

Kristian Hlynsson heeft een speciale band met Steven Berghuis, zo vertelt hij in gesprek met Ajax Life. De middenvelder van Ajax werd onlangs definitief toegevoegd aan het eerste elftal en blikt terug op de afgelopen periode. Bovendien spreekt hij zijn lof uit voor de intrede van beloftenteams in de Keuken Kampioen Divisie.

In het interview kijkt Hlynsson terug op een roerige periode bij Ajax. Het was een fase met twee kanten: waar het op persoonlijk vlak een zeer fraai najaar was, bleven de teamprestaties achter. Wel kan de IJslander genieten van nieuwe connecties binnen de ploeg.

“Ik ben vooral blij dat ik deel mag uitmaken van het eerste elftal. Ik werk al jarenlang heel hard om dat doel te halen. Nu krijg ik de kans en daar ben ik vooral dankbaar voor”, vertelt Hlynsson, die het met één speler in het bijzonder goed kan vinden op het veld.

“Aan de rechterkant heb ik een goede klik met Steven Berghuis. We kunnen van positie wisselen tijdens wedstrijden en weten elkaar makkelijk te vinden”, zo geeft hij aan.

“Het is natuurlijk wat vroeg dit te zeggen, want ik speelde pas een paar wedstrijden met hem samen. Het gevoel is echter goed en ik hoop dat we alleen maar beter worden.” Hlynsson benadrukt verder het belang van de deelname van beloftengteams in de Keuken Kampioen Divisie.

“Je treft sterkere en vaak ook oudere tegenstanders. Dat is fysiek belangrijk. Of ik zelf verrast ben dat ik nu de kans krijg op de tienpositie in het eerste elftal? Dat niet, maar ik ben wel verrast hoe snel het kan gaan.”

“Daarom is Jong Ajax zo belangrijk”, besluit Hlynsson. “Daar leer je het systeem van de club al goed kennen.” In het huidige Eredivisie-seizoen kwam de aanvallend ingestelde middenvelder tot vier doelpunten in twaalf wedstrijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een nieuw tijdperk voor Ajax met Hlynsson, Rensch, Taylor, Martha en Brob Beast. Wat ongelooflijk mooi om dit mee te mogen maken. De nieuwe generatie toppers. Niet elk jaar meer in de top 3 maar wij staan achter ons Ajax. Vos nog in de basis ipv Tahirovic en ik ben tevreden voor dit seizoen. WZAWDB!

21 december 2023 om 18:10

Wij zijn ajax wij zijn de 5e

21 december 2023 om 18:29

Als dat de nieuwe toppers moeten zijn van Ajax dan zal een seizoen als deze vaker gaan voorkomen. Hato, Hlynsson en Brobbey zijn aardige spelers die zich goed kunnen ontwikkelen maar de rest betwijfel ik echt

21 december 2023 om 18:43

Ik vind Vos vooral druistig, de keren dat hij speelt, zie daar niet nu niet perse een groot talent in, maar ik laat me graag verrassen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren