Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij zou geweldig zijn voor Juve, al is hij minder sterk dan Roberto Carlos’

Laatste update:

Het heeft er alle schijn van dat Juventus zich op zeer korte termijn versterkt met Alex Sandro. De linksback van FC Porto verscheen woensdag volgens A Bola al niet meer op het trainingsveld bij de Portugese topclub en Italiaanse media geven aan dat de 24-jarige Braziliaan zich binnen enkele uren meldt in Turijn voor de medische keuring, waarna hij bij de kampioen van de Serie A zal tekenen.

/

De verwachting is dat de vleugelverdediger voor een bedrag van 22 miljoen euro overstapt naar Juve, waar hij een contract voor vijf seizoenen en een jaarsalaris van 2,5 miljoen tegemoet kan zien. Brazilië-bondscoach Dunga complimenteert de Oude Dame alvast met de deal. “Alex Sandro zou een geweldige aanwinst zijn voor Juventus”, vertelt de oud-middenvelder aan Tuttosport.

“Hij is een klassieke Braziliaanse vleugelverdediger, met een goede techniek en de drang om mee naar voren te gaan. Hij doet me een beetje denken aan Roberto Carlos, zeker als je kijkt naar hun techniek en hun dribbels. Alex Sandro is alleen in fysiek opzicht wat minder, hij is niet zo sterk als Roberto Carlos”, doelt Dunga op de voormalig linksback van onder meer Real Madrid, die ook jarenlang in het Braziliaans elftal speelde.

Ben je het met Dunga eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eindelijk weer eens een back aangeschaft van grote klasse! Ik had eigenlijk vorig jaar al gehoopt dat Juve Sandro binnen wist te halen..

Evra heeft de afgelopen seizoenen laten zien dat hij nog steeds een uitstekende speler is.. echter is hij wel op leeftijd. Het aanschaffen van een jonge back met een vijfjarig contract is daarom ideaal!

Ik hoop dat Juve komend seizoen (of in de winter) een rechtsback als Vrjsalko of Bruno Peres kan halen.. Dan zijn wij de komende jaren voorzien op de back posities.

19 augustus 2015 om 15:32

Ik denk dat er niet snel een nieuwe rechtsback zal komen we hebben voor die positie al lichtsteiner, caceres en isla. Al is een goede jonge speler voor die positie altijd welkom

19 augustus 2015 om 15:46

Ik ben niet zo gecharmeerd meer van Caceres eerlijk gezegd, en Isla was toch ook nooit top?

19 augustus 2015 om 16:02

Ik vind Lichtsteiner een uitstekende speler.. Ik vind het alleen vervelend om te zien hoeveel ballen er verloren gaan door slechte voorzetten. Dat is echt zijn zwakste punt.

Caceres vind ik een leuke speler maar niet van het niveau dat Juve op dit moment zoekt en Isla heeft vrijwel niets goeds laten zien in het zwart-wit.. Daarentegen wel bij Chili. Ik hoop dan ook dat Isla zijn kansen dit seizoen pakt en de vorm die hij bij de Copa America had weet te behouden.

Brazilie heeft altijd goede vleugel verdedegers carlos cafu marcelo alves maicon sandro danilo

Het is toch echt ON-GE-LOVELIJK hoe Porto het elke keer weer voor elkaar krijgt. Weer cashen voor een prima voetballer.

Alex Sandro is inderdaad een hele goede back en zal zeker een aanwinst voor Juventus zijn.

Ik heb Alex Sandro regelmatig zien spelen bij FC Porto en hij is minstens net zo goed als zijn land- en oud- teamgenoot Danilo, misschien nog wel ietsje beter dan Danilo.

Ik had hier al 'n paar keer aangegeven dat Juventus geen nieuwe nummer tien meer nodig had en gewoon met Paulo Dybala als nummer tien moest gaan spelen, maar bij nader inzien verander ik toch van mening: Juventus heeft toch een nieuwe nummer tien nodig, want met Paulo Dybala op de tien positie en Mario Mandžukić en Álvaro Morata als diepe spitsen, heb je met Mandžukić en Morata twee 'houterige' spitsen die elkaar eigenlijk niet goed afwisselen of aanvullen.

De droomkandidaat is natuurlijk Isco van Real Madrid, maar ook al heeft Real zich versterkt met Mateo Kovačić, dan nog denk ik niet dat Real Isco zal verkopen. Tenminste, als Florentino Pérez Isco ook nog eens verkoopt, dan maakt hij zich nog minder geliefd bij de supporters van Real, aangezien Isco geliefd is bij de aanhang van Real.

Persoonlijk zou ik voor Christian Eriksen van Tottenham Hotspur gaan. Hij heeft al twee prima seizoenen achter de rug bij Tottenham, geeft/kan assists geven, is zeer creatief, heeft een goed schot, pikt z'n goals altijd wel mee en hij is pas 23-jaar en wat mij ook vooral opvalt, is dat hij 23-jaar is, maar al 53 (!) interlands voor Denemarken heeft gespeeld en daarbij ben ik ook altijd wel een fan van Eriksen geweest.

Ikzelf zou dan in deze opstelling spelen (zie opstelling).

Buffon
Lichtsteiner
Chiellini
Bonucci
Alex Sandro
Pogba
Khedira
Marchisio
Eriksen
Dybala
Morata
19 augustus 2015 om 16:06

Eriksen is te duur. Tottenham wilt een "premier League prijs" hebben voor Eriksen, dat zal dan al richting de 50 miljoen gaan, veel te veel natuurlijk. Ik vindt nog steeds dat Gotze ideaal zou zijn vor Juventus, die gaat echt niet veel spelen bij Bayern tenzij Muller ineens vertrekt.

19 augustus 2015 om 16:25

Ik denk dat jullie aan Gotze echt weinig hebben. Eriksen is heel erg constant en een garantie voor een goed rendement. Draxler, zou ik lekker bij Schalke laten, die heeft te weinig laten zien.

19 augustus 2015 om 16:40

Eriksen is veel te duur, en ik vindt hem niet beter dan een Gotze. spelers uit de Premier League worden overschat imo, een Eriksen zou het niet beter doen dan een Oscar, en van die laatste wil ik niets zien.

19 augustus 2015 om 16:55

Er wordt veel gesproken over nummers 10 voor juve. Maar elke naam is een 10 in een 433 of 4231 systeem. Een echte trequarista heb ik nog niet gehoord. Ben benieuwd of de speler die daarvoor gekocht wordt voldoet.

19 augustus 2015 om 17:27

Juventus speelt in een soort 4312 formatie zonder echte vleugelaanvallers. Zoals je ziet ontbreekt er een creatieve speler tussen de 2 aanvallers (morata/mandzukic/zaza + Dybala) en het middenveld (marchisio + Pogba + ...)

19 augustus 2015 om 18:43

Maar je kan Pogba daar toch een kans geven? Ten opzichte van Vidal ga je er niet op achteruit. Marchisio controlerend. Dan kan je kiezen uit Pereyra, Sturaro, Asamoah (weer fit) en Khedira (als hij weer fit is) om ruit te completeren. En met Coman heb je een geweldig talent die zich door kan ontwikkelen tot echte Trequarista.

20 augustus 2015 om 08:03

Pogba is geen echte 10, hij zou er kunnen spelen maar dan lijkt Pereyra me nog een betere keuze. Coman zie ik eigenlijk ook veel meer als schaduwspits net als dybala.

19 augustus 2015 om 17:08

Marotta heeft vandaag nog te kennen gegeven dar we Draxler kunnen vergeten, dus daar hoop ik ook niet meer op. de overgebleven targets zijn nu Mhyktarian (excuses als de spelling niet klopt) en Vazquez van Palermo, maar die lijkt me ook onwaarschijnlijk aangezien Zamparini al heeft aangegeven dat hij niet weg mag. ben benieuwd waar Marotta en co mee afkomen. Hoop in ieder geval niet op een paniekaankoop, dan heb ik liever tot de winterstop met Perayra op 10.

19 augustus 2015 om 17:18

Enige nadeel van Pereyra op 10 is dat er kans is dat de speler die in de winterstop gehaald wordt niet mag spelen in de Champions League.

Mocht Juve een speler als Mkhitaryan, Draxler of wie dan ook willen halen, dan moeten zij nu handelen.

20 augustus 2015 om 11:03

ja dat is ook waar, maar BVB speelt bijvoorbeeld in de Europa league, geldt het verbod om het op te stellen in de cahmpions league dan ook?

Als Marotta met zo iemand als Cuadrado gaat afkomen, vergeet het dan maar. Heeft totaal niet het inzicht van een 10, z'nn rushes en z'n schot misschien wel, maar dat hebben we niet nodig. We missen echt die schakel tussen de aanval en het middenveld, dat kan hij in mijn ogen niet opvullen. Ik laat me graag aangenaam verassen, maar ik vrees ervoor.

Goede aankoop. De Italiaanse clubs hebben zich echt uitmuntend versterkt deze transferperiode. Hopen op een sterk seizoen in zowel de CL als de EL zodat er misschien volgend seizoen, of het seizoen er na, een extra CL plek bij komt.

Eindelijk begint juve weer met uitgeven en kwaliteit te halen. Eindelijk weer is een goede back aanvallend en verdedigend, de laatste was Zambrotta die zo was.

19 augustus 2015 om 17:10

Ik ben niet per se zo voor het uitgeven. Vindt het net leuk dat ze niet proberen mee te gaan in de scheve transfermarkt. Goede deals proberen te krijgen en alleen jongens halen met een echte juve mentaliteit. Het laatste wat Juve moet doen is meegaan in die koopgekte van onder andere de premier league clubs.

19 augustus 2015 om 17:16

Alex Sandro had nog slechts een contract van een jaar.. Maar vanwege het feit dat er zoveel interesse in de speler was, heeft Juve flink moeten betalen..

Daarentegen vind ik een bedrag van zo'n 20 miljoen wel acceptabel voor een speler als Sandro.. Shaw werd voor maar liefst 40 miljoen ovegenomen en had slechts een goed seizoen gespeeld en zich nog niet in Europa laten zien.

20 augustus 2015 om 11:07

Ja daar hyeb je inderdaad een punt, ik heb het vooral over het algemene tranfserbeleid. Juve doet de afgelopen mercato's echt z'n best om niet te veel te betalen voor spelers, met enkele uitschieters dan (sandro en Dybala). Als je dan ziet dat Juve in de finale van de champions league tegen een aanval stond die +150 miljoen heeft gekost, terwijl Tevez en Morata samen misschien 30 miljoen kostte, dat dwingt in mijn ogen toch meer respect af haha.

Heel raar van Juve, vooral als deze jongen een basisplek krijgt. Kwadwo Asamoah is veel beter...

19 augustus 2015 om 17:05

Wauw..

1. Alex Sandro is een fantastische en aanvallende back. Ook clubs als City en Real zaten achter hem aan.

2. Asamoah is geen speler voor op links en al helemaal geen back. Zijn positie is op het middenveld, net als bij Udinese.

3. Sandro zal dit seizoen nog afwisselen met Evra, maar daarna zeker zijn basisplaats opeisen.

19 augustus 2015 om 17:21

Asamoah kan prima als back mee, speelde tijdens het wk ook op de linksback positie. Hoop in iedergeval dat ie snel vertrekt bij juve, want zo te horen is er op het middenveld geen plaats voor hem en ook niet als back. Hopelijk neemt ie stapje omhoog. Wolfsburg zou een mooie ploeg voor hem zijn.

19 augustus 2015 om 17:45

Van Juventus naar Wolfsburg een stapje hogerop ? Uit welke fles heb jij gedronken ? . De Bundeoga mag misschien op dit moment iets hoger aanstaan maar Juve is nog wel 2 klasse beter dan Wolfsburg . Ik zie Wolfsburg niet zo snel de CL finale halen .

Ik hoop nog op Vrsaljko en nog een goeie nummer 10 en misschien nog 1 speler om zeker te zijn dan zitten ze iedere geval tot de winter wel goed bij Juve nu ook omdat Khedira weer geblesseerd is zou een goeie CVM niet mis staan Lucas Silva van Real Madrid is een jong talent die niet super duur is om te huren maar daar kan ook Vrsaljko spelen als het moet tot dat Khedira terug is dan kan je Vrsaljko rechtsback zetten.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren