Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij wil spelen; als er een oplossing is, zal Atlético Toby niet tegenhouden’

Laatste update:

Toby Alderweireld speelde afgelopen seizoen niet veel voor Atlético Madrid en het is de vraag of dit de komende jaargang wél het geval zal zijn. De Belgische verdediger, die een jaar geleden werd overgenomen van Ajax, stuurt aan op een tijdelijk vertrek en lijkt medewerking te krijgen.

/

Volgens vader Vic Alderweireld doen los Colchoneros niet moeilijk als een club zich voor de 25-jarige Belg zou melden. “We hebben daar het voorbije jaar al verschillende gesprekken over gevoerd en Atlético begrijpt dat we het niet zinvol vinden om Toby nog een jaar op de bank te laten”, vertelt Alderweireld senior aan het Gazet van Antwerpen. “Hij wil spelen. Als er een oplossing is, zal Atlético Toby niet tegenhouden.”

Hoewel trainer Diego Simeone in het hart van zijn defensie vasthoudt aan het duo Diego Godín en Miranda, geeft Alderweireld de hoop dat er in de toekomst plaats voor hem is in Madrid nog zeker niet op. “Daarom vinden we ook dat je niet te snel ergens mag weggaan. Atlético is een absolute topploeg. Je kan niet plots veel lager gaan spelen. Daarom is een uitleenbeurt de beste optie, zodat we de situatie volgend jaar opnieuw kunnen bekijken.”

Denk je dat Toby Alderweireld deze maand nog een nieuwe club vindt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
13 augustus 2014 om 10:40

Ajax :P Heeft vast nog wel een plekje over in het hart van de defensie of de rechtsback positie.
Even jaartje de Cl spelen zal ook wel een pré zijn voor A Madrid als ze hem op huurbasis laten gaan.

13 augustus 2014 om 10:45

Zou wel mooi zijn.

13 augustus 2014 om 10:46

Beetje als Babel bedoel je? Of was het niet al te serieus?

13 augustus 2014 om 12:06

dit is toch niet te vergelijken met babel?

Alleen al qua leeftijd en ervaring niet!

13 augustus 2014 om 19:37

Nja Babel heeft wel meer wedstrijden in het buitenland gespeeld bij o.a. Liverpool en Hoffenheim en heeft met super spelers gespeeld. Maar Alderweireld heeft wel langer Ajax meegemaakt en dat jaar bij A Madrid heeft hem beter gemaakt en zijn spel ook beter gemaakt d.m.v. inzicht en spelopvatting. Ik zou het zeer positief toejuichen want de Ajax verdediging die ik nu zie is veel te fragiel.

13 augustus 2014 om 15:22

Zie hem graag bij Milan komen. Met alleen Alex en Rami ga je het niet redden en denk dat Toby ook nog wel een basisplek kan veroveren ten koste van Rami

Lovren was een rechtspoot toch? is Alderweireld niet iets voor koeman! ik link de laatste tijd bijna alle spelers aan Southampton, maar volgens mij is hij goed betaalbaar nadat Atletico hem voor een prikkie heeft opgehaald.

13 augustus 2014 om 10:56

-huurperiode- zou niet een van de groot verdieners zijn natuurlijk issie dan betaalbaar. Maar snap de link met is voor een prikkie opgehaald niet?

13 augustus 2014 om 11:20

Voor een prikkie opgehaald vorige seizoen toch, was het niet 6/7 miljoen ofzo. Voor deze clubs is dat niets.maar voor een huurperiode is dat niet zo relevant

13 augustus 2014 om 11:45

Ja daar doelde ik ook op, op dit moment is voor een prikkie op te halen idd irrelevant. Omdat hij zelf aangeeft dat het een huurperiode bedraagt.

Lees hier weer reacties van 'hij moet naar psv of ajax', niets tegen jullie competitie, maar jullie gaan wel een beethe te hoog uit de bol, competities van het niveau Nl, Belgie, Brazilie... zijn verkoopcompetities, je kweekt er talent en moet het laten gaan.

Alderweireld gaat echtniet naar ajax terug of naar psv,hij gaat nog rapper naar tottenham, everton, wolfsburg, portoof schalke ofzo.

Alleen defour is iemand die zo dom is om een stap terug te zetten, die ging nog beter naar bv aston villa, nu speelt hij al helemaal niet meer voor de rode duivels.

13 augustus 2014 om 11:01

gast...dat zijn toch ook geen serieuze reacties.
Natuurlijk gaat ie niet terug naar ajax, dat snappen die lui ook wel.

13 augustus 2014 om 11:58

Zal ik niet te snel zeggen . Heb m namelijk net gespot in Bijlmer. Maarja we zullen t wel horen van de week

13 augustus 2014 om 11:27

Je moet nu niet gaan doen alsof het zo'n geweldige verdediger is he.

13 augustus 2014 om 12:14

@ Rlukakutank

Niet zo neerbuigend over Brazilië. Je hebt er nog nooit een match van gekeken. Die competitie is echt wel een niveau hoger dan België en Nederland hoor

13 augustus 2014 om 12:39

Nee wij zijn "slimme" competitie's

Was een goede speler voor Ajax. Had eigenlijk wel gedacht dat die misschien wel een basis plek zou kunnen veroveren. Maar snap wel dat Miranda en Godin onomstreden zijn.

Benieuwd waar die naartoe gaat? Hopen dat die een club vindt in Engeland of Duitsland. Misschien Southampton?

Ik zie hem wel naar Swansea gaan. Missen daar nog een goede Cv.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren