Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij vraagt zich af of Feyenoord wel écht met hem verder wil’

Laatste update:
/

Tweeënhalf jaar geleden maakte Jean-Paul Boëtius vrijwel uit het niet ineens naam bij Feyenoord. Hij debuteerde tegen Ajax in de Eredivisie en was meteen dwingend aanwezig met een doelpunt, dat bijdroeg aan de uiteindelijk 2-2 in De Kuip. Vorig seizoen volgde de echte doorbraak in Rotterdam-Zuid, onder Ronald Koeman. Dit seizoen is Boëtius echter een minder opvallende verschijning en zijn er contractperikelen.

Feyenoord wil het contract van de 21-jarige Boëtius graag verbeteren en verlengen, maar de dribbelaar heeft een eerste aanbieding naast zich neergelegd. Dat kwam vorige week al naar buiten. Boëtius ligt nog maar tot de zomer van 2016 vast en wanneer er geen akkoord wordt bereikt over een nieuw contract, zal Feyenoord hem in de aankomende transferperiode willen verkopen. Voetbal International-verslaggever en Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam weet dat Boëtius het vertrouwen niet voelt.

Hoewel hij inmiddels 77 wedstrijden in de Eredivisie speelde en 18 doelpunten maakte, is Boëtius onder Rutten geen belangrijke speler. Hij heeft vertrouwen nodig om goed te voetballen en dat krijgt hij nu niet. Krabbendam zegt dat de buitenspeler sowieso nooit het échte geloof heeft gevoeld vanuit de club. “Dat zie je ook terug in de onderhandelingen van een nieuw contract. Hij heeft geen mega-aanbieding gekregen van Feyenoord”, klinkt het in gesprek met VI Radio.

“Daar proeft hij dan ook geen waardering uit. Hij vraagt zich af of Feyenoord wel echt met hem verder wil. Het is een jonge speler, dus een seizoen als dit hoort er altijd wel bij. Hier zullen ze ongetwijfeld sterker uitkomen”, denkt Krabbendam. Tv-presentator Jack van Gelder merkte zondagavond bij Studio Voetbal op dat de 21-jarige Boëtius misschien wat zou zijn voor PSV. Jan van Halst reageerde positief: "PSV moet meteen voor Boëtius gaan. Een echte flankspeler", zei de analyticus. Volgens Pierre van Hooijdonk is Boëtius echter beter als rechtsbuiten en zou hij dan ook geen geschikte opvolger zijn voor Depay.

Denk jij dat Feyenoord graag nog jaren doorgaat met Jean-Paul Boëtius?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De nieuwe trainer loopt al rond en ik neem aan dat Gio wel het gesprek aangaat met JPB op basis van de verhalen die nu de media worden in geslingerd. Gio kan hem precies vertellen wat hij met hem van plan is en wat er van hem word verwacht. en dan een mega aanbieding? wat verwacht hij dan? Dat hij nu meteen grootverdiener word? Absoluut een talent die een verbeterd contract verdiend maar op basis van dit seizoen ga je hem toch niet de jackpot betalen? Ben benieuwd hoe deze soap gaat eindigen. Ruilen met Kishna jongens?

20 april 2015 om 15:59

Ik weet dat het een ongebruikelijke ruil zou zijn. Maar een ruil met Kishna zou ik helemaal toe juichen. Ondanks de mindere periode van Boeitius is hij in mijn ogen de speler van Feijenoord met de meeste potentie.

20 april 2015 om 17:32

Leuk.. maar wie wil in hemelsnaam Kishna in zijn selectie. Zorgt alleen maar voor onrust en is daarnaast een pleintjes voetballer zonder inzet. Al helemaal niks voor Feyenoord. Boetius is 2 klassen beter en zelfs die is nog niet onomstreden. Boetius mag wat mij betreft Feyenoord dankbaar zijn. Met zijn wisselvalligheid en vormdip van maarliefst 1 seizoen zal hij nooit een betere club gaan vinden..

20 april 2015 om 17:35

Waarom zou Kishna liever bij Feyenoord spelen dan bij Ajax?

20 april 2015 om 16:24

Ik dacht exact hetzelfde: een mega-aanbieding gebaseerd op WAT?? Hopeloos 1-benig en daardoor qua voorzetten consequent op de verkeerds flank geposteerd. En nu zijn acties binnendoor al maanden hopeloos falen mag de beste jongen wel een toontje lager zinnen. Stukje realiteitszin

Dit stuk kan meteen weer de prullenbak in. Krabbendam heeft al jaren geen bronnen meer binnen Feyenoord en zit er veel vaker naast dan dat hij het juist heeft.

Daarnaast moet Feyenoord er gewoon alles aan doen om deze jongen binnenboord te houden, hij is het grootste aanvallende talent dat Feyenoord heeft.

20 april 2015 om 15:43

Dat hoor ik vaker, heeft iemand een idee waarom hij daar zo uitgekotst is in de Kuip?

20 april 2015 om 15:49

Ik vind dat de andere VI-watchers er veel dichter op zitten, zoals Slegers bij Psv. Krabbendam zit ook altijd te stoken en heeft het vaak verkeerd.

20 april 2015 om 15:55

Krabbendam was nogal goed bevriend met Been(hakker). Die zijn niet op de beste manier weg gegaan en ik heb het idee dat de opvolgers van hen Krabbendam daarna gemeden hebben. Daardoor is er in de top niemand meer die informatie aan hem verschaft.

Op Varkenoord en in de wat lagere functies zullen die mensen er vast nog wel zijn maar over contract onderhandelingen weet hij dus niks (vanuit het bestuur in ieder geval)

20 april 2015 om 15:56

Maar Slegers is daarentegen niet echt objectief over Psv, aangezien hij gewoon supporter van die club is en je dat vaak ook terug ziet in zijn stukken.

20 april 2015 om 17:12

Alsnog komt hij met waarheden, enigszins in een roze verpakking, maar geen gestook.

Feyenoord moet hem volgend jaar het vertrouwen geven ipv aan manu. Anders zou hij wel eens naar psv kunnen gaan als vervanger van depay.

20 april 2015 om 15:56

Ik geloof er helemaal niks van dat Feyenoord aankomende zomer mee werkt aan een binnenlandse transfer van Boetius. We willen hem zelf behouden en als hij besluit dat die niet bijtekent dan krijgt die een prijskaartje van 10 miljoen.

We verkopen geen top talent aan een mogelijke concurrent (volgend jaar).

20 april 2015 om 17:29

10 miljoen voor een bankzitter met nog 1 jaar contract?

20 april 2015 om 17:35

Jahoor. Kun je binnenlands gewoon eisen. Zie je in Engeland ook. Spelers verdubbelen van waarde als hij naar een concurrent wil. En anders lekker voor 5 miljoen verkopen aan een Engelse laagvlieger.

Je hoeft hem echt niet gratis weg te geven aan PSV of Ajax hoor.

20 april 2015 om 18:45

Voor het buitenland als we hem echt willen verkopen? Nee natuurlijk niet.
Voor een andere Nederlandse club (mogelijke concurrentie dus). Zeker wel.

Dan krijg je of een enorme bak geld wat die niet waard is, of je versterkt de concurrentie niet. In beide opzichten, goede zaak voor Feyenoord.

Die van Gelder leeft in het verleden, Feyenoord hoeft helemaal niet te verkopen aan PSV of welke andere club dan ook in Nederland die tijd is voorbij.

20 april 2015 om 16:07

Als zo'n speler echt niet bij wilt tekenen en je kan nog een miljoen of 6 voor hem vangen zou ik het toch doen. Dat is altijd nog beter dan een jaar later gratis de deur uit. Dat is misschien pijnlijk maar je moet soms ook zakelijk kunnen zijn.

Maar goed, laten we hopen dat het daar niet op aan komt. Van Geel moet die jongen gewoon een goede aanbieding doen voor minimaal 4 jaar. Dan tekent hij vast wel bij want die jongen wilt het liefst slagen bij Feyenoord.

Ik ben het met Pierre van Hooijdonk eens. Boëtius is een groot talent, maar past veel beter op de rechtsbuiten dan op links. Hij heeft namelijk een heel matig linkerbeen, waardoor hij enkel binnendoor kan passeren als hij op links staat. Is daardoor heel erg voorspelbaar. Robben is ook voorspelbaar, maar die is zo goed dat je er niets aan kan doen. Boëtius is zo ver (nog lang) niet. Op rechtsbuiten kan hij met zijn techniek en snelheid wel tegenstanders passeren en dan met zijn goede been een voorzet afleveren. Helaas denk ik dat JPB zelf graag op linksbuiten wilt spelen.

20 april 2015 om 17:15

Het maakt niet uit of je links of rechts bent als je in een goed team speelt. Als er een echte tien stond, kon de bal in voeten worden gegeven en in de diepte.

Op dit moment staat er een tien die 0,0 zicht op de diepte heeft en altijd in de voeten speelt, elke vleugel speler gaat daar aan ten onder. Aan de rechterkant is het net zo moeilijk om iemand te passeren als op links, het is de voorzet die tijd kost en uiteindelijk niet terechtkomt. Wordt de bal wel goed de diepte ingestuurd, goed in de voeten gepast of er vind een mooie combinatie plaats, dan heb je op links en rechts iets aan Boetius.

Onze flanken ontvangen niets vanuit de tien positie en dan gaat het snel met zo een jongen in negatief opzicht.

20 april 2015 om 18:34

Gisteren deed Immers niet mee, en het leverde gelijk een 5-0 overwinning op.

20 april 2015 om 19:36

Daarvoor hoef je niet op 10 te staan clasie kan dat ook
En die staat niet op 10 ! Van beek zou het nog kunnen als die snuiters voorin is goed leren lopen

JP rechts, Kuyt in de punt, Manu links!

Zo zou ik spelen als Guidetti niet komt. Kazim, Bilal en Achabar als back-up.

Middenveld met el Ahmadi op 6, links Vilhena en rechts Toornstra.

Nieuwkoop en Schuurman echt actief gaan gebruiken en Chery of v.d. Berg erbij halen voor de concurrentie!

Achterin Karsdorp en Wilkshire rechts, links Woudenberg en Nelom en met Dammers en Verdonck heb je jongens achter v. Beek en Kongolo!

Kampioen zou je niet worden, maar als je Immers en Clasie verkoopt investeer je wel wee in de lange termijn door Vilhena en Boetius te verbeteren en verlengen.

Laat dat kampioenschap zitten en focus je op "the best of the rest", laten we reeel zijn welke speler is eventueel van CL niveau?

Boetius verwikkeld in een mentaal dilemma had die al vaker bij feyenoord, achahbar ook vertrekken vilhena er achter drie jonkies de deur uit gratis en voor niks

20 april 2015 om 17:12

dat zou je wel graag willen maar Boetius en Vilhena hebben nog een contract en Achahbar zie ik ook nog wel bijtekenen.

20 april 2015 om 20:14

Achabar komt echt tekort voor Feyenoord. Die heeft zn hoogtepunt al gehad in de Kuip.
komt gewoon kracht en lengte te kort als spits.

20 april 2015 om 21:02

Rechtsbuiten?

21 april 2015 om 09:08

Te traag.
Achabar is bruikbaar als 2e spits als je de tegenstander vastzet rond zijn eigen 16 en de ruimtes klein zijn.
Alleen moet je dan niet alle ballen blind naar voren schieten maar blijven combineren.

21 april 2015 om 16:39

Als je blijft combineren is hij als 1e spits ook goed genoeg.

Hij heeft zelf al gezegd gewoon bij feyenoord te blijven en zijn contract uit te dienen wanneer ze het niet eens worden met elkaar. Een binnenlandse transfer zal het ieder geval niet worden!!!

Alsjeblieft Jean Paul, je bent echt mijn favoriete speler. Laat die eendagsvlieg jou loopbaan bij Feyenoord niet verpesten, blijf en hervind jezelf.

Als Vilhena en Boetius gaan hoeft Rutten zich nooit meer in Rotterdam te vertonen, wat heeft is hij respectloos met ze omgegaan.

20 april 2015 om 21:01

Boëtius presteerde gwn niet op linksbuiten en werd terecht op de babk gezet ten faveure van manu. Vilhena is gwn nog een stuk minder dan el ahmadi en clasie en is dus logisch dat hij bankt.

21 april 2015 om 09:10

Het duurde zelfs nog vrij lang voordat Boetius gepasseerd werd door Manu (die keer op keer goed inviel).

Krabbie is weer eens aan het stoken in Vi.

Dat hij uberhaupt al een verbeterd contract heeft gekregen verbaasd mij enigzins. Volgens moet je deze toch eerst verdienen voordat je hem krijgt. Gebasseerd op zijn huidige prestaties is misschien een verlaagd contract beter op zijn plaats.
Leuk die berichten dat hij naar PSV of Ajax moet maar hij zit bij Feyenoord al op de bank wat moet hij dan in godsnaam bij PSV of Ajax doen?
Twente kan hem niet betalen. Misschien is Vitesse, AZ of Heerenveen een optie voor hem, maar ik zie deze clubs geen miljoenen betalen voor Boetius. En wat betreft salaris zou alleen Vitesse daar aan kunnen voldoen verwacht ik.
Buitenlandse clubs zullen hem in deze vorm ook niet komen halen. Denk dat juist voor Boetius het beste is om te verlengen.
Maar ach, Dit is wederom een bericht van Krabbendam die een paar weken al zeker wist dat Kuyt ging verlengen bij Fenerbace.
Krabbendam is geen Feyenoord watcher, hij begint eerder op een Feyenoord basher te lijken.

Laat die snotapen eerst presteren godver wat zij in een jaar verdienen doe ik mijn hele leven over

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren