Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij voetbalde voor Barcelona, Ajax en AC Milan, dus hij is een goede speler’

Laatste update:

Bojan Krkic aast naar verluidt op een vertrek bij Stoke City. De aanvaller speelde dit seizoen pas negen competitiewedstrijden, waarin hij driemaal tot scoren kwam. De belangstelling van Las Palmas en Valencia is bekend, terwijl ook een Chinees avontuur zou lonken. Middlesbrough-trainer Aitor Karanka is echter eveneens een bewonderaar van Bojan.

/

De Spaanse oefenmeester werd zaterdag op een persconferentie gevraagd wat voor type spelers hij graag zou aantrekken. Karanka zei het liefst spelers te halen die op meerdere posities inzetbaar zijn en lichtte vervolgens zijn landgenoot uit. "Ik ken Bojan, omdat hij het nationale elftal van Spanje heeft gehaald. Hij heeft voor AC Milan, Barcelona, Ajax, AS Roma en Stoke City gespeeld, dus hij is een goede speler."

Karanka liet in het midden of Middlesbrough deze maand een serieuze poging gaat wagen voor de 26-jarige Bojan. "Tot nu toe hebben we één speler gehaald (Rudy Gestede, red.) en verder hangt het ervan af of er nog iemand vertrekt", citeert Sky Sports. Vrijdag liet Stoke-trainer Mark Hughes nog weten dat het aan de speler zelf is om zijn kansen te grijpen. "Ik heb in een lang gesprek met zijn adviseurs verteld dat we drie aanvallend ingestelde spelers zijn kwijtgeraakt door de Afrika Cup", doelde Hughes onder meer op Wilfried Bony, een belangrijke concurrent van Bojan.

Moet Bojan Krkic een transfer maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bojan past goed bij Middlesbrough. Toch een Spaanse enclave daar en een goede trainer. Zou echt een topversterking zijn voor Boro.

Tja, Sanogo heeft ook voor grote clubs als Ajax en Arsenal gespeeld, maar dat maakt hem geen goede voetballer.
On Topic: Krkic heeft zich bij Stoke wel erg goed ontwikkeld. Bij Ajax vond ik hem redelijk tegenvallen namelijk.
Kijkersvraag: Welke Nederlander(s) speelde(n) ook voor Ajax, Barca en AC Milan?

7 januari 2017 om 22:10

Kluivert, Reiziger, Bogarde, Davids.

7 januari 2017 om 22:09

Kluivert en davids?

8 januari 2017 om 08:20

Ja. Hebben ook voor Ajax, Milan en Barcelona gespeeld.

7 januari 2017 om 23:44

Bojan vergelijken met Sanogo, maakt Bojan een wereldspeler. Ik zou gewoon naar China gaan als ik Bojan zou zijn. Lekker veel prijzen pakken en de boeken in gaan als de beste voetballer van de Chinese Super League. Leg de lat extreem hoog en wordt de nieuwe Messi van de Chinese League.

8 januari 2017 om 02:23

Met hulk, tevez en Jackson martinez zal bojan daar niet de beste worden

8 januari 2017 om 07:55

Konterman, Rutjes en Verhoeven

8 januari 2017 om 14:16

Edje davids, patrick kluivert, winston bogarde, michael reiziger,

Waarom zou je een speler die een moyenne van 1 op 3 heeft en vorig seizoen nog regelmatig basisspeler was verkopen? Als ie zo doorgaat maakt ie dit seizoen gewoon 10-12 goals, een scorende middenvelder is volgens mij nooit een last.

7 januari 2017 om 22:39

Ik snap er ook niks van hoor hij was ook sterk bezig bij Stoke.

Verleden jaar lachte mark hughes Ajax bekant uit dat ze zo'n speler hadden laten gaan en nu stelt ie m zelf ook bijna nooit meer op.

ek -17 in 2008 - Bojan maakte ze allemaal belachelijk, ook de 2de beste speler eden hazard..."bojan" pfff what a waste - what could have been...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren