Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij scoort misschien niet vaak, maar hij is wel het brein van Liverpool’

Laatste update:

Brendan Rodgers nam deze zomer afscheid van Luis Suárez. De spits werd voor een immens bedrag, geschat tussen de 85 en 94 miljoen euro, overgedaan aan Barcelona. Zijn vertrek is een hard gelag voor de Liverpool-supporters, die met hem wegliepen en vrezen dat er lang niet zo’n goede spits voor Suárez in de plaats komt. Trainer Rodgers benadrukt echter dat Philippe Coutinho er nog altijd is en dat is in zijn ogen ook niet de minste.

/

De 22-jarige Coutinho werd anderhalf jaar geleden voor zo’n 11 miljoen euro opgehaald bij Internazionale. Sindsdien speelde hij vijftig Premier League-wedstrijden, scoorde hij achtmaal en gaf hij elf assists. “Hij scoort misschien niet zo vaak, maar hij is wel het brein van Liverpool”, zegt trainer Rodgers donderdag goedkeurend. “Hij is echt een ijkpunt voor dit elftal. Hij beweegt voortdurend en laat de bal goed rondgaan.”

“Voor iemand van zijn leeftijd is hij enorm getalenteerd en hij wordt ook nog steeds beter. Philippe is iemand voor wie de mensen in het stadion gaan staan en klappen. Hij is vrij tenger, maar wel keihard en ook wel robuust”, zegt Rodgers complimenteus. Coutinho heeft nog een contract tot 2018 op Anfield. Hij speelde bijna vier jaar gelden één keer voor zijn vaderland Brazilië, maar was er op het WK 2014 niet bij.

Liverpool kan Philippe Coutinho...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kolbein zoekt nog steeds een nieuwe club...

24 juli 2014 om 16:30

Bij Liverpool zoeken ze ook nog een waterjongen? Is Kolbein geintereseerd?

24 juli 2014 om 16:34

hahaha, bij ajax staat hij er niet eens in... laat staan wel bij liverpool kom op zeg!
je bent vast zo iemand die trots is dat die eerste is... maar kom dan volgende keer wel met iets beters.

24 juli 2014 om 17:29

Ben je nou werkelijk in de veronderstelling dat zijn reactie serieus bedoeld was?

24 juli 2014 om 18:10

nee daarom zeg ook ook dat laatste!
dus ben je nou werkelijk in de veronderstelling dat mijn reactie serieus bedoel was?

Toen hij bij Inter speelde dacht ik dit wordt weer zo'n net niet braziliaan die naar rusland gaat maar heeft zich echt geweldig ontwikkeld bij liverpool.

Coutinho het brein? Wat is Gerrard dan?

24 juli 2014 om 16:33

Ze zijn echt niet zo slim bij licerpool. Deze reactie had ik niet verwacht van rodgers.

24 juli 2014 om 16:33

De motor

24 juli 2014 om 16:45

Coutinho is echt wel het brein van Liverpool! Die jongen is technisch zo goed niet normaal en vooral zijn steekpassen zijn van topniveau! Hij was samen met Lucas Moura de ontbrekende schakel van Brazilië en ik schat hem eerlijk gezegd toch wel hoger in als Gerrard. Die meer op inzet als op talent moet doen laatste jaren. Met alle respect naar Steven Gerrard natuurlijk!

24 juli 2014 om 16:49

Coutinho hoger inschatting als Gerrard. Dat zegt denk ik al genoeg. Coutinho is de helft van de tijd geblesseerd en wordt tamelijk overschat na een sterke periode.

Ikzelf ben een enorme fan van Philippe Coutinho. Ik hou van creatieve spelers als hem, maar desondanks, hoop ik, dat hij toch ietsje meer zal scoren en dat hij iets meer opvalt, dan dat hij nu doet.

Voor de rest heb ik niet veel op hem aan te merken, want hij is gewoon een prima speler en hij heeft nog genoeg mogelijkheden om zich door te ontwikkelen tot een speler van wereldformaat, aangezien hij pas 22-jaar is.

Verder, vond ik, het ook enorm jammer dat hij niet op was genomen in de WK-selectie van Brazilië. In mijn ogen kon hij zeker van toegevoegde waarde zijn voor Brazilië.

Hij gaat profiteren van het vertrek van Suarez. Hij kan eindelijk op zijn plek spelen en net met zoveel dynamiek om hem heen.

24 juli 2014 om 16:33

Waar gaan Lallana en Markovic dan spelen? En een Remy komt er ook nog aan.

24 juli 2014 om 16:35

Markovic zal et eerste jaar nog niet heel veel spelen, gok ik. Coutinho op 10, Lallana vanaf rechts en Remy, als ie komt vanaf links. En anders Sterling vanaf links

24 juli 2014 om 16:38

Sterling geen basis? Whutt.

24 juli 2014 om 16:39

Verwacht dat Lallana wel basis staat, Markovic en Remy denk ik niet.

24 juli 2014 om 16:48

Markovic, Remy, Lambert en Can zullen allemaal op de bank beginnen. We moeten ervoor zorgen dat de basis van vorig seizoen staande blijft, zodat we daarmee weer verder kunnen bouwen. Eventueel bij exceptionele invalbeurten van de eerder genoemde spelers kunnen we spelers gaan omwisselen. Want het hoeft niet zo te zijn dat, wie we aantrekken, die ook direct in de basis moeten beginnen.

24 juli 2014 om 17:10

Markovic op de bank? Zo'n jongen zet je er niet naast hij moet juist spelen. Hij kan ook op meerdere posities, flank op de 10. Ik verwacht eigenlijk dat iedereen wel aan spelen toekomt. Dit seizoen heeft Liverpool heel wat wedstrijden en ik zie hem ook nog meer jeugd gebruiken. Die ibe en suso zijn ook erg goede spelers die laat je toch niet banken? Liverpool heeft in mijn ogen de spelers waar het meeste potentie uit valt te halen.

24 juli 2014 om 17:58

Geen Sturridge?

In het begin was het leuk aangezien hij de enige op het middenveld was met creativiteit en een dribbel omdat Gerrard wat meer naar achteren speelde maar na 2 wedstrijden was het gelijk al minder. Hij lijdt veel balverlies en maakt domme beslissingen, althans ze pakken niet goed uit. Deze jongen heeft ook bij Inter gefaald en ik heb na 1 seizoen wel gezien waarom. Leuke speler hoor maar als hij de brein is van Liverpool dan krijgt Liverpool het nog moeilijk komend seizoen, zonder Suarez.

24 juli 2014 om 16:40

En hij heeft geen steekpass toch? Maak jezelf nou niet zo belachelijk.

24 juli 2014 om 16:51

Dan vind je zeker David Silva ook een net niet speler. Want qua spel doen ze niet veel aan elkaar onder.

24 juli 2014 om 17:00

Davis Silva is wel een paar niveau'tje hoger he. Je kunt ze nog niet eens vergelijken omdat Silva de een en ander al heeft bewezen, als hij een slechte wedstrijd speelt dan valt dat niet op. Davis Silva speelt overigens op een heel ander positie bij City en ook in een ingewikkelde formatie daar. Aguero heeft daar de free role en eigenlijk moet Silva die hebben want dan is hij pas op z'n best.

Overigens snap ik de Liverpool fans niet. Als er iemand is die kritisch is op een speler van jullie worden jullie gelijk pissig, voetbal draait toch om presteren en als iemand niet presteert dan krijg je toch kritiek, dat is toch normaal? Ik zeg dat ik deze Coutinho nog niet goed genoeg vindt, misschien vindt jij van wel maar waar jij dat op baseert ben ik wel benieuwd naar. Inter Milan laat deze jongen niet voor niets gaan he en ik hem heb daar ook al zien spelen. In potentie was het een talent maar het kwam er niet uit, heeft 2 goede wedstrijden gespeeld voor Liverpool en de rest waren average to bad.

24 juli 2014 om 17:03

Ik ben ook geen groot fan van Coutinho hoor, zit naar mijn mening niet bij de 3 beste spelers van lfc, maakt vaak verkeerde keuzes.

24 juli 2014 om 17:19

typ eens op youtube Coutinho keymaster.. deze jongen heeft zoveel voetbal intelligentie en inzicht.

24 juli 2014 om 17:28

Ja joh. Op YouTube staan alleem de goede momenten. Daar heb je niks aan.

24 juli 2014 om 17:48

Koptired en ik zijn het nooit eens, wss is dit de 1e keer dus een rare moment maar we zitten nu wel op 1 lijn. Coutinho maakt te veel verkeerde keuzes en is een net-niet speler. Ik zou Lallana of die Markovic die ik niet ken over Coutinho laten spelen. Lallana is een goeie speler en die Markovic blijkt een groot talent te zijn, nooit gevolgd dus hij kan mij positief verassen.

24 juli 2014 om 20:17

Ik ben niet pissig hoor en voel me ook niet aangevallen oid. Je mag zeker een eigen mening hebben en daar zal ik je niet in verhinderen .

Coutinho heeft afgelopen seizoen zoveel mooie dingen laten zien, het was soms echt ongelooflijk. Het was niet altijd even effectief of slim wat hij deed maar dat komt ook omdat Coutinho bijna puur op gevoel voetbalt.
Hij was echt de connectie tussen het middenveld en de aanval; opendraaien, combinaties opzoeken, steekpasses geven, versnellen... hij kon het allemaal. Op doel schieten was echter bijzonder slecht maar ach... Daarvoor staat hij niet op het veld. Die goal tegen City was dan ook pure bonus van die jongen!

Waar ik eigenlijk heen wil is dat hij oh zo belangrijk was voor ons. Terecht dat Rodgers opmerkte dat hij het brein was/is van dit Liverpool. Zoals David Silva het meestal is bij City

24 juli 2014 om 21:00

En toch stond Sterling op de 10 (als winger) wanneer het erop aankwam.

Coutinho moet eigenlijk de meeste wedstrijden op 10, vind hem daar het best tot zijn recht komen.. alleen hij kan niet elke wedstrijd op 10 aangezien Rodgers ook weleens met een andere tactiek speelt, en hij dan niet tot zijn recht komt.

En dan met Markovic, Sterling, Lallana, Remy op de flanken lijkt mij het best(natuurlijk niet allemaal in de basis ).

wellicht zou je Can op de LB kunnen zetten of op de plaats van Gerrard.

Mignolet
Flanagan
Lovren
Sakho
Enrique
Gerrard
Henderson
Sterl/Marko
Coutinho
Remy/Lallana
Sturridge
24 juli 2014 om 17:49

Je zult keuzes moeten maken denk ik. Sturridge of Remy, het zijn 2 van hetzelfde soort type spelers of je moet met 2 echte spitsen spelen maar dan wel 1 minder op je middenveld. En die Emre Can is en goeie middenvelder hoor. Ik schat hem hoger in als Henderson die alleen een motor heeft maar dat heeft die Emre Can ook wat ik van hem in de Bundesliga zag.

Had liever Coutinho gezien dan Oscar op het WK.. Oscar speelde echt matig

Geweldige spelmaker , daar voor ga je naar station, nog door ontwikkelen en over 2 à 3 jaar naar Barcelona

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren