Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Hij mist karakter, bij een club als Ajax moet je van je kunnen afbijten’

Laatste update:

Ajax heeft afscheid genomen van de Deense talenten Nicolai Boilesen, Viktor Fischer en Lucas Andersen. De eerste heeft nog altijd geen club, de tweede speelt de komende jaren bij Middlesbrough in de Premier League en de derde gaat aan de slag bij Grasshopper in Zwitserland. Oud-Ajacied Kenneth Pérez was nooit overtuigd van Andersen.

/

“Nee, hij mist karakter. Bij een club als Ajax moet je van je kunnen afbijten, voor jezelf opkomen en egoïstisch zijn. Dat heeft hij niet. Wat Fischer misschien te veel heeft, heeft Andersen te weinig”, legt Pérez uit aan de NOS.

De 21-jarige Andersen debuteerde in december 2012 in het shirt van Ajax, dat hem, kocht van Aalborg BK. In totaal kwam Andersen tot 54 officiële wedstrijden in het shirt van de hoofdstedelingen. Hij maakte vijf doelpunten.

Lucas Andersen was goed genoeg voor Ajax 1

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben ik niet met Perez mee eens. Jari Litmanen had ook hetzelfde karakter als Andersen. Het gaat om vertrouwen en die had hij niet genoeg gekregen.

Ik heb Andersen heel hoog zien zitten, zo technisch begaafd, type Iniesta... hij moet nog groeien...

8 juli 2016 om 00:10

Andersen wat misschien zo geweldig technisch, of naja, is zo geweldig technisch, dat hij altijd alles daarmee kon compenseren.

8 juli 2016 om 01:51

Jari Litmanen, serieus? Die man had juist een geweldig karakter, bescheiden maar liet niet over zich heen lopen. En daarnaast was hij ook nog eens by far de beste ajacied van die generatie. Kortom, ik snap niet waar deze kromme vergelijking vandaan komt.

8 juli 2016 om 02:15

Op het veld was Litmanen wel degelijk een persoonlijkheid. Een speler met bravoure en ongekende klasse. Een compleet manke vergelijking.

Denk toch dat ze kwaliteit tekort kwamen. Mentaliteit is ook een kwaliteit.

Toch best wel grappig dat de Boer zei: "ik zie Andersen heel grote stappen maken in zijn ontwikkeling"
En 1 jaar later word is uitgeleend aan Willem || en daarna word ie verkocht!
Toch wel komisch dat de woorden van de Boer niet klopte!

8 juli 2016 om 00:30

Wat klopt er dan niet aan de woorden van de Boer?? Hij maakte ook stappen. Hij moest alleen nog veel meer stappen maken om een juiste niveau te bereiken en die extra stappen maakte hij uiteindelijk niet.

8 juli 2016 om 00:34

De boer had duidelijk zijn favorieten en daar hoorde deze jongen helaas bij. Want namelijk iedereen die met een neutrale blik keek kon zien dat hij never nooit het niveau ging aan tikken wat een club als Ajax zou moeten nastreven. Zwaar overschat en overduidelijk niet goed genoeg.

8 juli 2016 om 06:57

Dan was de boer niet de enige met een neutrale blik, want hier op voetbalzone vielen de mensen ook over elkaar heen om deze speler te bewieroken, toen hij nog zijn debuut moest maken.

8 juli 2016 om 08:04

Dat klopt, echter zagen wij wel al snel in dat 't niks met deze gast zou worden. De boer heeft dat pas heel laat gezien.

8 juli 2016 om 08:04

Als je dat niet zegt dan doe je aan kapitaalsvernietiging.

Net alsof de rest van Ajax allemaal wel karakter heeft. Mannen zoals Veltman bijten toch ook niet van zich af.

8 juli 2016 om 01:13

Hoe bijt Veltman niet van zich af? Werd het seizoen hiervoor hevig bekritiseerd, toonde toch karakter door sterk terug te komen.

8 juli 2016 om 07:00

Als dat wordt bedoelt met van je af bijten, dan vind ik dat Anderson ook van zich af heeft gebeten door gewoon prima te presteren bij een matige club a la W2. Was bij sommige duels toch echt beslissend. Meer dan zivkovic die nog wel mag blijven.

8 juli 2016 om 13:59

Dus iedereen die een terugval heeft en daarna terugkomt bijt van zich af vind jij?

8 juli 2016 om 04:08

Weet jij dan hoe het aan toe gaat in de kleedkamer en op trainingen?

8 juli 2016 om 04:10

Heb jij maar een wedstrijd gezien van Ajax dit seizoen? Meest constante speler bij Ajax, was altijd geweldig bezig, heeft echt een top seizoen gespeeld, juist omdat hij ook eindelijk van zich af beet.

8 juli 2016 om 14:14

Ik vind Veltman dit seizoen een van de beste verdedigers van de eredivisie, maar ik las van je afbijten meer als een persoonlijkheidseigenschap.

8 juli 2016 om 07:52

Je kunt wel merken dat je maar wat roept want juist Veltman waar ik overigens nooit zo'n fan van was , is afgelopen seizoen de meest constante Ajacied geweest en is zichtbaar stukken beter geworden .

8 juli 2016 om 14:17

Wat ik hierboven al zei, ik las van je afbijten meer als hoe je als persoon bent, en dat je als persoon bij ajax moet passen.
Als Perez afbijten bedoelt als goed spelen na kritek of een dipje, dan is dat niet iets typisch voor Ajax en klopt het niet wat Perez zegt.

Hij heeft laten zien een puike partij op de mat te kunnen leggen bij Willem II. Oh, oh, oh, wat was zijn techniek uitstekend! Hij bezit alleen (nog) niet de kwaliteit (je innerlijk kan ook als een kwaliteit gerekend worden) die Ajax nastreeft. In dit geval is hij zeer realistisch bezig door naar Grasshopper te trekken. Op den duur een fijne speler voor Sevilla.

Ik kan me hier wel in vinden, Andersen vond het ook moeilijk om door eigen fans uitgefloten te worden. Ik vind het sowieso slecht dat Ajax supporters dat doen maar dat is een ander verhaal. Dolberg is mogelijk ook wel zo een jongen die mentaal niet sterk genoeg is voor een club als Ajax, maar bij hem moet het nog blijken hoe hij het gaat doen tegen de tijd dat hij z'n debuut mag maken.

8 juli 2016 om 06:14

Gebeurt bij iedere club, het is uiteraard niet goed maar als je als speler laat zien dat je niet 100 procent geeft dan geef je ze wel een reden.
Bij Amdersen was dit echt te vaak.

Ben het dit keer niet met perez eens. Ook deze jongen werd te veel omhoog geschreven. Was gewoon te traag in zijn handelen en daarom nog niet goed genoeg.
Denk niet dat er wat mis is met zijn karakter. Vond zichzelf ook niet te goed om voor Willem2 te spelen. Hij heeft het geprobeerd maar niet gered helaas. Heeft niks te maken met het niet van zich afbijten.

Hij mist voormamelijk voetbal kwaliteit om basisspeler van Ajax te zijn.

Technisch gezien een van de betere, alleen hij oogde te nonchalant en was nog een jongetje. En hij maakte wel stapjes maar niet genoeg. Kan gebeuren.

Dacht even dat het over Sinkgraven ging, de volgende die de deur in Amsterdam achter zich dicht gaat doen?

8 juli 2016 om 11:01

Is ook in alles vergelijkbaar met Andersen, buiten het prijskaartje uiteraard. Zou kunnen renderen onder Bosz maar dan moet eigenlijk het middenveld op hem worden afgestemd en dat gaat niet gebeuren dus zie het somber in.

8 juli 2016 om 11:05

Sinkgraven is wel een Ajax-voetballer maar wel erg licht en geen bijter, ben erg benieuwd of het nog wat gaat worden maar ben ook bang dat hij het niet redt.

8 juli 2016 om 11:24

Hij is technisch goed, maar veel te lichtvoetig en naïef in zijn spel. Komt bij een zwak fysiek en mentaal, dus dan krijg je het erg lastig. Zoiets werkt eigenlijk alleen maar als je zo goed bent dat de rest van het team op je af kan worden gestemd en dat is gewoon niet reëel voor Sinkgraven (te jong, te onervaren en ontbeert nog de absolute kwaliteit). Onbegrijpelijke aankoop.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren