Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij mag schrijven wat hij wil, maar heeft niet altijd gelijk’

Laatste update:

Johan Cruijff is een Ajacied in hart en nieren, maar tegelijkertijd blijft hij kritisch over het spel van Ajax. De oud-speler en -trainer deinst er niet voor terug om wekelijks in De Telegraaf vraagtekens te zetten bij bijvoorbeeld het spel van het team van Frank de Boer of dat Ajax zogenaamd te weinig zou profiteren van een rode kaart bij de tegenstander.

/

De Boer is altijd benieuwd naar de mening van Cruijff, maar dat wilde niet zeggen dat hij het er ook altijd mee eens is. “Johan mag zeggen en schrijven wat hij wil. Alleen heeft hij niet altijd gelijk, soms ben ik het met hem oneens”, vertelt De Boer in het dagblad. Zo geeft de voormalig verdediger aan dat Ajax dit seizoen tweemaal tegen tien man heeft gestaan en in totaal zeven doelpunten gemaakt; drie tegen FC Dordrecht en vier tegen sc Heerenveen.

“Maandag had Cruijff gelijk dat we het tegen APOEL Nicosia moeilijk krijgen als we spelen zoals in de tweede helft tegen Willem II”, erkent De Boer. “In de rust heb ik gezegd dat we vol door moesten gaan en het ons niet kunnen veroorloven een stapje minder te doen. Toch was de tweede helft een stuk minder en niet zo sprankelend. Je moet het publiek 90 minuten lang willen vermaken. Als je een tegenstander kan afstraffen met 8-0 of 9-0 dan moet je het ook doen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

beetje onnodige kritiek, is best normaal als je woensdag een CL die nog ergens om gaat dat je je spaart als speler.
maar goed anders is er geen nieuws meer zullen we maar zeggen

Waarom mag Cruijff trouwens wel alles schrijven en zeggen en mocht Ronald de Boer dat niet doen?

10 december 2014 om 07:32

Van wie mag hij dat niet?

10 december 2014 om 07:35

Omdat ronald ..dagelijks op het veld stond met die jongens maar cruijff alleen adviseur is.

10 december 2014 om 07:39

Omdat Cruijff een adviseur van de club is en Ronald de boer een jeugdtrainer was. In de rol die Ronald had krijg je een beetje scheve verhoudingen als je de dag na je kritiek weer met die mensen op het veld staat of in aanraking komt. Dat betekent niet dat het zonder meer altijd verstandig is dat Cruijff zijn kritische mening ventileert, maar Cruijff is Cruijff en van een clublegende met alle wijsheid die hij bezit en wat hij voor Ajax heeft gedaan wordt dat toch wat sneller geaccepteerd.

Hmm, het spel is zeker nog niet op zijn top. Maar dan nog, er zit een lijn in. Proberen om nu dwingender en aanvallender te spelen, diepte zoeken kan ook. Baal er zelf erg van dat het getik vaak tot niks leidt. Misschien over twee jaar..?

Voor een elftal dat grotendeels uit middelmaat bestaat , word er bij vlagen best aardig gespeeld. Probleem is gewoon een serieus overschot aan Ajax onwaardig materiaal , en dus bestaat de mogelijkheid dat je tegen elk elftal een matige middag kan hebben.

'Hij mag schrijven wat hij wil, maar hij heeft niet altijd gelijk' hiermee zegt frank eigenlijk dat hij altijd gelijk heeft haha.

10 december 2014 om 09:24

Haha ja ik vind dit ook wel een rare uitspraak van De Boer.

"johan mag zeggen en schrijven wat hij wil. Alleen heeft hij niet altijd gelijk, soms ben ik het met hem oneens"

Dus als Frank het niet met iemand eens is heeft diegene ongelijk? Frankie 'napoleon' de Boer.

10 december 2014 om 10:51

stel je niet zo aan, ik heb liever een Napoleon dan een Hiddink die niets durft om maar even een vergelijking te trekken.

Als FdB wat zegt in de media, zal dat 100% zeker onderbouwd en over nagedacht zijn.
Dit wil niet zeggen dat Frankie zegt dat Johan het fout heeft, alleen dat Frankie zelf soms anders denkt

10 december 2014 om 12:49

Stel ik me aan als ik iets een 'rare uitspraak' vind?

En btw, Hiddink won in zijn eerste drie jaar als hoofdtrainer 3 landstitels, 3 bekers en 1x de Europa Cup 1 dus ik heb liever Hiddink.

Laat Johan het maar niet horen.

Ben 100% eens met Johan.
Het type spel van "over-mijn-lijk" krijgt De Boer niet in zijn team.
Hij zal blijven aanmodderen en meschien ook nog kampioen spelen maar in de C L overwinteren met dat type spelopvatting,no way.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren