Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij kan niet eens uit de auto stappen: hij zag er heel slecht uit’

Laatste update:

Sergio Agüero raakte afgelopen vrijdag betrokken bij een auto-ongeluk in Amsterdam, nadat hij een concert had bezocht in de Ziggo Dome. De spits van Manchester City zou zo’n twee maanden aan de kant staan met een gebroken rib. Echter, mogelijk moet er gevreesd worden dat het herstel langer gaat duren.

De Argentijn nam na afloop van het concert een taxi om hem terug te brengen naar Schiphol, vanwaar hij terug zou vliegen naar Manchester. De bestuurder verloor de macht over het stuur en raakte daarbij een paal aan de kant van de weg. Via sociale media liet Agüero vervolgens weten dat het goed met hem ging en hij bedankte het personeel van het VU medisch centrum in Amsterdam voor de geboden hulp.

De dokter van de Argentijnse nationale ploeg bracht een bezoek aan de 29-jarige spits en schrok van wat hij zag. “Hij is in een zeer slechte stemming, omdat hij graag wilde komen spelen”, vertelt Donato Villani in een interview Sportia. “Kun kan zich niet door zijn huis bewegen, hij kan ook niet in of uit een auto stappen. De waarheid is dat ik hem er heel slecht uit vond zien.”

Naast de blessure van Agüero vreesden de fans van Manchester City ook voor Kevin De Bruyne. De Belg moest zich afgelopen weekend in de slotfase van de wedstrijd tegen Chelsea laten vervangen met een hamstringblessure. Echter, de schade van de middenvelder lijkt mee te vallen, al moest hij de training met de Belgische nationale ploeg dinsdag wel laten schieten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat had de dokter dan verwacht? Dat aguero huppelend door het huis liep met een gebroken rib? Heb zelf vorig jaar ook 2 ribben gebroken en de auto in en uit stappen is inderdaad een ramp. Slapen is nog het ergst, je moet de hele tijd stil liggen maar uiteindelijk lig je toch niet meer lekker, moet je draaien en verga je van de pijn. Denk zelf dat hij met 2 maandjes sws wel weer op het veld zal moeten kunnen staan.

Het kan de beste overkomen natuurlijk, maar zuur is het wel. Laten we hopen dat het herstel voorspoedig verloopt en hij zsm weer fit is om te kunnen spelen.

Hoorde ze bij de topper Chelsea- City nog spreken over dat Aguero de slechte taxichauffeur in Adam had getroffen, wat een zielige mensen zeg! Dit had iedereen kunnen gebeuren, maar vind het ook respectloos naar de bestuurder toe, ik neem aan dat hij niet opzettelijk tegen zo een paal op rijd. Wie weet heeft hij nu wel een trauma of iets.

3 oktober 2017 om 18:47

Dat is niet helemaal waar natuurlijk. Ik weet het fijne er verder niet van, en dan geraak je al snel verzeild in speculeren. Maar je hebt met autorijden als chauffeur zijnde toch een behoorlijk gedeelte in eigen hand, op medeweggebruikers na. Dit incident is niet door een andere weggebruiker veroorzaakt, de chauffeur mistte zelf een bocht. De taxichauffeurs in Amsterdam kennende nemen die behoorlijk wat risico in hun rijgedrag, dus lijkt me vrij grote kans dat dit door matig tot slecht rijden van de chauffeur is veroorzaakt.

Logisch dat ie niet in en uit een auto kan stappen, dat zijn juist handelingen waarbij je je buikspieren gebruikt en dus druk op je ribben krijgt. Rare opmerking van die arts.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren