Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij kan de komende vijftien jaar de eerste keeper van Chelsea zijn’

Laatste update:

Chelsea nam Kepa in 2018 voor tachtig miljoen euro over van Athletic Club en de doelman groeide met de transfer richting Engeland in een klap uit tot de duurste doelman aller tijden. Kepa is sinds zijn entree op Stamford Bridge een vaste waarde voor Chelsea en oud-doelman Mark Schwarzer denkt dan ook dat de Spanjaard tot in lengte van dagen voor the Blues kan uitkomen, net als zijn voorganger Petr Cech.

“Kepa is zeker gegroeid, al is de stap van Athletic naar Chelsea erg groot”, benadrukt Schwarzer in een onderhoud met The Athletic. “Er komt namelijk altijd extra druk bij kijken als je bij een topclub tekent. Chelsea heeft door de jaren heen altijd over topkeepers kunnen beschikken en het is zeker niet makkelijk om in de voetsporen van Cech en Thibaut Courtois te treden.”

Frank Lampard legt uit hoe Kepa uit kan groeien tot een geweldige doelman

“Het is bijzonder moeilijk om jezelf op het niveau te brengen van Cech, die bij Chelsea elke denkbare prijs heeft veroverd”, gaat Schwarzer verder. “We kunnen in het geval van Kepa pas over tien jaar een vergelijking maken. Thibaut speelde veel korter bij Chelsea. Ik was altijd een grote bewonderaar van Thibaut, maar duurzaamheid is in mijn optiek van cruciaal belang. Wat dat betreft staat Petr op eenzame hoogte.”

“Kepa is met zijn 25 jaar nog een zeer jonge doelman en hij heeft derhalve nog een lange weg te gaan. Hij kan makkelijk nog vijftien jaar voor Chelsea uitkomen, mits Kepa fit blijft en zichzelf continu blijft verbeteren.” Kepa, met een contract tot medio 2025 bij de Londense club, veroverde in zijn eerste seizoen in Engeland gelijk de Europa League.

Vind jij Kepa de beste doelman in de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

15 jaar is natuurlijk overdreven, maar kan nog zeker zo'n 6-7 jaar in de basis staan. Doet het erg goed en lijkt ook steeds beter te worden. Al moet ik zeggen dat ik hem na dat wissel moment een onbetrouwbare speler vind. Eigen belang gaat bij hem boven team belang. Mochten ze hem ooit een keer verkopen zou ik er niet rouwig om zijn.

3 oktober 2019 om 13:17

Ik was volgens mij de enige die dat wel een toffe actie vond. Gewoon iniatief in eigen hand nemen. Uiteraard kun je dat niet nog een keer doen en iedere volgende is een naäper, maar 1x zo'n unieke actie uit geloof in eigen kunnen vond ik mooi.

Je zou toch zeggen dat als hij 80 miljoen heeft gekost, dat Ajax ook wel wat kan vragen voor Onana. Misschien zijn er bij de verlenging afspraken gemaakt, maar waarom zou hij anders voor minder dan 50 miljoen moeten worden verkocht.

3 oktober 2019 om 14:17

Is Onana ook zeker waard. Keepte gister weer een hele goede wedstrijd en ik durf zelfs te stellen dat Ajax zonder Onana vorig jaar niet eens zo ver was gekomen. Maakt echt ontzettend belangrijke reddingen. Enige waar hij op moet hopen is dat er een plek vrijkomt bij een topclub. Op dit moment is dit namelijk niet echt het geval.

3 oktober 2019 om 14:25

Ja inderdaad. Misschien dat er binnen afzienbare tijd een plek komt bij Real of Bayern. Ik denk dat hij ook op clubs mikt uit de absolute top. Een stap naar Valencia, Schalke of Everton heeft voor hem geen zin.

3 oktober 2019 om 14:38

Toch wel raar dat de moderator wel een andere reactie op deze artikel hebben verwijderd, maar deze reactie die over Ajax gaat in een topic over Kepa wel mag blijven staan.

Ik vind Kepa nu al een vooruitgang op Courtois. Hij kan vreselijk goed voetballen en stopt meer ballen dan Courtois deed. Kepa kan nog groeien in zijn coaching, hij moet een leidende rol spelen in het verdedigen van standaardsituaties bijvoorbeeld.

3 oktober 2019 om 17:52

Persoonlijk heb ik met Kepa vooral dat hij nog teveel de bal probeert weg te boksen in plaats van de bal gewoon vast te pakken. Eenmaal vastpakken, heb je ook meteen de rust terug achterin, in plaats van de bal weg kaatsen en maar hopen dat de bal goed terecht komt. Hopelijk kan hij hierin nog groeien, dan hebben we echt een topper te pakken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren