Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij is zeer gewild, maar hij speelt voor Barcelona als ik word gekozen’

Laatste update:

Het lijkt erop dat Joan Laporta daadwerkelijk van plan is om werk te maken van de komst van Paul Pogba. De voorzitterskandidaat van Barcelona liet in de nacht van maandag op dinsdag, voor de microfoons van Cadena COPE, opnieuw weten dat de middenvelder van Juventus ‘waarschijnlijk’ voor de Catalanen gaat spelen áls hij tot voorzitter wordt gekozen.

/

Laporta is een van de favorieten om de presidentsverkiezingen van 18 juli te winnen. De 52-jarige advocaat, die tussen 2003 en 2010 al de hoogste sportbestuurder was, heeft concurrentie van vijf andere kandidaten, waaronder Josep Maria Bartomeu. Laatstgenoemde heeft als voordeel dat hij voorzitter was in de periode dat de treble in de wacht werd gesleept. De geheimzinnigheid rondom het contract van Neymar speelt in zijn nadeel.

“Mino Raiola heeft de sleutel wat betreft Pogba”, zo stelde Laporta. “Ik herhaal het nog maar een keer: ik heb een zeer goede relatie met Mino. Pogba is zeer gewild, maar hij zal zeer waarschijnlijk voor Barcelona spelen als ik word gekozen. Ik vind het prima dat het technisch hart met Juventus in gesprek is, maar ze moeten met Raiola praten. Hij heeft de sleutel. Pogba heeft veel kwaliteiten en past bij Barcelona. Ja, hij kost veel geld, maar het is wel een voetballer die stadions kan vullen. Neymar, Luis Suárez en Cristiano Ronaldo waren ook duur.”

Laporta werd ook gevraagd of hij interesse had in spelers als Sergio Ramos en Arda Turan. Ramos heeft naar verluidt aan Real Madrid laten weten dat hij wil vertrekken, het liefst naar Manchester United. Arda heeft op zijn beurt een transferverzoek bij Atlético Madrid ingediend. “Ik vind Ramos een geweldige voetballer, net als Raphaël Varane en Isco. Maar ik zou ze nooit naar Barcelona halen. Arda? Als Atlético daadwerkelijk tot verkoop wil overgaan, zou ik aan de onderhandelingstafel plaatsnemen. Maar ik denk niet dat ze hem willen verkopen.”

Denk jij dat Paul Pogba van Juventus naar Barcelona gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik wordt onderhand wel eens moe van al die uitspraken van deze kandidaten. De verkiezing is pas 18 juli dus waarom nu al zoveel aandacht geven hieraan.

30 juni 2015 om 15:27

Campagne voeren

Pogba zal teveel geld kosten: transferprijs en salaris. Barcelona moet ervoor zorgen dat ze geen koopclubje worden.

30 juni 2015 om 10:01

Ja maar als het net zo goed uitpakt als bij Neymar en Suarez dan zeg je er toch geen nee tegen?

30 juni 2015 om 17:11

Dat zijn al een tijdje helaas, dus pogb kan er nu ook net zo goed bij

Het is een feit dat Pogba een versterking is voor Barcelona. Ik vraag me alleen af wie die uit de basis zou moeten spelen. Iniesta en Busquets zijn sowieso onomstreden, en Rakitic verdient het ook niet om als tweede viool te spelen na vorig seizoen. Pogba is ook geen aankoop voor in de breedte, want zo'n jongen moet altijd spelen. Het lijkt mij dus geen verstandige investering, ondanks dat het een topspeler is.

30 juni 2015 om 10:04

Nou als er een geblesseerd raakt ben je wel gelijk een stuk zwakker. En als het bij een van de middenvelders niet lekker loopt kun je gemakkelijker wisselen aangezien je een hele goede op de bank hebt. Vorig jaar hadden ze nog Xavi, daar moet nu een andere grote voor in de plaats komen.

30 juni 2015 om 10:05

Sowieso Rakitic, een geweldige speler maar simpelweg degene met de minste status van al. Pogba gaat normaal gezien ook beter worden dan Rakitic.

30 juni 2015 om 10:53

Alexdelpiero10

Minste status: ja.
De motor en misschien wel de belangrijkste speler van vorig seizoen: Ja

Sorry Pogba gaat Rakitic niet uit de basis spelen.

30 juni 2015 om 11:05

Het gaat hierom niet of Pogba Rakitic uit de basis kan spelen op voetballend gebied(Rakitic is nu beter maar Pogba heeft potentie om beter te worden). Maar wanneer je Pogba voor zo'n groot bedrag koopt, reken er maar op dat hij dan sowieso in de basis speelt. Hetzelfde was ook bij Real Madrid zo, Di Maria 1 van de belangrijkste en beste spelers uit seizoen 2013/2014 maar toen James kwam, kreeg hij meteen een basisplek en mocht Di Maria banken.

30 juni 2015 om 11:22

Dat juist het probleem Therosepetal. Spelers die niet passen bij een club brengt problemen mee en zeker met zijn transferprijs.

Je gaat toch geen speler laten banken die 100 miljoen heeft gekost, ook al presteert hij ondermaats en dit gaat hetzelfde probleem worden voor Barcelona.

Xavi & Rakitic werden meermaals gerouteerd onder Luis Enrique. Ik denk dat Pogba het gaat moeten doen met Iniesta en Rakitic.

30 juni 2015 om 11:23

Inderdaad @therosepetal, als Pogba gehaalf word zal dat zijn om te spelen, Rakitic verhuist daarbij in een split seconde naar de bank geloof mij. Bovendien heeft Pogba veel meer en een hoger potentieel dan Rakitic.

30 juni 2015 om 11:24

Het gaat er juis wel om als je een speler voor dezelfde positie haalt. Als als heb je allemaal niks aan in het voetbal. Het enige verschil is de leeftijd. En Pogba heeft ook geen zin om op de bank te zitten.

30 juni 2015 om 11:26

Alexdelpiero10

Mag ik je glazenbol lenen want tot nu toe bewijst Rakitic het veel meer dan Pogba.

30 juni 2015 om 11:26

Pc wolf

En waarom zou Pogba niet bij Barcelona passen? Suarez paste er ook niet, hetzelfde zeiden ze van Rakitic, en van Neymar. Ik herinner me die reacties nog levendig waarin het meerendeel zo oordeelde over die drie (rakitic in mindere mate) en zie nu, alle drie geweldige aanwinsten gebleken.

30 juni 2015 om 11:32

Arepa

Glazen bol? Logisch redeneren bedoel je, de duurste speler speelt normaliter altijd, of denk je dat ze 80 miljoen of meer betalen voor een roulatiespeler of bankzitter? En Rakitic is ouder dus is het normaal dat hij het meer laat zien, Pogba is 22 en dat vergeten velen, Pogba staat al drie jaar basis in een ijzersterk Juve waar de kracht op het middenveld ligt en zijn aandeel daarin is aanzienlijk. Rakitic is nu nog beter ja, dat erken ik ook simpelweg mijn liefde voor Juve verblind mij niet, maar iedereen ziet normaliter dat Pogba het potentieel heeft om veel beter te worden. Of hij dat ook word is weer een ander maar goed. Bovendien kan Pogba ook spelen wanneer Iniesta niet kan, hij zal sowieso erg veel spelen ofwel voor Rakitic ofwel voor Iniesta. Zoals Floyd hieronder het mooi samenvat.

30 juni 2015 om 11:45

Alexdelpiero10

Logisch redeneren zegt niks in het voetbal.

Pogba vind ik een geweldige voetballer alleen op dit moment staan er op het middenveld van Barca spelers die veel beter zijn.

30 juni 2015 om 11:54

Logisch redeneren zegt niks in het voetbal?

Met Pogba haal je gewoon het middenvelders-talent binnen en zit je jaren goed, Iniesta word een dagje ouder en Rakitic is niet veel beter maar iets beter dan Pogba. Barcelona speelt zoals al gezegd 60 wedstrijden per seizoen... Pogba krijgt dus minuten genoeg om te laten zien dat hij Rakitic uit de basis kan spelen en later Iniesta kan vervangen.

Bovendien brengt Pogba veel op qua marketing, die jongen heeft de uitstraling en de x-factor of hoe je het ook noemen wilt. En stel, stel dat het op niets uitloopt (wat ik ten zeerste betwijfel), dan zullen alle Engelse topclubs incluis PSG paraat staan om hem over te nemen voor een groot bedrag.

Barcelona doet er goed aan Pogba te halen als je het mij vraagt.

30 juni 2015 om 12:02

Pogba wilt toch meteen basis staan, toch?

Voor de toekomst is het echt wel denk ik een goede investering. Denk alleen dat Pogba geen genoegen neemt met geen basisplaats. Kijk naar United.

30 juni 2015 om 12:16

Ja en hij zal ook meteen basis staan, Rakitic zal waarschijnlijk spelen wanneer Pogba niet kan, en Pogba zal op de positie van Iniesta spelen wanneer die niet kan spelen waardoor Rakitic zijn oude positie inneemt. Gezien de leeftijd van Iniesta en de daarmee gepaarde pijntjes en langere recupereer tijd die hij nodig heeft zullen die drie voor 2 posities in 60 + wedstrijden allen genoeg spelen.

30 juni 2015 om 12:30

Hahah.
Rakitic die met Messi en Suarez de meest bepalende spelers waren van de CL.
Op dit moment wint Pogba het niet van 1 van de 3 middenvelders van Barca.
Natuurlijk als Barca 80 miljoen betaald Moet ie spelen. Ik denk eerder dat hij gaat
spelen wanneer Iniesta niet meer kan.

30 juni 2015 om 12:43

Di Maria flirte al met clubs voor dat James binnen was.

30 juni 2015 om 12:43

Dus? Clubs zien niet enkel naar huidige prestaties maar werken ook toekomstgericht, en dan is het logisch dat je Pogba laat spelen en ontwikkelen ten koste van de nu iets betere Rakitic. Bovendien spelen ze erg veel wedstrijden en dan dan zullen ze alle drie echt wel genoeg spelen, aangezien 3 spelers voor twee posities dun bezet is. En je laatste punt maak ik ook al, Pogba zal op termijn Iniesta moeten vervangen, maar voorlopig zal hij Rakitic aflossen als vaste basisspeler, wat niet betekent dat Rakitic nog amper zal spelen.

30 juni 2015 om 12:52

Daarom vroeg ik om je glazenbol.

Rakitic heeft zich al bewezen in dit Barca en laten zien misschien wel de beste middenvelder van de CL te zijn. Hij is op dit moment een stuk beter dan Pogba.

30 juni 2015 om 12:59

En dat van die glazen bol is onzin, het heeft niks te maken met een glazen wanneer je het potentieel van een voetballer bekijkt. Je ziet toch ook dat Pogba een enorm potentieel huisvest? Rakitic niet, die zit al op zijn top. En hij was 1 van de betere middenvelders in de CL ja, maar een Marchisio was bv zeker zo goed en nuttig voor zijn club in de CL, toch moet ook hij het afleggen tegen Pogba wanneer we het individueel gaan bekijken. Maar goed, laten we het er over eens zijn dat we het niet eens zijn haha, want dit is eindeloos.

30 juni 2015 om 13:05

We moeten Rakitic nu ook niet meer maken dan hij is. Als Xavi gewoon gespeeld had, hadden we Rakitic echt niet gemist hoor.

30 juni 2015 om 13:41

Weer een glazenbol moment. Rakitic zit op zijn top??? Ok dus hij wordt niet beter.
Natuurlijk kan Pogba een grote worden. Dat ontken ik nergens. Rakitic is pas 27.
Marchisio was goed maar Rakitic heeft vooral ook in het onderlinge duel en ook met Pogba laten zien dat hij nog steeds een stuk verder is.

30 juni 2015 om 10:12

Ik denk dat hij op den duur Iniesta zal vervangen. Iniesta is al 31. Waarschijnlijk zal tot dat moment gerouleerd worden tussen Iniesta, Rakitic, Pogba en eventueel Rafinha. Barcelona speelt per seizoen zo'n 60 wedstrijden, die komen wel een speeltijd toe.

30 juni 2015 om 11:41

Iniesta is 31 en speelt al een stuk minder flitsend dan een paar jaar terug. Wel jammer voor Rafinha natuurlijk, die zal dan zoals zijn broer voor weinig vertrekken

Ik hoop dat het de laatste bizarre aankoop zal worden van laporta. Focus je op la Masia net als in de eerste periode van laporta.
Neymar
Suarez
Pogba.

Elk jaar een 'galactico'

30 juni 2015 om 10:49

Vergeet niet dat Laporta in zijn eerste periode ook veel sterren heeft gekocht he. Ronaldinho, Eto'o, Zlatan, Henry. Uiteraard ook veel van La Masia, en daar zal ook weer de aandacht naar toe gaan (zo heeft Laporta beloofd), maar af en toe een Galactico is echt niet verkeerd.

Kijk maar eens naar dit Barca, Neymar en Suarez hebben veel geld gekost maar maken het allebei meer dan waar. Ik durf zelfs te zeggen dat we zonder Suarez de treble niet gewonnen hadden. Het zijn dus wel gerichte aankopen die Barca doet, niet alleen puur voor de omzet uit de merchandising.

30 juni 2015 om 11:46

Inderdaad, met Suarez en in mindere mate Neymar hebben jullie echte big game players binnengehaald die veel druk bij Messi weg kunnen nemen en Messi meer ruimte verschaffen. Die twee hebben het meer dan waargemaakt.

hoop echt niet dat hij komt vind hem niet passen bij barca zijn voetbal style.

Op zich zou het natuurlijk een versterking zijn voor Barca, zeker over een jaar of twee als Iniesta 32-33 is en wat meer wedstrijden gaat missen waarschijnlijk. Hij zegt natuurlijk feitelijk ook niet wanneer Pogba waarschijnlijk gaat komen, kan ook pas later zijn.

Off: als in het artikel staat 'waarschijnlijk' waarom zet VZ dan weer sterker neer?

Laporta beloofde bij zijn eerste verkiezing ook om Beckham naar Barcelona te halen, helaas voor hun kwam die naar Madrid. Ben benieuwd of Perez weer alles eruit gaat halen om de boel te verpesten voor Laporta haha.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren