Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hij is een speler waar ADO twee jaar geleden niet naar durfde te kijken'

Laatste update:
/

Ruben Schaken is niet naar Den Haag gekomen om rustig uit te buiken. De 33-jarige aanvaller barst nog van de ambities en wil met ADO zo hoog mogelijk eindigen. Volgens hem is er veel meer mogelijk in de Hofstad dan tot nog toe is gebleken. "Den Haag is één van de grootste steden van Nederland en volgens mij is het een sleeping giant", zegt hij in gesprek met Omroep Flevoland.

Het is Schakens doel om bij te dragen aan het ontwaken van die reus. Hij keerde daarvoor veel eerder dan gepland terug uit Azerbeidzjan. Inter Baku liet de ex-international probleemloos gaan. "De dure jongens moesten weg van de hoofdsponsor. Dat was ideaal, want ik wilde zelf ook gewoon weg. Ze hebben me toen een voorstel gedaan, er werd gesaneerd en dat kwam op een perfect moment."

Ook Henk Fraser is daar erg blij mee. De coach van ADO denkt dat zijn elftal garen zal spinnen bij de aanwezigheid van de ervaren buitenspeler. "Schaken is een speler waar je twee of drie jaar geleden niet naar durfde te kijken. Binnen het veld kan hij op verschillende posities uit de voeten. Buiten het veld verwacht ik een bepaalde voorbeeldfunctie", besluit hij.

Ruben Schaken gaat een succes worden in Den Haag

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
26 juli 2015 om 14:22

Bij de eerste 10, dus inclusief plek 10 is voor ADO zo'n eerste seizoen ook best reëel.

Als spelers zoals Duplan zo'n overgangsjaar ADO verder helpen is het al meer als geslaagd om ze transfervrij binnen te halen. Volgende zomer verwacht ik namelijk dat ADO nog verder gaat doorselecteren in kwaliteit en ook leeftijd.

26 juli 2015 om 14:47

Maar waarom zou ADO nu opeens bij de eerste 10 eindigen? Dacht dat die Chinees er wel serieus geld in zou gaan stoppen.

26 juli 2015 om 15:47

Goed inkopen is beter dan duur inkopen. Ik vind het prachtig dat in Nederland alles niet zo afhankelijk is van budget. Met als mooi voorbeeld pec. Ook Groningen en Heerenveen met hun uitstekende scoutingbeleid. Feyenoord dat zonder bovenin meedoet. Heerlijk.

26 juli 2015 om 16:22

Wat momenteel precies de financiële inbreng is van Wang is mij idd ook niet duidelijk. Maar heb vernomen dat Wang nu ook een meerderheidsbelang in de vrouwentak heeft. Dus ga ik er vanuit dat Wang wel echt serieus met de club bezig is. Maar zover ik weet zijn de nieuwe spelers tot nu toe gehaald binnen het budget wat de laatste paar jaar gangbaar is bij Den Haag. Ik weet natuurlijk niet wat er achter de schermen speelt, maar maak me wel een beetje zorgen over de invulling van de spitsen en verdedigende posities. Deze week moet zaken gedaan worden. Je kan niet gaan wachten op een spits als Havenaar als je niet zeker weet of hij naar Den Haag komt. Verder vraag ik me ook steeds meer af of Fraser het voor elkaar krijgt om het team te laten renderen. Hij heeft vaak zinnige teksten, maar zie dat te weinig terug in het spel.

26 juli 2015 om 21:17

vooral in leeftijd neem ik aan duplan is 32 en schaken 33 jaar.
kijk wat ado allemaal is kwijt geraakt en wat er voor teruggekomen is ,
als er niet nog wat bij komt zie ik ado de eerste 10 echt niet halen. .
schaken speelt al tijden niet en duplan is een prima speler maar meer geblesseerd dan dat hij speelt laatste 68 wedstrijden 21 x fit geweest en 47x gebleseerd

26 juli 2015 om 22:48

Wie is ADO allemaal kwijt geraakt dan, Ramon?

27 juli 2015 om 11:38

@ramonfcu

Ik wacht nog steeds op een antwoord??

29 juli 2015 om 15:48

Nou Ramon voor mij is het duidelijk waarom je niet meer reageert! Je maakt in vele andere topics mensen voor wijsneus uit, maar volgens mij ben jij de enige wijsneus die er is.

Ont;

Schaken is, denk ik, net als Duplan niet alleen gehaald om zijn mannetje te passeren en een voorzet te geven, maar juist ook om al die jonge talenten die we (nu eindelijk) bij het eerste hebben rondlopen verder te helpen.

Ik zie beiden dan ook na (en misschien zelfs wel tijdens) hun huidige contract richting De Aftrap gaan.

Wie is er nou weg van de basisspelers? Ja van Duinen is weg, maar die waren we op een gegeven moment liever kwijt dan rijk. Verder zijn het alleen maar bankspelers die verhuurd waren weg met name Gouriye, Van Haaren, Esajas, Vd Vlugt, Papito.

Weet voortaan waar je over praat en spreek geen onzin uit. Ik krijg het idee dat je reageert om het reageren..

26 juli 2015 om 15:07

Dat is zo.
ADO krijgt het heel zwaar met deze ploeg maar dat geldt ook voor Roda JC bijvoorbeeld en De Graafschap.

Goede aanwinst voor Ado, heeft zijn waarde bij Feyenoord en het NL elftal bewezen.

Mwa Schaken is al erg op leeftijd voor een voetballer.
Had liever gehad dat ze meer moeite hadden gedaan voor Drenthe.
Tuurlijk is Schaken transfervrij maar volgend jaar kun je hem alweer afschrijven.

26 juli 2015 om 16:04

Als hij 29 zou zijn hadden ze nu nog geen kans. Deze man praat onzin.

Ik vraag me af wat het doel is van die overname door die Chinees. Als je nu spreekt over een speler van Schaken, dan denk ik niet dat ze veel zijn opgeschoten.
Het is een speler van 33 notabene. Moet dit de verlosser zijn?

26 juli 2015 om 14:25

Je bouwt een team rustig op en zo'n speler is een tussen schakel.

26 juli 2015 om 14:49

Tja, schiet je hier veel mee op? Je bouwt hier toch niks mee op? Haal dan een speler die nog 5 jr mee kan.

26 juli 2015 om 15:53

En die na 2 goede seizoenen (na een moeizame start van vallen en opstaan) misschien weer vertrekt? Van Schaken weet je vooraf al dat het na max. 3 jaar op is, in de tussentijd kun je iemand van 17-21 jaar scouten die het dan rustig van Schaken over kan nemen.

26 juli 2015 om 16:16

Ervaring is ook belangrijk. Zeker voor clubs buiten de top 6

27 juli 2015 om 11:20

Ervaring is bij elke club gewenst ongeacht de rankschikking..

Matige voetballer. Past op zich wel bij Ado. Toch jammer dat een stad als Den Haag het niet voor elkaar krijgt een fatsoenlijke BVO op niveau neer te zetten.

27 juli 2015 om 11:22

Schaken is meer dan een matige speler, een beetje respect voor deze man zou wel op z'n plaats zijn.

Schaken kan natuurlijk iets bijdragen.
Het is een nuttige speler voor ADO maar overschat hem niet.

Ik had meer van wang verwacht dan een paar transfervrije spelers-_-

27 juli 2015 om 11:51

Het niveau van de transfervrije spelers is omhoog gegaan dankzij Wang. Zo is Marengo gehaald voordat duidelijk werd welke plannen Wang had, terwijl Duplan, Schaken en Gorre (supertalent) daarna zijn gehaald. Dunkt me dat het niveauverschil tussen Marengo en Schaken wel duidelijk is..

Ruben Schaken is niet naar Den Haag gekomen om rustig uit te buiken.
De 33-jarige aanvaller barst nog van de ambities.
Hopen dat hij het waar kan maken, wilskracht is er wel past precies bij den Haag.

Die jongen is topfit, is ijzersterk, erg snel en heeft een uitstekende voorzet. Die kunnen we heel goed gebruiken. Liever iemand van 33 die zeer bruikbaar is, dan iemand van 25 die nog krant van tafel schopt.

Modale voetballer van VVV die bij Feyenoord een beetje boven zijn niveau speelde. Tel daar de dwaling van Van Gaal bij op en meneer is ineens een ervaren grote voetballer. Bijzonder hoe dat wereldje werkt.

Voor de volledigheid, deze 33 jarige heeft vier seizoenen basis gespeeld in de eredivisie. Niet bijster ervaren dus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren