Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij is een goede spits én neemt een schat aan ervaring mee’

Laatste update:

Aan het begin van zijn loopbaan stond Ricky van Wolfswinkel twee seizoenen onder contract bij Vitesse. Hans Westerhof liet hem debuteren in het eerste en onder Theo Bos ontwikkelde de aanvaller zich verder in Arnhem. Al na zijn tweede seizoen transfereerde hij naar FC Utrecht en daarna kwam ook de stap naar het buitenland vlot. Deze week maakte Vitesse vrij verrassend bekend Van Wolfswinkel te hebben teruggehaald.

/

De spits kostte de Arnhemse club zo’n 600.000 euro en hij tekende voor drie jaar. Coach Henk Fraser is blij met de aanwezigheid van de 27-jarige Van Wolfswinkel, zegt hij. “Ik ben hier uiteraard heel blij mee. Ricky is niet alleen een goede spits, hij neemt door zijn jaren in Portugal, Spanje en Engeland een schat aan ervaring mee”, laat Fraser weten aan de Gelderlander.

De trainer spreekt van een kwaliteitsinjectie voor Vitesse, die motiverend kan werken voor zowel de spelers als de supporters. “Dat merk je nu al. We hadden al een groep met veel kwaliteit en daar is met zijn komst nog meer kwaliteit bijgekomen”, aldus Fraser.

STUNT! Vitesse haalt Ricky van Wolfswinkel (27) per direct terug naar Nederland! #wezijnbenieuwd #succes #oudebekende

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Denk je dat de hereniging tussen Vitesse en Ricky van Wolfswinkel succesvol verloopt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeer netjes gedaan voor Vitesse. € 600.000 is tegenwoordig een koopje!

30 juli 2016 om 20:52

Ja 600.000 euro voor de spits die jaren aan Feyenoord werd gelinkt.
Nu hebben ze Jorgensen dat wel maar jaren is hij te duur.
Nu Feyenoord een nieuwe spits heeft word hij voor 6 ton verkocht aan Vitesse.

Goed toegekeken weer utrecht! Had een prima vervanger van haller of boymans geweest maja wij komen graag op het laatste moment in aktie wanneer iereen duurder is geworden of al een transfer gemaakt hebt

30 juli 2016 om 15:17

Kan Utrecht hetzelfde salaris betalen als Vitesse?

30 juli 2016 om 15:39

FC Utrecht kan uiteraard hetzelfde salaris betalen als Vitesse. FC Utrecht kan echter pas spelers kopen als er eerst is verkocht.

30 juli 2016 om 18:14

Utrecht kan meet betalen dan vitesse, alleen heeft deze club zich niet gemoeid met een transfer van ricky

30 juli 2016 om 18:43


Bij Vitesse zijn hogere salarissen mogelijk dan bij ff Utrecht, met alle respect voor jullie.

Kan prima mee bij vitesse maar voor de echte top heeft hij laten zien tekort te komen. Voor de eredivisie natuurlijk een aanwinst en helemaal voor dat bedrag. Norwich heeft 94% verlies gemaakt met deze transfer dus hij hoeft vrij weinig waar te maken denk ik.

Dat heb Vitesse knap gedaan om van Wolfswinkel te kopen een koopje.
Hopen dat hij weer de spits wordt die er 14 maakt in een seizoen dat is,
al weer vier jaar geleden.dus voor de top als spits kwam hij tekort.
Nu weer terug in de eredivisie kan hij dat weer worden waar hij voor gehaald is.
Namelijk spits bij Vitesse, succes Ricky .

Het is natuurlijk appels met peren vergelijken, maar het heeft bv De Jong ook niet slecht gedaan terug te keren in de eredivisie. Daarnaast vind ik dat spitsen vaak beter worden met de jaren, dus de beste voor Ricky kunnen er nog aankomen. Hij moet het alleen nog laten zien.

30 juli 2016 om 20:55

Verschil is wel dat de Jong ze er wel in schoot voordat hij naar het buitenland ging, voor Wolfswinkel gaat dat niet op.

30 juli 2016 om 22:45

Niet zoveel, maar hij schoot ze er gemiddeld net zoveel in bij Sporting als De Jong bij Twente. Daarna in Engeland, Spanje en Frankrijk ging het minder en wat ook gold voor De Jong in Duitsland en Engeland. Beide scoorden voordat ze naar Nederland gingen een paar jaar niet veel, dat is de vergelijking, nu aan Ricky nu de beurt om zich te bewijzen.

Goede speler voor Vitesse! Zin om er weer te zijn volgende week

Voor Vitesse begrippen een supertransfer! Was ook heel hard nodig en dan ook nog een kind van de club

Ik had gedacht dat hij, Dost en De Jong de toekomstige spitsen van Oranje zouden worden die Van Persie en Huntelaar wisten af te lossen, maar mede door het gebrek aan de wil om te groeien, hebben zij helaas gefaald om de last van deze twee (oud) topspitsen af te lossen. Nu is het aan Janssen en Locadia en ik hoop nog dat Castaignos het weet te redden bij Eintracht, want heeft voor zijn blessure het niet onaardig gedaan in de Bundesliga, alleen moet hij van zijn kansen, goals weten te maken. Dan zitten we weer goed in Nederland met spitsen, als die drie weten te ontwikkelen dan.

31 juli 2016 om 08:33

Ja maar je weet nooit hoe t gaat. Denk dat je een jaar geleden bijv Janssen niet in de rijtje had gezet. Wie weet wie er volgend jaar weer is opgestaan of doorgebroken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren