Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hij heeft net als Luis Suárez de potentie om van wereldklasse te worden'

Laatste update:

Luis Suárez maakte vorig seizoen 31 doelpunten voor Liverpool en nam vervolgens de kuierlatten naar Barcelona. De Uruguayaan werd op Anfield opgevolgd door Mario Balotelli, maar Brendan Rodgers zegt hen niet met elkaar te willen vergelijken. "We zullen zien of Balotelli de juiste man is om Suárez te vervangen", zo wordt de manager geciteerd door Sky Sports.

/

"Maar er is geen enkele vergelijkenis tussen de spelers. Luis was briljant en is uitgegroeid tot een speler die structureel top presteert. Mario is anders. Hij heeft voor een 24-jarige veel ervaring en heeft zich al laten zien als international. Ik denk dat hij ook de potentie heeft om van wereldklasse te worden. Je mag hem niet met Suárez vergelijken, maar Mario is een international striker en heeft ook erg veel talent."

De ex-speler van onder meer AC Milan, Manchester City en Internazionale scoorde dit seizoen 'slechts' één keer in vijf officiële wedstrijden voor Liverpool, maar heeft volgens zijn trainer gewoon tijd nodig: "Suárez heeft zichzelf ook ontwikkeld. Hij is hier bij Liverpool van wereldklasse geworden en ging toen naar Barcelona. Als je tot de wereldtop behoort, presteer je constant, en Mario heeft dat ook in zich", besluit Rodgers.


'Mario Balotelli heeft de potentie om van wereldklasse te worden'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mario het eeuwige talent, ik zie het niet gebeuren. Suarez staat bekend om zijn vechtlust en deze Mario kan alleen letterlijk vechten ipv hard werken in het veld

26 september 2014 om 11:15

Ik vind dat je Suarez sowieso niet met Balotelli kan vergelijken, het niveau dat Suarez afgelopen jaar heeft bereikt zal Balotelli nooit bereiken, maar dat betekent niet dat ik Balotelli nog steeds een redelijke goede speler vind, nog niet van Wereldklasse maar als hij hard gaat werken kan hij enigzins daar in de buurt komen, het niveautje Ronaldo, Messi, Ibra, Suarez zal hij nooit bereiken maar hij kan wel daar dicht in de buurt komen.

Misschien moeten jullie hem meer de tijd geven voordat jullie hem afkraken hier? hij is idd pas nog 24, ik kan me niet meer zo goed herinneren waar Suarez en Ibra zaten toen ze 24 waren, maar Balotelli heeft wel al een aardige statistiek voor een 24-jarige, laten we hem over 2 a 3 jaar weer eens beoordelen dan pas kunnen we kijken of het nou echt een wereldspeler of toch dat jongetje die niet hard vecht en lekker blijft hangen bij subtop clubs.

26 september 2014 om 12:38

Ibra zat op zijn 24e bij Juventus en Suarez bij Liverpool. Natuurlijk is het na 5 wedstrijden belachelijk vroeg om al een oordeel te vellen. Maar algemeen gezien komt hij nu op een leeftijd waar hij gaat moeten bewijzen wat hij waard is. Tenslotte komt hij nu op zijn fysieke top.

26 september 2014 om 11:56

Ik zie het ook niet meteen gebeuren. Denk dat hij wel ooit eens zal pieken als hij 28-29 is, maar met hem weet je het echt nooit.

Je moet ook iets met je 'talent' doen. Wanneer je daar geen capaciteit voor hebt, zoals het geval bij Mario, dan zal het gewoon nooit wat worden.

balotelli gaat nooit een topspeler worden,hij is hoe hij is en dat gaat niet veranderen.
hij blijft het eeuwige talent dat nooit een man word en topsport mentaliteit zal krijgen.

Typische reacties hier weer. Bekijk de statistieken van deze jongen eens die pas 24 is geworden. Gewoon prima statistieken. Je kan zijn prestaties in carriere ook volledig uitleggen, hij heeft het gewoon prima gedaan, en er zijn heel weinig spitsen die beter zijn.
De media geeft hem echter veel meer aandacht dan hij zou moeten krijgen,daarom gaan mensen scheve vergelijkingen trekken met spelers als Zlatan en Suarez. Dit niveau heeft hij gewoon (nog/nooit) niet, maar alsnog is hij beter dan vrijwel alle andere spitsen, afgezien van wellicht een dozijn andere spitsen van topkwaliteit. Wat is daar nou mis mee?

De potentie heeft hij zeker ja, maar niet de mentaliteit. Maar goed, dat kan nog komen, hij is nog jong...

26 september 2014 om 11:43

hij wordt al 25? zo jong is dat niet meer.

26 september 2014 om 14:05

De meeste wereldtoppers zijn hun best op/rond hun 28e.

26 september 2014 om 15:53

ik heb het niet over dat hij een wereldtopper gaat worden. maar over dat hij 25 wordt.

Balotelli is al 24 volgend jaar 25, dan kan je niet meer zeggen ''talent''.
Hij kan niet voor eeuwig talent blijven hij moet het nu laten zien.

Telli moet nu gewoon een seizoen draaien waarbij hij er 25 in het netje legt, dan is de twijfel meteen weg.

Suarez is twee klasses beter.

Balotelli zal altijd een 'halve' speler blijven. Hij heeft verschrikkelijk veel talent, maar zal dat nooit volledig gaan benutten met zijn instelling en inzicht.

als hij zich blijft gedragen, wordt het gewoon een uitstekende speler, evenals sturidge en sterling!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren