Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hij doet me denken aan Alves en die heeft het niet echt gemaakt in Engeland'

Laatste update:

Sébastien Haller stond in januari in de belangstelling van verschillende clubs uit Engeland, maar FC Utrecht wilde minstens tien miljoen euro verdienen aan de aanvaller en hield hem in de Domstad. Volgens Pierre van Hooijdonk is dat maar goed ook: hij twijfelt eraan of Haller het niveau in de Premier League zou aankunnen.

/

De 21-jarige Haller was dit seizoen al goed voor elf competitietreffers in de Eredivisie, maar dat zegt volgens Van Hooijdonk niets over hoe hij het in de Premier League zou doen. “Hij doet mij een beetje denken aan Afonso Alves en die heeft het niet echt gemaakt in Engeland”, zegt de oud-spits in gesprek met De Telegraaf. “In de Premier League krijg je tegenstanders waar wat meer spiertjes en kilo's aanhangen en dan valt dat voordeel weg.”

“Ik denk dat hij de kwaliteiten heeft om te slagen in Engeland, maar het zou goed voor hem zijn als hij eerst een tussenstap zou maken bij een Nederlandse topclub”, meent Van Hooijdonk. Erik ten Hag denkt dat Haller zich met betere om hem heen ook weer aan zal passen en merkt op dat de aanvaller ontzettend leergierig is en dit seizoen veel stappen maakt.

Denk je dat Sébastien Haller goed genoeg is voor de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben totaal geen fan van hem. Maar dit is nou precies de speler die bijvoorbeeld Feyenoord in de spits nodig heeft. Een kaliber betere voetballer wat er nu loopt of geef Anassbar een keer de kans. Ik ben van mening dat Haller eerst nog 2 a 3 jaar in Nederland moet blijven. Zelfs grote talenten wat nu meer modaal talent is als Van Ginkel komen in het buitenland niet aan het voetbal.

Een mooi voorbeeld is Daley Blind die ontwikkeld zich eerst lang door.

12 februari 2016 om 09:09

Je snapt er niets van. Met Haller had Ajax makkelijk kampioen geworden... Sterk aan de bal, Scorend vermogen, schiet penalty's 100% binnen en kan een assist geven. Wat voor een spits heeft Ajax nu? Milik? Laat me niet lachen... Daar ben ik nou geen fan van die gast kan er helemaal niets van.

12 februari 2016 om 11:14

Kan je wel vinden, maar ondertussen heeft Haller dit seizoen 6 veldgoals gemaakt en Milik 8, terwijl Haller op 3 assists staat en Milik op 6, waarbij de Pool ook nog eens minder wedstrijden gespeeld heeft. 8 miljoen betalen voor een spits die alleen wat penalty's kan scoren maar minder rendement heeft dan wat je nu hebt, dat maakt je geen kampioen hoor. Overschatte spits, moet nog heel veel groeien

12 februari 2016 om 16:27

Heerlijk altijd op voetbalfora.
Als een voetballen bij een middenmoter/subtop het goed doet roept iedereen dat ajax/feyenoord/psv hem moet halen. En als dan blijkt dat ze het bij de topclub niet kunnen brengen hoor je het seizoen erna weer "iedereen kon toch zien dat (...) niet goed genoeg is voor de top?!"

"Met haller had ajax makkelijk kampioen geworden" en als ze hem gehaald hadden en hij deed t niet dan roep je "jaa dat kon iedereen toch zien, haller is veel te beperkt in zijn (...) om te slagen bij ajax". Zou het ondenkbaar zijn dat hij nu bij utrecht doet wat kramer bij ado deed, en dat ie miss toch (nog) niet goed genoeg is om een dragende speler bij ajax te zijn?

Alves was een fenomeen, scoorde 34x in een seizoen. Dat zie ik Haller niet doen, ondanks dat de eredivisie nu nog minder geworden is. Vooralsnog mag Haller niet in een mond met Alves worden genoemd. Overigens ook hele andere type voetballers.

12 februari 2016 om 10:52

Kuijt scoorde ook geen 34 x in een seizoen maar heeft het in England wel gemaakt, dus jou beredenering slaat nergens op.

Haller mag de veters niet eens strikken van Afonso Alves. De mening van Pierre is sowieso qua spitsen niet serieus te nemen, als je met Kazim komt aankakken.

12 februari 2016 om 11:01

Wie is Alves? The failure of
Middlesbrough FC?

12 februari 2016 om 11:04

Tja in de tijd dat Pierre met Kazim aan kwam.
Kon Feyenoord niet veel en hebben ze een gokje gewaagd.
Maar het is ook wel een rare vergelijking Haller en Alves.
Want Haller heeft zeker een betere instelling.

Huh, Haller en Alves? Ergens mis ik iets in die vergelijking. Ik bedoel, Haller is een kapstokspits. Alves was iemand die met ruimte voor zich sterk was. Daarnaast was Alves gewoon een fenomeen die ze echt vanuit elke hoek erin ramde. Een speler die vanuit Heerenveen interlands speelde voor het nationale team. Zo goed is Haller nog niet.
Dat erg getwijfeld mag worden of Haller nu zou slagen vind ik wel terecht, denk ook dat zo'n stap te vroeg komt en op dat vlak ben ik het wel met Pierre eens.

van Hooijdonk heeft gelijk! Haller viel bij Auxerre ook totaal niet op, en in de franse competitie sta je toch ook niet tegen lullige verdedigers te spelen.

12 februari 2016 om 10:24

@krinos:
Haller viel bij Auxerre totaal niet op, vandaar dat hij een vaste plaats heeft in jong Frankrijk en daar regelmatig scoort. Ook daarom heeft hij al meerdere malen in de selectie van het Franse team gezeten.
En in de franse competitie staan toch geen lullige aanvallers te spelen...

12 februari 2016 om 10:39

8 wedstrijden 0 goals? Als Haller echt zo goed zou zijn, dan had hij toch wel minimaal 1 keer gescoord?

Ik denk dat Haller een beetje "best of the rest" is....

12 februari 2016 om 10:41

Meerdere maken in de selectie vh Franse team? Haha echt niet. Haller heeft nog wel 10 spitsen voor zich

Ik ben blij dat Pierre dit zegt, aangezien hij er altijd naast zit. Een topcarriere wacht dus op Haller.

12 februari 2016 om 10:55

Hooijdonk was toch de man die dacht dat Kazim kon voetballen? Heeft er dus idd geen kaas van gegeten.

Haller en Alves zijn in mijn ogen toch wel echt twee compleet verschillende spitsen. Daarnaast vond ik Alves toch wel een niveau hoger dan Haller. Daarentegen heeft Haller fysiek misschien wel meer in huis om te slagen in een competitie als de pl. Hij heeft namelijk wel iets meer lengte en breedte dan Alves denk ik.

Professor van Hooijdonk aan het woord.
Alves is in niets te vergelijken met Haller. Haller is een teamspeler, speelt in dienst van het elftal, verdedigt mee, geeft assists.
Daarnaast is hij ongekend sterk en heeft een verbazend inzicht over het hele veld.
En verder is het hem kennelijk ontgaan dat hij in jong Frankrijk speelt én scoort.

Maar ja, wie met Kazim komt aanzetten bij Feyenoord moet eens bij zichzelf te rade gaan.

Alves was op zijn hoogtepunt toch een stuk ouder dan Haller? Beetje rare vergelijking.

Hier heeft hij wel gelijk, maar het maakt voetballers echt niets meer uit of ze nou slagen of niet in Engeland als ze er maar gespeeld hebben wetende dat er ook een grote zak geld te halen valt en voor geld zwicht elke speler al zegt men dat het altijd een sportieve keuze is.

Haller: 6 veldgoals 5 penalty's
Milik: 8 Veldgoals
Janssen 13 veldgoals 0 penalty's

Dan is Janssen eigenlijk de beste spits van de 3. Het is dat van der linden en gouweleeuw de penalty's namen bij AZ. Misschien mag Janssen nu wel de penalty's nemen... Dan kan Janssen top 2 eindigen qua topscorer

Luuk de jong met 16 goals en paar penalty's zal wel topscorer worden, dat is ook makkelijker bij topclub ipv subtop.

Haller vind ik een goede voetballer maar geen toptalent. Is fysiek erg sterk en dat is in de eredivisie een groot voordeel. Maar in de premier league bijvoorbeeld zijn alle verdedigers groot en is er geen voordeel meer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren